Diskusije : Politika

 Komentar
Kosovskim Srbima preti sudbina Jermena N Karabaha
marisav
(Besposlicar)
30. septembar 2023. u 11.07
Kako vreme odmice, godine prolaze,,,sve viise je jasno da ovim svetom vlada SILEDZIJSTVO,,kakva prava, kakvi majmunluci, kakve demokratije i slobode...pred ocima celog sveta na Kosmetu ubijaju Srbe,,pred ocima celog sveta 100 hiljada jermenske sirotinje kojima su drvene nastambe i ponesto ratarsko stocarskog fonda bili osnovi zivota i opstajanja sada beze glavom bez obzira pred Alahovim fanaticima koje ne može da zaustavi Rusija jer neće, Evropa jer joj se za pravolavne Jermene bas je.e i zivo ali i na mrtvo,,a tek Ameri-oni ovo shvataju holivudski, kao još jednu igru loših i dobrih momaka pri cemu i jednima a naročito drugima je dobro ispustiti sto vise krvi.
Ponavljam,,a reko sam na ovom kafeu pre 20 godina -OVA ZločinACKA CIVILIZACIJA ZASLUZUJE DA U SledećIH 24 SATA BUDE TOTALNO UNISTENA...nema na zalost ko to da učini na zemlji,,pa pozivam sve VANZEMALJCE saprema nasoj supremativnoj inteligenciji i pameti da taj posao obave ONI!! Ukoliko to ne učine u nekom razumnom roku, prelazim na dikusije o Astronomiji gde ću vehementno braniti stav da doista ni vanzemaljci ne postoje! Kakva li su to tek cudovista ako mogu da posmatraju ovu zlu krv ii ovu zlobnu civilizaciju koja je zasmrdila celu zemaljsku kuglu?
C_A_B_O
30. septembar 2023. u 12.36
Nije bas pred neorganizovanim dzihadlijama kao sto ni oluja ni otan95 na republiku Srpsku nebijase sazdan od humanitarnih organizacija. SVI projekti raseljavanja su ORGANIZOVANI poslije „izgubljenog” rata...Grci 1922, Idija-Pakistan 1949...Arapi_Izrael 48 do danas...Hrišćani u Libanu 70 do danas, hrišćani u Sudanu...od „nezavisnosti| do danas... da ne pominjemo britanska raseljavanja SILOM..od Can F za Louisianne ...do Degolovog raseljavanja 2 mElEona Francuza1960... i ”precenik„ ostavi RSK i pusti nizvodu, naredi Srbima u Republici Srpskoj da se POVUKU...poslije Kumanova PREDA KOSMET... a 1244 je samo toalet papir...koji vise NEMAMO zarad progresivne iZDAJE i unistavanja svake vlasti u srbijici.

ZA ilustraciju...pogledaj (te) gdE bEEse geanica NEDICEVE Srbije između tad Italijanskog koSSowa a KOLIKO je sEvernije DANAS... a zandarmerija BIJE SRBA dok siptari zaradjuju po srbijici.

DA je vlas...stavili bi rampu za BILO kog siptara i s ove i one strane...reciprocno kaznjavali OVDE kao sto SSiptari sakate naše...OKO za OKO a NISMO braca!

SACE wucki da pLJace a ”branice„ ga naše SMECE...

I WUCKY i ”opozicija„ su ISTO ZLO!

A KOLIKO još treba da se SRBI probude...još samo da SRBE u srbijici wode u ”sabirne„ centre i salju na rad u Dubai...žene za prostituciju a muskarce na gradjevinu dok ” imigranti„... smece svojih država i naroda divljaju po srbistanu.”
bezdomni
(maestro)
30. septembar 2023. u 13.14
Pravoslavne Grke na Kipru stite Britanci oni su im saveznici imaju i baze dole. Turcad ih ne sme dirati.
Bugari isto...
Ali ovi što se prave visi Rusi od Rusa njih Britanci naravno ne stite.
Trebali bi Rusi da ih stite ali oni ni svoje Ruse po Baltiku ne stite jer profiteri ne vide da mogu tu zaraditi tj ukrasti milijarde...
Tako da sada pravoslavna Armeni po ko zna koji put u istoriji dozivljavaju progrom i genocid sljedeci smo mi Srbi sa KiM pa onda braca iz RS...
Ljubav neuzvracena prema Rusima i Rusiji kosta teritorije i zivote a i opstanak odredjene narode...
Tubby
30. septembar 2023. u 14.24
evo ga ... OPET je poceo da divlja: Председник Србије је навео да је „чиста лаж” да Србија шаље војску на административну линију
Председник Србије Александар Вучић поручио је да нема намеру да нареди војсци да пређе административне прелазе са Косовом и Метохијом, додавши да ће повући српске снаге из тог подручја јер би, како је навео, ескалација сукоба била контрапродуктивна када је реч о жељи Србије да постане чланица Европске уније.
vantika
30. septembar 2023. u 15.46
da „Tubby”, ajmo kad okupamo bebu i tu bebu baciti sa vodom u kojoj smo je okupali.
Ajmo covjeka sa rakom na nozi ubiti i rijesiti i njega i tu bolest instantno.

Kako istom tom logikom Srbije, KiM i te „Međunarodne”, da ni jedan od vas quronja i pametnjakovica na tom pametnom i demokratskom zapadu do sad nije svoju neposlusnu i kurvinjsku ženu izdegenecio i sutnuo iz kuce, nego ko misevi se nesta ganjate po njihovim sudovima??
Što se povlacite kad je 'pravda„ na vasoj strani?
Kako to da vas vazda ostena bez pola imovine a one VAS istjeraju iz vasih koca koje ste vi i kupili ili odplatiili?

De ne rise dok voz stoji”
Popaj
30. septembar 2023. u 16.13
dituartu

„Tako je a onda ste tog Milosevica koji je ratovao za Srbiju i Kosovo isporucili vezanog ko psa u Hag i još u euforiji slavili po ulicama.
Koliko vas je ovde koji komentarisete bilo u otporu i radovalo se kad je ubijen.

E pa vidite nije problem Vucicu zapad ni siptari nego vlastiti narod koji bi ga istog momenta izdao kao i Slobu i isporucili u Hag, covek je samo oprezan jer vam nije verovati.”
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.