Diskusije : Tenis

 Komentar
'Вако је било прошле године..
Precanin
(Нека буде борба )
27. januar 2021. u 23.33
Ноле је Гузенберга надеро...
https://www.youtube.com/watch?v=EQucR_Z3wtw
DSQ1964
28. januar 2021. u 22.38
https://www.rt.com/sport/513916-australian-open-quarantine-sandgren/

Tennisu je pravo dosadilo dve nedelje onoga „koljem penis, igram tenis”. Smorio se ko napolitanka na sahrani.
Jel barem nas Nolisa izasao?
Precanin
(Нека буде борба )
28. januar 2021. u 23.54
Нема више курантина, аустралијска џепара нам ништа не јавља.
Двије недеље прошле., кад си Нишлија ти могао да издржиш могу и тенисери, неки тренирају по собама...хе хе...
Ја бих волио да Ноле игра са мелезом Кирјосом и да га надере, али баш надере . И да га подјебава док га дере, титула је у другом плану!
Ови прoдају карте..
https://tinyurl.com/karajtuku
frangipani
(>Catch the rainboW<)
29. januar 2021. u 00.39
DSQ1964
29. januar 2021. u 01.20
Pa šta sad, vidim ovde po Noletovim intervjuima okolo niko ne nosi masku, kako je tamo po toj vašoj Јебостралији, ne nosite maske?
To je dobro ako je tako, ovde kod mene i posle karantina maska, plus toplomer u šupak gde god odeš. Dobro, ne baš u šupak, u čelo ali to je isto.
DSQ1964
29. januar 2021. u 01.31
Gledao sam nekog Jutjubera sto je izdržavao karantin ovde, taj je imao veliki suite sa 2 sobe a on sam i onda je mogao da trči unutra ali je puko psihički sto nije imao terasu. Što je istina, izlazak na terasu kada god hoćeš je opet neki osecaj slobode, ono kad izadjes malo na vazduh. Ko sto smo videli Nole je dosta vremena provodio tamo.
Precanin
(Нека буде борба )
29. januar 2021. u 12.32
Цинизам ових размажених западњачких гадова је невјероватан. Не воле Новака али ако њега нема на терену онда се жале. Жале се, испада, јер не могу да навијају против њега. Нема пара које не би дали да виде како неко дере Новака, али ако Новак преда меч онда се жале. Као нису добили оно за шта су дали паре. Деграадција свих нормалности на Западу се наставља.
Да није ових скоројевића, придошлица који расколачених очију гледају у шљаштеће излоге скупих радњи, одржавајући привид да је конзумеризам нормалан, прироћен људској природи, урушавање би ишло и брже...
frangipani
(>Catch the rainboW<)
29. januar 2021. u 19.31
Gotovo sa maskama.rekose nešto samo u javnim prevozima, crkvama i ne znam za treće. Javni ne koristim, po crkvama ne idem, a u torbi uvek imam komplet nekoliko maski i gel za ruke. Tj gel nosim uvek godinama, papirne maramice i pakovanje vlaznih maramica, kremu za ruke.

Mi smo ovde dosta izolovani pa je drugacije oko te frke sa virusom. Cenim da će da nas strefi ne znam koji talas kad krenu da se normalizuju prekookeanski letovi. Trenutno niko ne planira nikakva putovanja. Taj aspekt je najgori u svemu, kad ne možeš da odes da budes sa familijom.

Kmečanin, kakvi izlozi bre, ko još seta gledajuci izloge...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.