Diskusije : Tenis

 Komentar
Idemo dalje, zreb za AO
DSQ1964
13. januar 2022. u 01.22
Rekao bih da su bili dosta blagonakloni prema Noletu ovoga puta. Možda su se sasrali sto ih je napucao.
Kecman u prvom kolu a posle manje vise laksi treninzi, stari musterija Monflis, tek u četvrtfinalu Beretini ozbiljna provera a onda Rafa u polufinalu.
E možda ga tada imigracioni minister izbaci, nikad se ne zna.
DSQ1964
13. januar 2022. u 01.54
Na Twiteru AO objavljeno koga Nole, kao shampion zadnjeg AO sreće u prvom kolu. Za sada dosta pozitivni signali, izgleda.
intrigue
13. januar 2022. u 02.10
Па и нису баш . Питали премијера Скотину за Нолета , реко им сутра .
Кажу да имиграциони министар има проблема да пресече , један део адвоката му кажу ладно можеш да га отераш , а друго несмеш .
То је она прича , шта ће бити већа штета за њих .
Има ту још једна , најопаснија ствар , наиме тај имиграциони може да оспори Нлолетову визу на бази процене карактера .
Е сад , ако се у то укалкулише прича у вези 16 кад је био позитиван и дешавање два дана после , онда одлазсак у Шпанију , па оно кењање са лагањем у попуњавању декларације ...
То би могло да буде кључно ...биће , неодговоран , вара , лаже и ето срања .

Дај драги Боже да процене како би депортација Нолета нанела веће штетет држави Аустралији него да остане и игра турнир ...
То је једина фора на коју може остати .
DSQ1964
13. januar 2022. u 02.36
Pa nije bas ni tako jer kažu da i u slučaju da odluce o deportaciji on ima pravo žalbe i da bi u tom slučaju sigurno ostao do druge nedelje turnira. Postoji nekoliko scenarija ukoliko se bude žalio ali svi oni govore da će par mečeva na AO sigurno odigrati. Ako se to desi to će već biti ozbiljna blamaža i za AO i za Australiju, ako ovo već nije.
DSQ1964
13. januar 2022. u 02.39
Nije im Skotina reko sutra, gde si vido tu patku, novinarsku? Rekao im je da je imigracioni ministar zaduzen za to.
stef
(zgubidan)
13. januar 2022. u 08.13
a ako za vreme zalbe mora opet u onaj imigracioni hotel?
ExoduSs
13. januar 2022. u 08.16
Mislim da ne mora. Mislim da je sa tim prica zavrsena. Ono sto mene zaista plasi je 3 godine zabrane ići u Australiju. To je previse u pm zbog ovog sra*ja. Previse. Ja sam se pomirio da neće igrati ovaj AO, sad se nadam da će ovo proćisto bezbolnije. Nazad nema.
RegistrovanPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Registrovan
(Я люблю запад)
13. januar 2022. u 11.29
Ako će se icija blamaza pamtiti, to će biti Noletova
Tubby
13. januar 2022. u 13.15
Registrovan (Я люблю запад) ... sram da te bude.
RegistrovanPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Registrovan
(Я люблю запад)
13. januar 2022. u 13.45
Šta god ja mislio o njemu privatno, i ma kako ga podržavao kad igra, ovde je zabrljao.
stef
(zgubidan)
13. januar 2022. u 15.34
izbacise mraku!

Al kako se svadjati ako svi misle isto?
chavez
(Србија)
13. januar 2022. u 19.31
Мрака је био дно јајара заслужио је. НАравно да не мсилимо сви исто и није Ноле Светац али
Те форе као волим га као сина али ћу да га пљујем и глупе Србе су сендвичарске форе, раде по форумима за кинту:))
Модератор је одлично одрадио посао јер је дечко дошао очигледно са намером и задатком да пљује по Нолету, а не зато што му мисли добро.
chavez
(Србија)
13. januar 2022. u 19.47
a ako za vreme zalbe mora opet u onaj imigracioni hotel?
Ха свака част за кометар.
Па они га волели за разлику од фачиста по Плаза и Шератон. Нолету тамо било екстра.
antologia
(svakog dana...)
13. januar 2022. u 19.57
Medin zreb je sega i sala, a Novaku ne treba tamo Nadal, a bogme i Beretini, a dotle bez većeg napora i otpora od strane protivnika.
Međutim, nemam osjecaj da će Novak izaci na taj teren i prve negativne indicije u tom zrebu bi trebalo da zaigra već prvi dan. Rijetko, rijetko se to desava. Ovdje je bas to značajno. Ukoliko se za vikend saopšti neka negativna odluka, Noletovi advokati nemaju vremena za zalbu i njemu propada prvi krug i da ne objašnjavam. To će biti scenario.
On ne smije dobiti jedan poen, a kamo li osvojiti 21 GS. to je sustina hajke protiv Novaka. Kakve crne greške, vakcine, izjave.
Monika seles sindrom. Ne može preci Rafu i Federera, milom ili silom.
Već sam rekla- šta god ovde bude, na Vimbldon mu neće dati itd. Ovo već dugo traje i to je prijetnja i psihicki pritisak koji te lomi. Ne bori se covjek inatom protiv toga. Druge igre su u pitanju, a nas junak umoran, razocaran i vrlo, vrlo usamljen, pa i godine nisu zanemarljive. Previse velikih kriza i lomova, još od onog nesretnog USO i lazne rekonstrukcije i podvale sa sutkinjom; pa Adria, pa tako dalje
antologia
(svakog dana...)
13. januar 2022. u 20.12
ps. nadam se da je bar malo jasno, meni ispadaju rijeci i veznici iz teksta nekim volsebnim nacinom.Ova skripta je nemoguća.
Htjla sam reći da mi je zreb sumnjiv sto je u rasporedu već od prvoga dana i objasnila zašto. Apsolutno ocekujem da će ga izbaciti iz igre, pitanje je samo kako.
I ovo je pripremani nastavak one izrezirane odluke sa USO. Niti je loptica udarila onu ludjakinju u grlo, niti se ona i nakasljala od toga, samo se uvatila za vrat, sto je bio dovoljan gest za najgoru odluku protiv Novaka. Nasilno oduzet jedan važan GS. Imao ga u rukama. I tako se obruc steže.
DSQ1964
13. januar 2022. u 21.16
stef
(zgubidan)
13. januar 2022. u 15.34

izbacise mraku!
Al kako se svadjati ako svi misle isto?<<

Pametno od moderatora.
Pa uopste ne mislimo isto jer se sve pretvorilo u antivaxeri protiv oniih sto su se naguzili i primili je. Eto, ja čak iako spadam u vasu naguzenu grupu ipak sam na strani antivaxera tako da je dijapazon mišljenja obiman.

I dalje se zaboravlja ono glavno a to je da ovo sve što se desava u Australiji nema bas ama nikakve veze sa vakcinom. Samo i jedino sa politikom.
DSQ1964
14. januar 2022. u 01.09
Antologija, da te smirim u vezi ovoga sto mislis za vikend, zalba može da se ulozi čak i u nedelju tako da po svemu sudeci Nole izlazi na teren u ponedeljak. Ako se to desi i prođe prvo kolo, što ne bi trebala da bude sumnja, mislim da je to definitivna pobeda Noleta u slučaju Novak protiv kontinenta. Deportovanje za vreme trajanja turnira bi bila takva blamaza i totalna degradacija turnira i ovogodisnjeg pobednika čak do te mere da ceo turnir više ne bi ni imao smisla. Tako da za sada stojimo dosta dobro i sa svakim satom koji prolazi još bolje. Sto neko rece ovde da imaju „case” protiv Noleta on bi već odavno bio sutnut iz zemlje. Ne zaboravi da im je Nole već jednom udario shamar zbog koga se još uvek cesaju, od sledećeg bi im pukla glava tako da se trazi nešto toliko sigurno protiv njega da ne predstavlja nikakvu opasnost za to pucanje glave. Da li mogu i da nadju to što traže, pa za sada deluje da ne.
DSQ1964
14. januar 2022. u 01.18
Što se dalje zreba tiče Rafi su ga smestili opasno, ako uopste prođe do četvrtfinala, sto bih ja rekao da ima 50/50 shanse, pa čak i manje, tamo ga ceka Zverev. Mislim da Rafa nema apsolutno nikakve shanse za 21 GS

Na drugoj polovini je isto klanje, !@#$ Cicipas je loše proso a Medo u drugom kolu sreće Kirjosa, za koga navijate? Ja bih reko „Ajde Niche, Zarkovo ti kliche”, svejedno Medu u četvrtfinalu valjda ceka Rubljov, oznojice se i on malo do susreta sa Noletom.

Ma samo da pocne tenis, da batalimo vise ovu politiku.
antologia
(svakog dana...)
14. januar 2022. u 03.06
Krenula da se zahvalim na utjesnim rijecima...ne stigoh! Preduhitrila me vijest o potezima skota iz AUst
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.