Diskusije : Berza

 Komentar
Srpski doktor leči homoseksualnost!
Taurus
18. jun 2014. u 22.26
Ugledah ovaj naslov pa se setih orisnog, možda mu ovo može biti od pomoći!

Izvor: Vesti Online

Dok se Srbija uveliko priprema za „Povorku ponosa”, direktor Instituta za prirodnu medicinu dr Miroljub Petrović, koji je prošle godine otvorio prvi centar za lečenje homoseksualizma kod nas, uveliko privodi kraju radove na prvoj klinici tog tipa u Srbiji!

Petrović za „Alo!” kaže da mu se za godinu dana, koliko centar postoji, za pomoć obratilo dvadesetak ljudi.

„Postoji više nivoa u lečenju homoseksualizma. Prvi je informativni. Pokušavamo da objasnimo pacijentima da se polni poriv svesno podstiče ili ne podstiče u umu i da polni odnos nije fiziološka potreba. Jak gej lobi i nezdravo okruženje uče nas da je birati partnere istog pola prirodno, a pojedinci gladni ljubavi i zbunjeni pogrešnim vrednostima, ne znajući za nešto bolje, upuštaju se u takve odnose”, objašnjava Petrović.

Po njemu, homoseksualizam je težak psihijatrijski poremećaj koji se javlja kao posledica lošeg vaspitanja, nezdravog života, kao i zbog upotrebe narkotika.



„Da bi se očistio duh, potrebno je prvo očistiti telo. Nekvalitetna ishrana, korišćenje cigareta i alkohola uzročnici su skoro svih bolesti modernog društva, pa zato naše pacijente učimo da pripremaju zdravu hranu. Savetujemo ih da gledaju emisije i čitaju knjige u kojima nema nasilja i drugog destruktivnog sadržaja. Za izlečenje je potrebno promeniti način života i razmišljanja, ceo sistem vrednosti”, navodi Petrović.



On napominje da je „činjenica da je gej populacija postala žrtva jednog globalnog sistema koji uništava ljudsku vrstu”.

„Najstravičnija seksualna zlostavljanja i ubistva predstavljaju neizbežan deo životnog stila u koji su uvučeni pripadnici ove populacije. Za razliku od drugih sredina, gde se ubistva odvijaju na predvidljiv način, u homoseksualnim sredinama su ubistva praćena kasapljenjem i iživljavanjem najgore vrste, što svedoči o kakvoj se bolesti radi. Učestvovanje u bizarnim seksualnim ritualima, kao i dominantno mesto u proslavljanju monstruoznih praznika kao što je Noć veštica, samo su neki od primera manipulacije ovim ljudima”, smatra Petrović, čija se klinika uveliko gradi na Fruškoj gori.

„Svrha osnivanja našeg centra je da pruži ruku osobama koje su upale u okove teške bolesti homoseksualizma. Verujemo da među žrtvama ove bolesti ima mnogo onih koji žele da je pobede”, zaključuje Petrović.

Vesti Online
malimx6
(KOCOBO)
19. jun 2014. u 19.23
previse citanja...

nego, jesi još u hnd? i da li i dalje mislis da će gas ići dole?
Taurus
20. jun 2014. u 10.44
Sad se bavim medicinom :)
malimx6
(KOCOBO)
20. jun 2014. u 16.30
ne kontam
Taurus
21. jun 2014. u 10.01
Steta :)
malimx6
(KOCOBO)
23. jun 2014. u 17.20
ahaa trgujes sa LOR...
Taurus
25. jun 2014. u 15.22
Zayebavam se, vidis da ovde nema ništa normalno.
Trgujem sa gasom svaki dan, kupujem i prodajm i HNU i HND.
Nego da ti kažem, neću se ja ovde vise zadržavati, ne znam ni ti šta ovde radis, vidis da su samo ova dvojica sotonista ostala.
Na temi za berzu, dvojica najvecih protivnika berze, koji i ne investiraju na berzi, rasterali sve ljude koji su hteli da podele iskustva, u korist svih nas... ali evo, takav smo mi narod, pa se posle pitamo zašto nam se sve to desava?
Pa BOG nas kaznjava, on ne dozvoljava nemoralne stavri, on tako nije zamislio ovaj svet ali nazalost u neke od nas je djavo usao i sad samo gledaju kako da cine loše stvari drugima dok jednoga dana ne uniste sav ovaj svet. Zbog toga sam ja protivnik pedera, jer je to najveca pretnja porodici, nastavku i opstanku ovoga sveta.

Želim ti puno uspeha na berzi!
U zdravlje !
Prerija
25. jun 2014. u 16.57
„vidis da su samo ova dvojica sotonista ostala.”

moji duhovni afiniteti vise se pronalaze u budistickom ucenju nego kod sotonista :)

„Na temi za berzu, dvojica najvecih protivnika berze, koji i ne investiraju na berzi”

A gde su onda moje pare investirane? Ko papagaji ponavljate tu recenicu a još nisam dobio odgovor gde ja to investiram ako ne na berzi.

„rasterali sve ljude koji su hteli da podele iskustva”

Kako smo to rasterali? Ja pitam vas aktivne investitore da podelite vase iskustvo sa performansama i nikada niko nije napisao ništa kako vas ceo portfolijo napreduje.

Jedini koji u zadnje vreme ne prica o berzi/investiranju si ti. Ti postavljas teme koje nemaju nikakve veze sa investiranjem.
Ja u tvom pisanju vidim samo bes, ljutnju, osudjivanje...To su sve mentalne formacije koje donose patnju. Ako pocnes da tako kažem „navodnjavas” neke druge mentalne formacije (compassion, joy, happiness) onda će ove loše formacije da smanje i patnja će da nestane sama od sebe.
malimx6
(KOCOBO)
25. jun 2014. u 22.21
hvala takođe
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.