Diskusije : Tenis

 Komentar
Uloga trenera
Tubby
30. septembar 2020. u 18.52
postovanje svima. da li neko može da mi objasni koja je vajdina uloga u no1etovom timu a koja je uloga gorana ivanisevica? da li i drugi igrači imaju po dva trenera ili ...? šta konkretno no1e,koji je već godinama prvi u svetu, može da nauci od vajde a šta od ivanisevica?

hvala
Mr_Good
(((vipra)))
01. oktobar 2020. u 02.12
Vajda ne može vise da prati Novaka na svaki turnir sirom sveta. Tako da je tu uleteo Ivanisevic da popuni tu prazninu kad Vajde nema. Pokad se zna desiti da su obojica sa Noletom, ali to je retkost.

Odavno Nole nema šta da nauci od njih dvojice. Ali mu svakako treba trener koji će s njim raditi. Voditi mu treninge. Ukazivati na propuste u toku meceva. Praviti taktiku, skenirati protivnike. Olaksati pripremu za meceve. Proucavati ga svakodnevno. Praviti procene na cemu treba raditi. Vajda je tu alfa i omega. Ivanisevic je tu jer Noletu odgovara po mentalitu. A za pretpostaviti je da i on ima neku vrednost za Novaka čim ga vucara sa sobom po belom svetu.

Na kraju krajeva, uloga trenera (bar kad je Novak u pitanju) je ocigledno i „popiti vatru” kad stvari ne idu kako treba. Noletu treba neko na koga će se istresti. Ocigledno je dogovor da to budu treneri.

Nijedan vrhunski teniser,pogotovo onaj koji je pretendent na svetski tron, ne može sebi dozvoliti luksuz da sam brine oko svih tih detalja za koje treba da se brine trener. Previse to odnosi fokusa i energije.
Mexico1
(Trust_Nobody)
01. oktobar 2020. u 09.49
Od Ivanisevica ne moze nauciti ništa a od Vajde je naucio sve sto mu treba 💪🏻💪🏻💪🏻
lucky_luke
(Genije)
01. oktobar 2020. u 12.00
ne znam šta i koliko može nauciti od koga ali nole nikada nije bolje servirao a ivanisevic je ipak jedan od najboljih servera. tako da može biti da je imao uticaja na taj segment. veoma bitan. sjetimo se šta je onaj tod martin uradio sa noletom a bas mu je na servisu radio.
Mexico1
(Trust_Nobody)
01. oktobar 2020. u 12.52
Odgledaj koji mec pre nego sto mu je Ivanisevic dosao u tim I videces da mu je serva apsolutno ista a pogotovo paralelna serva u drugom servisu na T liniju.
Mexico1
(Trust_Nobody)
01. oktobar 2020. u 12.54
Da se ispravim posto zurim malo...Mislio sam na onaj servis kad je recimo 0:15 , ne onaj sa izjednacenog poena.
antologia
(svakog dana...)
01. oktobar 2020. u 12.58
Prije je bio Boris. Svi imaju timove i bar dva trenera, savjetnike. To su neke modernije prakse, sad već obicaj kod ovih na vrhu. Marej je uvijek imao i mamu i ljude iz UK saveza i Lendla ili Moresmo.
Kod Feda je uz Mirku tu bio neki savjetnik, strucnjak, zavisi od GS, ali on u principu nije transparentan kao Nole, niti ko ulazi u njegovu privatnost, pa ni tu prof. Edberg je uvijek u njegovom timu, javno ili
dopisnicki, za Wimb. uvijek.
lucky_luke
(Genije)
01. oktobar 2020. u 14.17
fed ima ljubu
lucky_luke
(Genije)
01. oktobar 2020. u 14.18
i uz to bolji BH.
geriatrikus
(zvakac karamela)
01. oktobar 2020. u 15.26
Бенђо, рекао бих да му је Иванишевић важнији у овој фази каријере и живота. Вајду вуцара због севапа. Гуд је објаснио неке ситнице које
Вајда ради...шта ће једном маратонцу тренер, залетиш се, оставиш све у прашини, проспринташ кроз циљ и ти си побиједио.
У тенису, као индивидуалном спорту ти је исто. Ти лупаш лоптице које противник не може вратити, а потрудиш се да његове лоптице вратиш. Нема ту пуно мудрости. А ту Вајда нешто као измишља топлу воду. Он нешто шецује противнике, ма само тура Новаку руку у такулин
беззе.
А Иванишевић га поучава како да се по Рвацкој влада. Мисли Ноле Оливером и клапама да освоји усташе. Док ти њима не запиваш о чапљинској клаоници, црној легији, камионима кроз Имотски...о Максовим месарима слаб(а) Вајда.
Видиш и сам: shorturl.at/bnwHQ Џаба све што је урадио до сада, није Сплит каква варош на ушћу Саве у Дунав, па да можеш и вако и нако. Зајеби, браћала, ил си усташа ил крепавај. Немере друкчије
geriatrikus
(zvakac karamela)
01. oktobar 2020. u 15.29
Precanin
(Нека буде борба �)
01. oktobar 2020. u 15.54
https://www.youtube.com/watch?v=7Hqx7AgCWx0
За Миралема и сличне генијалце...којима не лежи скраћивање!
Bijeli-Zmaj
(Pustinjak)
09. decembar 2020. u 02.03

Tužno da tužnije nemože biti. Zar ti nisi Lambert Joseph Pjer 1.decembra kad je moj Danilo izdiso u Kninskoj bolnici ti i tvojih saboraca nekolicina razum izgubili i skakali po bolnici kao ludaci govoreći da su svi mrtvi i da će tako i biti, jer ste navodno pamet izgubili. A taj momak što kažeš da je nastrado to je bio Miloš Polić i on je bio Student sa studentima. A otac mu se nije ubio, znači nije uhvatio za žice nego je ljudska nepažnja gle čovjeka koji je bio iz tvog sela uhvatio se za Milana, a znamo da poslenji strada, tako da se čovjek nije ubio nego je nastrado ljudskom nepažnjom. Toliko o tvojim pričama, drži se ti nečeg drugog. A mrtvima pokoj duši. Amin.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.