Diskusije : Moj dom

 Komentar
Poplave u Srbiji - deo prirode ili HAARP?
ZIP
(tamo daleko...)
31. maj 2014. u 06.03
Dali su poplave u Srbiji i Bosni desile se kao posledica promene klime u svetu ili je iza svega toga stoji HAARP ? Ja lično verujem da je u sve ovo umesan HAARP.

Nazalost mnogi nasi ljudi neznaju tačno o cemu se radi kada je HAARP u pitanju I koliko je opasan.
Pocev od raketnog elektronskog stita i promenom morskig struha pa do vremenskih nepogoada i kontrola elektriciteta u mozdanim stanicam za neurone (zadnje faze HAARP-a).

U svetu je 2008 zvanicno registrovano nešto više od 1600 HAARP stanica, pretezno u NATO zemljama. i „HAARP Projekat neće da se ugasi u narednih 15-20 godina”, jer je u njega ulozeno mnogo vize novca nego što se prica u javnosti.
Normalno sve ove informacije – tajne su iscurele na internetu... Ali takođe ima dosta i propagande i naučne fantastike oko HAARP-a.

Sve u svemu neki profesori - „naucnici” u ovoj oblasti tvrde da ORGOEN TOP može da ometa dejstvo HAARP-a ili čak da ostrani dejstvo HAARP-a u potpunosti.

ORGONE Top ili ORGONE CLOUD BUSTER kako ga na engleskom zovu „treba da se napravi pravilno kako bih imalo dejstvo”. To jest kako da se usmere tačno pozitivni i negativni joni postavljanjem spirale i kristala i bakarnih cevi, i Zapera, itd...

Da se napravi ORGONE TOP ne treba mnogo da se ulozi i to može svaki treci granjanin Srbije da napravi i da postavi u dvoriste kako bih se zastitili od dejstva HAARP-a.

Znam da ovo sto pišem zvuci smesno i možda glupo nekima ali pogledajte malo na internetu o „Orgone Cloud Buster” (evo par web stranica). I lično misli da bi nasi ljudu u Srbiju trebali bolje da se upoznasju o svemu ovome.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cloudbuster

http://www.youtube.com/watch?v=iPNCV1WATso&list=PL38D62EB03382321C &index=4

http://www.youtube.com/watch?v=M92WLMq8ll0

http://www.youtube.com/watch?v=TuzwizyT0Fc

http://www.youtu be.com/watch?v=-dkPOK0Xsyc

Pozdrav svima.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.