Diskusije : Politika

 Komentar
Dodik pije kavu sa Milanovicem a on..
Terminator
(Istina je nekada bolna ali sam)
18. septembar 2023. u 17.11
Što je sve Milanović rekao iranskom predsjedniku?
Milanović se zanimao za razloge zbog kojih Iran nije priznao Izrael i sugovorniku prenio svoje uvjerenje kako bi priznavanje Izraela pridonijelo smirivanju napetosti na Bliskom istoku, ističući kako su Hrvatska i Izrael prijateljske zemlje koje blisko surađuju, stoji u priopćenju.

Iz istih razloga Milanović je naglasio i potrebu priznanja Kosova, čime bi se promovirali mir i međunarodni poredak u jugoistočnoj Europi.

„U ovom kriznom trenutku za međunarodnu zajednicu, kada je svjetski mir ozbiljno ugrožen, važno je voditi dijalog i tražiti područja međusobnog razumijevanja, pri čemu treba izbjegavati nametanje vlastitih vrijednosti”, rekao je Milanović Raisiju koji ga je pozvao u posjet Iranu.

--------------------------
Danas obavest na: Index https://tinyurl.com/2bf7ndx2
CAHJAP
19. septembar 2023. u 01.20
Što Milanović ne prizna Republiku Srpsku Krajinu pre nego što se bavi pitanjima Srpskog svetog Kosova i našeg priznanja u korist velike albanije. Svima je njima lako govoriti kada se tiče tuđe teritorije. Ako već kaže da je u pitanju pomirenju naroda, onda treba da każe da je Kosovo Srpsko bilo i uvek biće, jer mi smo najbliži susedi po jeziku i mentalitetu (osim mržnje i genocidnosti gde hrvati daleko prednjače), pa će naše međudržavni odnosi se znatno poboljšati.
Bazorilo
19. septembar 2023. u 17.50
Vino piju Dodik od Države Srpske,
snjim otpiva neko iz Hrvatske,
tome žele tamo da sto brze prsne,
nema u njih smeha a ni reci bratske,
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.