Diskusije : Austrija

 Komentar
UPC sve sami prevaranti!
BATPA
(penzionerka)
13. decembar 2011. u 02.44
Pre mesec dana nazovem UPC da najavim selidbu i novu adresu, i da u novom stanu želim moj isti „paket” da preuzmem, sa pitanjem dali dobijam nov ugovor,koliko placam za promenu adrese..
Odgovor..
ništa se ne menja sve ostaje isto samo sto moraju da dodju da razvuku kablove i da platim samo 30 eura ..

Juče SOKIRALA SAM SE

Nazovem upc cisto da bih dodala pink programe uz moj paket i iz razgovora sa njihovom radnicom ukapiram da su mi automatski promenili tarifu na neku levu sto ja pojma nemam, i još novi ugovor imam na 12. meseci sto me sokiralo sa pitanjem zašto to..

Zato sto taj paket koji sam ja imala više ne postoji, i automatski se menja, ali kako su smeli to da odrade a da me nisu ni obavestili jer ja sam imala 500 frei minute sa kucnog telefona sa evropskim zemljama i ja sam samo sa Srbijom već pricala 3 sata a da nisam imala pojma da su mi promenili ugovor ..

Bila sam sokirana, jako iznenadjena da tako mogu da prevare ljude .. da ni ne obaveste jednostavno odrade to šta oni žele ..

da li je još neko imao ovaj problem, želim da sa advokatom nešto pokrenem jer osecam se prevarenom , ne znam koliko su mi sanse protiv takvih lopova ..

Hvala na iskrenim odgovorima
mirjanaa
14. decembar 2011. u 13.25
Ja sam imala slično iskustvo sa A1.
Prijavila sam na dete ka dje napunilo 10 godina jedan telefon zato da bi nam bilo jeftinije svakodnevno telefoniranje(to je bilo pre 5 godina ka dnije bilo ovoliko ponuda kao sada).Ugovor sam potpisala na 24 meseca,ali kao to u principu vazi do detetove 26 godine.
Jednom ja dobijem OGROMAN racun,zovem i pitam šta je to kad oni meni kažu ovako:po isteku 2 godine sam trebala produziti ugovor a posto nisam oni su me sami prebacili na neku puno SKUPLJU tarifu!!!!!!!!!!Mislim...ko je lud da sam bira skuplju tarifu,svako bi tražio jeftiniju,ali eto...oni mene bez mog znanja prebacili na tu skuplju i onda sam tarzila d ame vrate na prvobitnu tarifu sto su oni odmah učinili(a onaj veliki racun sam naravno morala platiti:-(((
BATPA
(penzionerka)
19. decembar 2011. u 15.45
ja sam bila u AK Konsumentenschutz i rekli mi da mi je velika sansa da povratim svoj ugovor i da ne platim racun... jer ja sam samo stan promenila a to što oni nemaju vise tu tarifu tj paket nije moja greška
sada ću da vidim šta će dalje da bude..
BATPA
(penzionerka)
05. januar 2012. u 10.09
UPC morali da mi vrate moj paket sto sam imala !!!! nisu smeli ni centa da mi obracunaju za tel... !!
..

za sve ljude koji budu ovako prošli kao ja samo preko Konsumentenschutz.a !!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.