Diskusije : Moj dom

 Komentar
Dizajnirana bofl roba :)
Plavi
22. septembar 2012. u 05.19
Prošle godine sam kupio set peskira vrlo lepog dizajna i na oko visokog kvaliteta u Kiki na Bezanijskoj kosi. „Ako ne znaš šta je dobro kupi ono sto je skupo” pogresno veli jedna nasa poslovica. Tako i ja. Visoka cena mi je bila garancija da su peskiri zaista kvalitetni . Njihova tezina takođe. Nakon osam meseci na jednom peskiru se rasparala jedna strana. Posle godinu dana na vecini peskira savovi su se delimicno rasparali, zakacaljke pokidale i na pojedinim mestima se materijal istanjio.

Imam nekoliko peskira koje sam kupio devedesetih godina na buvljaku. Obični peskiri, ništa posebno. Još uvek su dobri, nedeformisani, ništa nije rasparano niti pocepano, boje su OK.

Zaprepascen sam da Kika prodaje, ocigledno sasvim svesno i planirano, ovako losu robu, naravno lepo dizajniranu kako bi privukla kupce. Stavise, osecam se izigranim i prevarenim. A zašto ne reci i vrlo otvoreno - takođe se smatram pokradenim.
steks
23. septembar 2012. u 07.01
Te i takve firme su došle u Srbiju da bi pokupile što više para na brzinu.
Primer od pre nekoliko godina: staklokeramička ploča za kuvanje je u Merkuru (blizu Kike) koštala nešto preko 25.000 dinara, a potpuno isti model, sa istim uslovima garancije i podjednako nova, u Metrou je bila 12.900.
Razlika, sitnica- nije ni duplo.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.