Diskusije : Brak i porodica

 Komentar
Još jednom apel za pomoć Koletu
SarenaLazaOriginal
05. oktobar 2015. u 00.25
Na jednoj od SC diskusija, rece mi neko 'kako sa nick-om SarenaLaza ocekujes da će ti iko povjerovati da je ova akcija stvarna'.
Rekoh da ponovim temu opet, sa nadom da ćete me uzeti za ozbiljno da ovaj mali djecak Kole postoji, da mu je ova operacija prijeko potrebna. Znam da smo svi bombardovani sa tonom molbi za pomoć ali rekoh da probam još jedno, ne kosta ništa a Koletu može da mnogo znaci.

Za Koleta su čuli gradjani Novog Sada, pisano je o njemu u Blicu, a ovo je Facebook stranica koju je njegova majka otvorila za njega.
https://www.facebook.com/POMOZIMO-MALOM-KONSTANTINU-300376903949/timeline/?ref=br_tf

Ja lično znam da ovo dijete ne samo da postoji već da mu je ova operacija jako potrebna, da sa njom ima sanse da prohoda a bez nje skoro nikako. Ja ovo dijete nisam uzivo upoznala jer i sama živim u Seattle-u ali njegova uciteljica prvog razreda je moja prijateljica iz Gimnazije i preko nje sam čula za Koleta. Ona Koleta vidi svakodnevno u njenom razredu i na razne nacine želi da pomogne ovom djecaku i njegovoj mami da stignu do Rusije.

I sama imam dijete sa posebnim potrebama i znam koliko je tekso i skupo odgojiti dijete sa poteskocama u razvoju u ovoj zemlji u kojem imam sve blagodeti boljeg i jaceg zdravstvenog sistema pa onda zamislim kako je to mnogo tezem, nekad i nemoguće, u Srbiji.
Kad naidjem na slučajeve kao sto je Koletova prica i potreba za operacijom, želim da pomognem koliko mogu, a to je bar sa nekom novcanom donacijom i ovako da raširim pricu o njemu koliko god mogu.

Moja email adresa je aleksadramm at hotmail tacka com pa ako bi zeljeli da cujete vise ličnih podataka da se uvjerite u autenticnost ove akcije i Koletove potrebe, javite mi se slobodno.

Ja ću vas sve još jednom zamoliti iz dna duse da ako ste u mogućnosti, pomognete svojim doprinosom da ovo dijete stigne do Rusije na ovu operaciju. Koletu je potrebno još samo 1,500 eura a znaci mu toliko mnogo u zivotu.

https://www.youcaring.com/konstantinjankovic

Hvala velika unaprijed!
Oli1
08. oktobar 2015. u 06.53
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.