Diskusije : Politika

 Komentar
Конгрес се спори око новца за борбу против Русије
BeliVuk
28. septembar 2023. u 07.59
Сада америчкој влади поново прети гашење. Конгрес има рок да се договори до суботе, 30. септембра.Према писању Њујорк тајмса, финансирање Украјине је у центру решавања тог питања.И републикански и демократски сенатори расправљају да ли да укључе нову помоћ Украјини у „борбу против Русије”, пише лист. Бајденова администрација жели Украјини да пошаље додатних 24 милијарде долара.

Али неки републикански политичари су оштро критични према овоме. Ако америчка влада буде приморана да се затвори, то би могло ометати помоћ Украјини. – Када имате један број људи који не смеју да дођу на посао, то може утицати на темпо било каквих испорука. Зато сматрамо да је затварање забрињавајуће и зашто позивамо Конгрес да финансира владу, рекао је портпарол америчког Стејт департмента Метју Милер за Укринформ.

Према речима Џона Кирбија, портпарола Савета за националну безбедност САД, посебно је важно да снабдевање Украјине не престане сада када је време све лошије и хладније. – Остало нам је још мало средстава, тако да мислим да ћемо бити добро у наредних неколико недеља. „Али без додатног захтева који смо тражили, то ће сигурно утицати на нашу способност да подржимо Украјину током јесењих и зимских месеци”, рекао је Кирби у Ситуационој соби ЦНН-а у уторак. - Не добијање допунског захтева, ако дође до гашења, значајно ће утицати на њихову способност да успеју на бојном пољу.
https://www.nytimes.com/2023/09/25/us/politics/senate-shutdown-ukraine.html
D-Man
(Analyst)
28. septembar 2023. u 10.29
Они ће се врло лако договорити колико новца без покрића ће наштампати како би се помогла борба против Русије.
Уколико има неко ко мало затеже по том питању онда га оптуже да је руски човек и његова каријара је готова. Да, то вам је та америчка демократија. Препуна уцена, сплеткарење и лажи.

Колико је Запад труо показује и скандал у канадском парламенту када су овацијма дочекали човека који је најављен као човек који се борио у Другом светском рату против Русије.

Замислите само колико ту треба бити и покварен и нешколован да нико од тих бедних чланова парламента не постави следеће питање када је тај човек најављен:

''Чекај мало, зар Руси нису са нама ратовали против нациста у Другом светском рату? Ако је тај деда ратовао против Руса у Другом светском рату па онда је ваљда ратовао и против нас!?''

Страшно је колико је Запад странио и изгубио пре свега морални компас.
D-Man
(Analyst)
28. septembar 2023. u 10.38
странио = застранио
CAHJAP
29. septembar 2023. u 02.29
D-man
Страшно је колико је Запад странио и изгубио пре свега морални компас.

Zapad se prepustio đavolu odavno. Kako oni idu ispašće još da su nacisti i hitler bili žrtve u drugom svetskom ratu dok su Rusi, jevreji i drugi činili genocide i masovno ubijanja nevinih. Da oni svi ustanu i ovacijama isprate u parlamentu nacistu SS divizije znači da njima sveća već izgoreva Neće taj zapad još dugo opstati, nerwdi će se preseliti u njihovim avlijama.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.