Diskusije : Politika

 Komentar
Сорош финансира Бајдена и левичарске групе у САД
BeliVuk
25. septembar 2023. u 01.45
Сорош који је непријатељ срба, СОРОШ РЕЖИРАО МАРКАЛЕ: https://vidovdan.org/info/za-masakr-na-sarajevskoj-pijaci-nisu-krivi-srbi-soros-rezirao-markale/, финансира антисрпског Бајдена и левичарске групе у САД. Сорошева империја се сада разоткрива као финансирање армије ТикТок активиста посвећених глобалистичком лобирању, подржавању демократа и председника Џоа Бајдена и систематског блатења политичких противника, показује Њујорк пост.

Њујорк пост је детаљније погледао како је Сорошева злогласна Фондација за отворено друштво донирала преко 5,5 милиона долара 2020. и 2021. године компанији Accelerate Action Inc, која ради на „организовању грађана”.

Најмање 300.000 од тих долара потом је донирано другој групи – Gen Z for Change, која се може похвалити мрежом од „500 активиста, организатора и креатора”.Између осталог, активисти се посвећују покушајима да зауставе граничне контроле према Мексику, лобирајући за смањење финансирања полиције и олакшавајући осумњиченим криминалцима да остану на слободи док чекају пресуду.

У неколико наврата, представнике групе је позивао и председник Џо Бајден на састанке на којима се разговарало о рату у Украјини (против Русије). По сопственим речима, они такође тврде да се боре за „етничке мањине”, „ЛГБТ права”, „расну правду”, „строже законе о оружју” и „климатску правду”.
https://nypost.com/2023/09/16/joe-bidens-tiktok-army-funded-by-george-soros/
Срби треба да се радују овоме зато што конзервативни американци нису пријатељи срба, један мали небитан део је за србе. Трамп се фолирао да је пријатељ срба. САД и Сорош заслужују једни друге.
D-Man
(Analyst)
25. septembar 2023. u 10.13
„Трамп се фолирао да је пријатељ срба. САД и Сорош заслужују једни ”
друге.„

Кад си већ споменуо Сорошеве донације и то истраживање New York Times-a онда можда можемо и да се присетимо како је Вучић у име Србије фондацији Клинтон дао два милиона долара а онај злочинац Бил Клинтон га онако ''пријатељски'' тапшао по рамену док је Вучић тамо стајао скрушено и покајнички као да смо ми бомбардовали Амере а не они нас.”
abvgd
(Morski)
25. septembar 2023. u 12.32
Ни у једној држави, па ни у САД, не треба поистоветити власти и народ. То су две сасвим различите, често супротне ствари.
Power12345
26. septembar 2023. u 03.56
је пријатељ срба. САД и Сорош заслужују једни друге.
0
D-Man
(Analyst)
25. septembar 2023. u 10.13
-----

Amerika je zemlja koja za sve usluge , kasira ...Politika je poznata kao i kurva...
da se zna A.Vučić nije Monika Levinski i uloga kurve i kurvara su zamenjene onaj ko plaća u zemlji Srbiji je Dźek...

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.