Diskusije : Austrija

 Komentar
Skola i osiguranje
cvetakk
(medicinska sestra)
23. maj 2012. u 12.42
Pozdrav
Verovatno ima neko ko se razume malo u zakon i osiguranje .Da li su deca u osnovnoj skoli osigurani ako nešto urade? Naprimer, ako nešto razbiju ,ako nešto slome itd...Da li to pokriva osiguranje skole ,ili moje kucno osiguranje takozvano haushaltsversicherung?evo konkretno.deca od 8 godina bacali su iz skolskog dvorista male kamencice preko ograde ,i navodno udarilo je jedno auto u haubu koje je bilo u prolazu .Covek je dosao u dvoriste digao čitavu buku na decu i na vaspitacicu koja je bila tu ,ali na njegovom autu nigde nije bilo ostecenj,bar tako kaže vaspitacica .Da bi on sad otisao kod mehanicara i napravio kostenvoranschalg od 1600 eura da ima ostecnje .sad, skola gura nama roditeljima da to preuzme naše osiguranje ,a moje dete kaže da uopste nije bacalo kamencice samo da je bio tu.Ona kaže svi su bacali, on kaže nije istina, ko će im verovati ... Interesuje me samo ,da li skola ima pravo da to gura nama ? Ok, to je moje dete za njegove gluposti naravno da ja odgovaram ,sve mi je to jasno ,ali se to ipak desilo u skoli pod njihovim nadzorom .

pozdrav i hvala ...
veljo50
(majstor 01)
23. maj 2012. u 14.35
Dali postoji zapisnik o policije, ako postoji plati skola ako ne nema ništa, može da se slika sa tim kosenforslagom za tu sumu izlazi unfalkomando i sa njihovim zapisnikom ide u servi i procenom osiguranja pa tek se onda popravlja. Samo da znaš u skolskom dvoristu skola odgovara za sve sto dete učini jer je maloletno.
lilibert
(penzos)
24. maj 2012. u 12.10
nije istina da placa roditelj,vaspitacica je bila pored dece
roditelj placa za stetu koju je napravilo dete u njegovom prisudstvu,povredio nadzor nad detetom
posto ti predajes nadzor skoli za tih par sati oni su kao tvoji predstavnici,dakle odgovorni a posebno ta vaspitacica.
moguće da skola ima osiguranje za ovakve slučajeve ali stetu placa
samo ako pocinioc nije poznat.
ako možeš pitaj tvoje osiguranje,dobices detaljnije objašnjenje,
ne brini nijedno osiguranje ne poklanja pare tako lako,oni će to tačno ispitati.
Lep pozdrav i mirno spavaj
cvetakk
(medicinska sestra)
24. maj 2012. u 13.52
hvala vam na brzom odgovoru .Danas sam zvala u osiguranje o tog coveka ,i oni naravno govore meni da pozurim da prijavim u haushaltsversicherng jer je doticni gospodin jako nestrpljiv hehehheheh, reko mora će još dugo da bude nestrpljiv, posto ja nemam nameru,da javljam mom osiguranju jer niti imam bilo kakav zapis ,niti imam bilo kaku prijavo o steti apsolutno ništa pismeno ,prema tome nemam nameru nikakvo osiguranje da zovem .Skola mora da ima osiguranje to je privatna skola neulandschule ,znaci nema sanse da nemaju osiguranje ,ali vidose oni ić na kraju pa su pomislili evo ovce ,neka plati . Puno vam hvala još jednom ,ali svakakvih gamadi ima ,i da danas je steta skocila sa 1660 na 2500 eura sutra možda kad nazovem bude još vise hehhehheh ,ne mogu da verujem da ljudi mogu biti toliko idioti ...
lilibert
(penzos)
25. maj 2012. u 00.52

nisi trebala ti da zoves njegovo osiguranje,oni traže od tebe pare
a ne ti od njih pa neka te zovu
jedno seriozno osiguranje nema veze sa tobom nego njihov osiguranik mora da uzme tvoje podatke i njima preda a oni jure tvoje osiguranje,
meni tu nešto mnogo „smrdi”
njegovom osiguranju je skola preveliki zalogaj pa ajde da probamo kod malih,
pre će biti da su u dogovoru taj covek i njegov agent(da dele lovu)
vidis kukaju u Srbiji korupcija a koja je tek po ovim zemljama da nepricamo,
pravi se luda,nikoga ne zovi,kad dobijes nešto pismeno pravac
Arbeiterkammer-Konzumentenschutz.
cvetakk
(medicinska sestra)
25. maj 2012. u 09.52
hvala još jednom na odgovoru .Zvala sam u osiguranje cisto da vidim šta je to bilo ,jel gospdja leiterin iz poslepodnevnog boravka ,mi je to tako sve smrsila da mi sto pre ugura da obavzeno moram , sto pre to da regulisem, jer ću imati zakosnkih problema hahahhahahah .I ona pametna se još prijavila kao svedok da svedoci da su deca bacala kamencice i stisla moje dete bez mene da prizna njoj da je i on bacao ,e to kad sam čula nisam mogla da verujem da stvarno ima budala koje su u kao nekoj funciji ,tako da sam joj u oci morala reći da definitivno nije normalna ...ali kao sto kažeš ja ću da cutim ako dobijem nešto napismeno ,znam gde ću .

pozdrav
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.