Diskusije : Politika

 Komentar
Da li su ove penzionerske kartice lagarija
Vlada_Dorcol
05. septembar 2023. u 15.14
Čitam da je Pio Fond Novi Sad potpisao dosta ugovora sa firmama i zdravstvenim ustanovama za popuste za vlasnike penzionerskih kartica, čitam da je dosta ugovora potpisao PIO Fond Pancevo, Leskovac, Nis, jedino nema ni jednog podatka o tome da li je PIO Fond Beograd potpisao sa nekom firmom ili zdravstvenom ustanovom ugovor za popuste penzionerima vlasnicima ovih kartica.

Izgleda da Beograd drema i zabole ih i za penzionere,i za penzionerske kartice i za popuste. Pošto je već pocelo preuzimanje penzionerskih kartica logicno je da ljudi znaju gde ima popusta i u kom procentu su ti popusti. Ali koga briga za to.Izgleda da je najvaznija stvar bila kome će da se poveri izrada tih kartica.
Simo
05. septembar 2023. u 23.00
Pa cekaj malo dok se biznisi isklkulisu, ne mislis valjda da će neko da se odrekne svog profita u korist penzionera po naredbi vlasti zbog patenta „Kartica”
Kod mene ovde na divljem zapadu i bez kartica dobro funkcionise sistem „senior discount” Recimo moj berberski lanac Great Clips ima utorkom i sredom sisanje za penzionere $14.99 a redovna cena ostalim danom je
$19.99.
Vitaminske apoteke imaju non stop popust od 5% ali nigde ne piše,
Kad dodjes na kasu ma koliko mator bio ne znači da si siromah i kasijerka cuti, međutim ako joj samo spomenes penzinerski popust veoma ljubazno ga primeni i to siromasniji redovno koriste dok oni nadmeni ne padaju tako nisko a trgovcu milo.
Svaki trgovac bi trebao znati dali će na selektivnom popustu zaradit vise, a sigurno ga neće uvesti ako ima i jedan cent gubitka...
Ne zaboravi još jednu stvar, sa penzionerskim karticama neće biti popusta na kondome, djacki pribor, parfeme ...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.