Diskusije : Austrija

 Komentar
Pasos hitno!
sandra22
29. jun 2012. u 08.03
Pozdrav svima
imam jedno pitanje kako doći do laznog slovenskog pasosa?Nalazim se u Njemackoj i htjela bih stupiti u kontakt sa ljudima koji imaju dodir sa tim.Ne bih da objašnjavam i dužim ali taj mi je pasos hitno potreban,cijena nije problem.Unaprijed zahvalna

javite mi se na email: [email protected]
erinije
(studerande)
29. jun 2012. u 14.54
Ako imate taman ten i crnu kosu onda to je olaksavajuca okolnost, a ako nemate onda ipak pokusajte:

1. Kupite kartu do Zagreba (povratnu)
2. Posetite naselje Tresnjevka (tu je živeo ovaj sto stanca lazne dokumente za 2000 eura, a ako niste romske nacionalnosti onda možda platite vise)
3. Pitajte prvu romsku decu koju susretnete da Vas odvedu DOMA, zatim pitajte njihove roditelje da Vam objasne kako doći do Hamidovica ili Osmanovica i oni će Vam dalje reci kako da dobijete pasos.
Menjanje imena kod Roma uobicajena je praksa, posebno kada imaju problema sa zakonom.

Good luck!
veljo50
(majstor 01)
03. jul 2012. u 05.13
Kako da se sada vraca a tek usla u austriju, procitaj šta joj je familija pitala ispod ove diskusije, blago tebi za tvoju pamet, nećeš se ti ovde dugo zadrzati, a ti prestani da dajes ovakve savete, preko diskusija, da te neko ne upita odakle ti adresa, ako je ona toliko glupava, nemoj sebe stavljati u tu situaciju.
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
03. jul 2012. u 08.42
Ti nelegalni izdati pasosi nisu za buraniju, zato se i teško dolazi do informacije gde i koliko za jednu takvu uslugu, već za odabrane koji su na istoj strani zakona, „izdavac” i kupac.
veljo50
(majstor 01)
03. jul 2012. u 09.04
Tačno , pasosi se ne kupuju na Serbien cafe, nego moras da znaš adresu i firmu iz istog miljea, i tamo se zna red ,sto kaže /Djordj/svako ima svoga sponzora , a ona dosla juče u Austriju i odma na diskusije, pa musko, inteligencija, ali mislim da će pre da se vrati nego sto to nadje, jer za takav oglas da das treba da si pismen,da poslodavac zna da procita.
erinije
(studerande)
11. jul 2012. u 10.15
Gos´n Veljo, nije sve onako kako izgleda. A ova žena je deportovana iz Nemacke već jednom...

Što se Vi brinete...neka ljudi rade sto im volja...svako punoletan odgovara za svoje postupke.
To za stancovanje laznih pasosa od pripadnika Roma u Zagrebu znaju svi, i policija i druge institucije tako da ja nisam nikakvu novost napisala.
Ali ocito Vi niste upuceni u to.

Ima li koga u Dubrovniku da pijemo kaVicu? Ako ima javite se do kraja jula...biće mi zadovoljstvo.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.