Diskusije : Politika

 Komentar
Зато је ДОС чак и гори од ужасног Вучића
BeliVuk
29. septembar 2023. u 15.00
„Milo Đukanović i Zoran Djindjic:

”Не смете потписати мировни споразум док је милошевић на власти„:

”If the war ends with a signature on a peace agreement and the same political leadership remains in power, with Slobodan Milosevic at the helm, the tragedy and violence will continue.„

http://www.hri.org/news/balkans/rferl/1999/99-05-10.rferl.html#20

Члан дс-а ”Срби су најгори народ„

KRALJEVO - Član Demokratske stranke Mile Korićanac izjavio je da su ”Srbi posle Hitlera najgori narod u prošlom veku„.

http://arhiva.kurir-info.co.yu/Arhiva/2005/januar/29-30/V-13-29012005.shtml

Докле се геноцид спроводио над србима преко дрине. дсовци су хистерицно урликали да се србима преко дрине не сме помоћи:

Мићуновић:”срби немају шта да траже преко дрине„!

Бојан Станојевић ДС:”Не може 200.000 Срба колико живи на косову, да одлучује о судбини осталих осам милиона„.

Ко није осудио запад поводом шиптарина који је у немачком Шпигелу сведочио да је запад дао план за мартовски погром? Тадић

Ко је кукао и викао убице, кољачи, манијаци, кад су шкорпиони убили војнике злочиначке муслиманске армије, а на позив приказивања геноцида над Србима Истина, није дошао нити је дао коментар о свим покланим Српским цивилима и војницима у том документарцу? Тадић

Ко је подржао да се шиптари који су клали Србе пусте из затвора на слободу? Тадић.

Ево како то изгледа на примеру Србије, у осмој години ”демократског„ загрљаја. Трендови су много гори него за време рата и санкција.

Према подацима Републичког статистичког завода, 1995. године у Србији је рођено 86 236 деце. Исте године је умрло 93 933 људи. Разлика је негативна – 7 697. Године 2005. у Србији је рођено 70 997 деце, а умрло је 106 771 људи. Негативна разлика је – 35 774! Тај тренд из године у годину расте. Србија сада губи пола процента становништва годишње! У периоду 2000-2005. разлика бројева рођених и умрлих је – 161 181! Много више него у свим ратовима 90-их. По подацима удружења ”Опстанак„ (о томе не постоје званичне статистике), у Србији се годишње изврши 200 000 абортуса! А то је 50 на 1000 жена у репродуктивном узрасту, што је једна од највиших стопа на свету. По проценама Светске банке, око 11% становништва Србије живи у апсолутној беди, док је још око 33% у сиромаштву или на ивици сиромаштва. 40% радно способног становништва је сасвим незапослено, а око 20% је запослено у ”неформалном сектору„, што укупно чини око 60%.” -Преузето из књиге Слободна Србија.

Дс и њихови партнери неће да сарађују са Владом РС Крајине у прогонству
РЕПУБЛИКА СРПСКА КРАЈИНА

ВЛАДА У ПРОГОНСТВУ

11.080 З е м у н, Магистратски трг 3, Тел. 3077-028, [email protected]

Бр. 739/08 – 23. април 2008.

ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Господин Борис Тадић

Поштовани господине Председниче,

У овом тешком тренутку – кад Европска унија и САД покушавају да окончају злочиначку намеру о отцепљењу, од Србије, Косова и Метохије, Влада и Скупштина Републике Српске Крајине у прогонству вас уверавају да су српски народ и Република Србија у смртном загрљају чланица Европске уније и НАТО-а од 1990. године и да тај смртни загрљај неће нестати ни текућим присиљавањем чланица УН да признају „државу Косово”.

Време је, иако прилично одоцнело, да схватимо да ЕУ и САД имају непријатељске намере према српском народу и српским државама. Коначно, кад је и Хрватска објавила да признаје „државу Косово”, било би више него кратковидо кад бисмо (ми Срби) представљали политику САД и ЕУ као добронамерну.

Због света овога, запрепастила нас је Ваша изјава, објављена у дневном листу „Правда” – Београд, на страни 4. Изразили сте став да жртве уморених Срба, Рома и Јевреја треба заборавити и да би било штетно покретати против Републике Хрватске међународни судски поступак – ради обештећења и наплате ратне штете за тако масовно убијање цивила ова три народа - у систему концентрационих логора „Јасеновац” и на другим стратиштима, широм данашње Републике Хрватске и данашње Босне и Херцеговине.

Како новине наводе, рекли сте да би тај судски поступак пореметио међудржавне односе у овом делу Европе, што је потпуно погрешан закључак, јер нестабилност на нашем подручју је последица чињенице да извршиоци злочина из Другог светског рата у Независној Држави нису кажњени и зашто наследница НДХ, Република Хрватска, није платила ратну одштету. Наравно, поред Републике Хрватске за ове тешке злочине сносе одговорност и наследнице окупаторских држава: Савезна Република Немачка и Република Италија.

Треба да имате у виду да је Савезна Република Немачка обештетила јеврејске жртве и обештетила чланице Савезника из Другог светског рата, па то није пореметило међудржавне односе у Европи. Напротив, праведна осуда СР Немачке за злочине геноцида је учврстила сарадњу и разумевање међу европским и прекоморским државама. Таква правда ће против Републике Хрватске, Савезне Републике Немачке и Републике Италије – за невино побијене људе на територији Независне Државе Хрватске учврстити и међудржавне односе у овом подручју, а неће их погоршати, како Ви претпостављате.

Подсећам Вас да, по међународном праву, злочини геноцида не застаревају.

С обзиром да Ваше службе не желе да сарађују са Скупштином и Владом РС Крајине у прогонству, ово писмо има карактер отвореног.
http://www.srpskilist.net/saopštenja-vlade-rsk/saopštenje-21

Тадић и Дулић радо посећују Хрвате који су убијали Србе у рату и улизују им се. За Крајишке Србе немају ни минут. Дулић у Холандији попљувао Србе, у хрватској је нагласио да мора се хрватима у Србији помоћи у свему. Тадић се састаје месићем, ни реч о стотинама хиљда отетих Српских кућа и станова и Српске индустрије.

Оливер Дулић потврдио да је антисрпско дно дна у Холандији

Дулић је изјавио на трибини у Холаднији да су Срби починили највише злочина. Кад су га питали у Србији шта је, рекао је Југословен и Хрват. Титово антисрпство помешано са усташтвом је дошло до пуног изражаја у Холандији. Највеће етничко чишчење у Европи после другог светског рата, Олују, није споменуо ни у хрватској кад је био, где је нагласио да о хрватима у Србији мора се итекако бринути.

http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-12-04-2008/pljuvacina
------------------------------------- ------------

Такозване Демократе ДОС су се показали дефинитивно као антисрпски фашисти. Са каквим правом „демократе” из опозиције хоће да смене Вучића? Дос је дао изјаве као геноцидни антисрпски манијаци Тачи, Изетбеговић, Месић и Туђман. Колико год критике се имало против Вучића, ДОС је гори, који би опет да владају и униште ово што је остало од Србије.
D-Man
(Analyst)
29. septembar 2023. u 15.24
Генерално гледајући, демократе, либерали и њихове идеје су највеће зло по човечанство. Кад на то додаш и медије који се продају онима који више плате, онда имаш рецепт за катастрофу са каквом се данас свет и суочава.

Породица је потиснута у други план, два хомосексуалца и њихова права су важнија од било којег другог права и било које друге особе.
Наше демократе нису ништа друго до бледа копија западних демократских манијака па самим тим је сасвим јасно да су најгори олош.

Да, Вучић је препун мана (да их не понављам и овде) али тзв. демократе у Србији нису решење за Србију. Дакле, остаје статус кво а када ће се нешто променити, е, то нико не зна.
BeliVuk
29. septembar 2023. u 16.00
ђинђић пар дана пред смрт одржао предавање на БЛ универзитету и рекао да је РС колетерална штета постојао видео запис на тв РС.

Свилановић је ставио венац првог убијеног цивила у сарајеву, није хтео да зна да су први цивили побијени 1991 у б. броду Срби а да је први цивил у Сарајеву, убијен Српски сват. Петровић из ДС стално лупета причу кроз све медије и у СЦГ и РС да су Срби побили 8000 муслимана у Сребреници итд.
Ево како сте поступили са прогнаним Крајишницима, ништа бољи од усташа нису твоји ДС и ДОСманлије:

„Колективни центар ”Пољоплод„ у Ваљеву.И ако нам ништа нису понудили,осим 120000 динара(да за то купимо стан или кућу),у јуну 2003.године су нам искључили воду и струју. Од јуна 2003. до маја 2004.године били смо и без воде и без струје(читаву зиму нисмо имали гријање,а било је и -15).

Повјереник за избјеглице у Ваљеву Јелица Симеуновић(члан ГСС) нам је пријетила да ћемо бити протјерани у Хрватску ако не напустимо кол.центар,бакама од 80 година је пријетила шамарањем, оптуживала нас да смо почели рат,говорила како су Хрвати наша браћа,побацала нам храну из фрижидера(шта кажеш на ово) и сваки Божији дан нас пљувала преко медија под контролом ДС(Радио Ваљево,Вујић телевизија,новине Напред).Ти исти медији нису хтели да објаве ниједно наше саопштење,осим ТВ ”МАРС„ која је појам за демократију.
Такође и многи медији из Београда су све ово прецуткивали.

На локалном нивоу у Ваљеву на власти је била ДС са својим сатрапима.Када смо тражили помоћ од њих они су се спрдали и исмијавали са нама и само питали-а што се не вратите?
Умало да заборавим и оног лопова Озрена Тосића који нам је пријетио полицијом и слао саопштења у којима пише да нам је нудио бољи смјештај-е да Бог да му његова ђеца живјела у том бољем смјештају.”
dr-morsPoruka negativno ocenjena. Pokaži

dr-mors
30. septembar 2023. u 03.09
Ko je gori, demokrate ili mafijaski sns?

to bi morao da odluci foto finis.
C_A_B_O
30. septembar 2023. u 13.05
I TI sito zUUuti ne daju da se GENERAL rehabilituje...SRBI su 41-44 bar ZNALI da im neće naplacivati vodu koju prelaskom Drne donesose u dzepovima i zavezljajuma, da bar NEćE gladovati i smrzavati se ...nekih 10HILJADA sirocica prezivje 41-44 do komy okupacije u NEDICAVIM sirotistima koje komy okupator ZATVORI.

Sad poredi(mo) generala ,precenika,DjijDZuwu,BorYSsa i Wuckija.
zlatiborac
30. septembar 2023. u 14.20
„Ko je gori, demokrate ili mafijaski sns?”

I jedni i drugi polozili ispite u kumrovackoj skoli,'nije sija nego vrat'.

Kad ono bese rikn`o 'stari',pitali seljaka šta će biti posle njega?
Seljak:' isti svinjac iste svinje'.
vantikaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

vantika
30. septembar 2023. u 15.57
..a gdje su ti citati tog „uzasnog Vucica”

Nabroja ti čitate zutog gnoja, ali u naslovu ti stoji i „uzasni Vucic” pa se ponadah da ćeš nam postirati nešto sto ga čini 'uzasnim„ kad ono qrac od ovce.

Za zuti gnoj se zna,..nego opravdaj ono ”uzasni Vucic„ u svom naslovu a i u svom nastavku ispod sa ”Vucic ima mana„ ,..ne kažem da nema alki ti kažeš da ima,...pa de nam malo i o tim manama ko i o ”uzasima Vucica„,...ili si samo bio cinican”
C_A_B_O
30. septembar 2023. u 18.05
NEMA razlike izmedj ZUTOG i smedjeg govna...smrde oba a manjeg naroda a vise izdajnika,,,e DA Bog da prezivimo..osim u muzejima
vantika
02. oktobar 2023. u 01.35
CA-BO a ko ste to 'vi„”
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.