Diskusije : Politika

 Komentar
Украјинци против Руса
dulebg
(posmatrach)
20. septembar 2023. u 15.12
Како су се Украјинци дигли против Руса - тако смо и ми у 2 наврата против Швабе: хебасмо му мајку, тапшали нас по рамену и Французи и Енглези, ми имали по милион ипо мртвих - ал шта има везе, кад смо рат завршили на праведној страни? То са мртвима се заташкало, још нам за награду окачили католике и муслимане да нас пазе.
Bazorilo
20. septembar 2023. u 16.52
Ne samo sto nas istapsase po ramena,već nam i najvece gradove izbombardovase,gore nego Hico.Njemu je samo narodna biblioteka bila trn u oku,jer je Srbima svedocila ko su i od kada su.A ovijam bre saveznicima i narod trn u oku,pa bacase bombe skoro celu sedmicu 1944.po sred gradskijeh centara.A da ne bi doslo do smutnje među narodom Serbskijem,zabranise svim novinarima da o tome pišuju.Tek kad nas opet bombardovase 1999.i to 78 i osam dana za redom,setise se neki da opisu i ono predjasnje saveznicko bombardiranje.
A Ukraince ne bije Rusija,već Zelenovic.Rusi nude mir,a on ih gura po cenu njihovih zivota u dalji rat.
Seeb-VN1700Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Seeb-VN1700
20. septembar 2023. u 17.23
Rusi nude mir,a on ih gura po cenu njihovih zivota u dalji rat
-

Mnogi bi htjeli da taj rat sto prije zavrsi, i Evropa, Ukrajina, Rusija..
Jedino Amerika želi taj rat da dugo potraje, da bi iscrpila rusiju ekonomski i oslabila rusku vojsku.
Tu se misli na gubitak pored vojnika i velikog broja oficirskog kadra, koji su direktno angazovani na fronti. Na zalost i to će biti cijena dugog rata.
Inače Americi je taj rat u Ukrajini spredna stvar i samo joj smeta. Ali kad je već Putin napao i tim ratom zasmetao u planovima Amerike oko Azije konkretno Kine, hoće da rusku vojsku toliko oslabe i kazne da neće više bit u mogućnosti ponovit slično.

Vjerovatno neće bit pobjednika i bit će neki dogovor, ali tek onda kad Amerika odluci.

-
CAHJAP
20. septembar 2023. u 17.39
Još nas ostaviše 500 godina da sami trpimo i borimo se sa turcima. Da se evropa udružila protiv osmanlija i krenuli put Balkana da ih proteramo, nebi turci ni mesec dana opstali. Ali ne, njima je pre toga na oko zapala velika i jaka Dušanova Srbija i od tada je nastalo rasparčivanje Srbije koje nije prestalo do dana današnjeg. Zapamti, da nikada englez nije bio saveznik Srbije već crni đavo sa svim svojim lažnim maskama.

Svi tzv bošnjaci, većina hrvata, svi crnogorci, veliki deo današnjih albanaca, Rumuna i šire nose Srpski gen, dakle Srpsko poreklo.
Uspeli su da nas rasparčaju nema šta. U novije vreme izgubismo Kosovo i Crnu Goru, šta dalje pričati onome koji ne vidi ko su naši večiti neprijatelji.
Seeb-VN1700Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Seeb-VN1700
20. septembar 2023. u 17.47

Rusija nakon cara je nepredvidiva država.
Ogromna država, velik broj stanovnika.. a bio je dovoljan jedan Rus (Lenjin) sa malom grupom Rusa da napravi veci haos u Rusiji nego svi neprijatelji zajedno.

A Srbiju zapad smatra maldjim bratom, ili „malim Rusima”.
I zašto se vi neki onda cudite ako zapad tako misli i djeluje?

-
CAHJAP
20. septembar 2023. u 17.56
...bila jednom jedna SRBIJA, danas je ostao samo eho naše nekadašnje veličine.

Kad se noko ne buni lažima političara, suprotstavlja lopovima, ne onim sitnim, već onim koji kradu državu , kada seksualno nastrane imamo na vrhu vlasti, kada kurve i kriminalci se non stop vrte na tv kanalima trujeĉi omladinu, bojim se da nam slika budućnosti nije svetla.

Naša prestonica se gradi, po kojoj ceni??? Što je započeo kao projekat na delu Savamale, sad se širi preko sajma, dalje porwd hipodroma a verovatno ni tu neće stati. Da je to sve Srpsko bilo bi dobro, ali pogledaj samo nazive zgrada i mnogih ulica, ništa Srpsko. Sutra, kada se to sve izgradi, Beograd će verovatno provići još više stranog kapitala i kompanija a samim tim i verovatnu najezdu stranaca šyo ĉe još više doprineti nestanku nas kao naroda. Žalosno je da to ne vide, nije ih briga, žive od danas do sutra, neka se jede, pije, lumpuje, voze kola i prati mida labudova koga je briga. Mi sko poljoprivredna zemlja koja ima potencijal da hrani celu evropu a mi uvozimo meso i drugo poljoprivredne namirnice često sumnjivog kvaliteta. Još mnogo toga se može dodati ali kome pričati, svi se polako topimo u trans humanizam. Bila nekad jedna Srbija.
zlatiborac
22. septembar 2023. u 16.14
'A Srbiju zapad smatra maldjim bratom, ili „malim Rusima”.
I zašto se vi neki onda cudite ako zapad tako misli i djeluje?'

Pa to što neki misle mije bitno, već šta misli vecina.

Nasuprot tome, vi pucani iz vase Neovisne smatrate da vas Zapad cijeni
i obozava zato što ste protiv Srbije? Malo morgen sogore. Nisu oni
vas primili u EU da budete ravnopravni pucani, već budete sluge ko i nekad.
Kužiš? Prema tome; dalje Od Srbije i Srba uopste - imaces mirnije snove...
;-)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.