Diskusije : Politika

 Komentar
Mala grupa poslanika blokirace rad Skupstine
Alhemijka
05. septembar 2023. u 03.59
Državo jel te ima ili te nema.Kako može jedna mala grupa poslanika da blokira rad Skupstine ili da neka njihova grupa ljudi blokira ulaz u zgradu Narodne skupstinea. To je bre Narodna skupstina, narod je birao te poslanike, ako neki poslanici neće da ucestvuju u radu Skupstine to je njihov izbor a ako Skupstina ima većinu onda treba normalno da radi i da donosi odluke koje su na dnevnom redu.

Ako neka grupa gradjana blokira ulaz u Skupstinu onda nadlezni organi države treba da reaguju i da oslobode ulaz u Skupstinu.

Država je trebala da reaguje i kad su te grupe gradjana prošle nedelje blokirale Gazelu i autoput punih 8 sati.Gde to još ima. Državo da li postojis ili ne postojis. Ako postojis moras na ovakve stvari da reagujes.
Tarpe-
05. septembar 2023. u 05.50
Evo ga sad je direktan prenos iz Skupstine i ovi iz opozivije koji su dobili jedva 3% glasova dernjaju se sada. A juče se oglasio i Pajtic koji podržava ovakav haos a taj Pajtic je falsifikovao rezultate glasanja kada je pritisnu dugme za glasanje tadasnje poslanice Nede Arneric koja nije bila u Skupstini već je tada bila na letovanju u Turskoj, u Bodrumu. I sada nam taj Pajtic nešto prica.

U breee kako urlaji ovi triprocentasi.
Hobo
(Pacifing by force)
05. septembar 2023. u 06.10
To oni i ocekuju, da ih policija ukloni da bi sutredan na novoj i n1 pricali kako u Srbiji nema demokratije i kako je na snazi diktatura.
MikaMira
(Voditelj)
05. septembar 2023. u 06.19
Ne kaže se triprocentasi nego troprocentasi. Sada su stvarno pokazali svoju neljudnost, svoje nasilje i mrznju prema gradjanima Srbije.Grozota. Nisam ovo ocekivala od te opozicije.
Branko-123
05. septembar 2023. u 06.59
Ma ustvari za ovo nasilje troprocentasa veliki deo odgovornosti snosi i država jer je donela odluku da smanji procenat osvojenih glasova sa 5% na 3% za ulazak u Skupstinu. I tako sad u Skupstini imamo te neke stranke koje su ustvari sa tih 3% osvojenih glasova samo grupice, to su neke grupe za koje se sad i ne zna koga oni predstavljaju. Koliko se secam na zadnjim izborima izaslo je preko 4 miliona glasaca i onda oni koji su osvojili tih 3% zaista nije jasno koga oni predstavljaju. Država treba da za sledeće izbore poveca taj procenat na 5%.
D-Man
(Analyst)
05. septembar 2023. u 09.53
„Država treba da za sledeće izbore poveca taj procenat na 5%.”

А шта мислиш због чега је цензус скинут на 3%?

Иначе, са оваквом опозицијом Вучић ће доживотно владати Србијом.
C_A_B_O
06. septembar 2023. u 15.54
10% je jedini način da se skupstina prebaci iz stanja jevnog „kupatila” na neko operativno...ALI vidEEEcemo ko će prelEEEtati kao prostitutke iz jednog bordela u drugi... a kako u srbijici ne postoji ni precenik,ni vlada, skupstnina ...ni pRIVREDA ni moral , porodica nestaje a SRBI odlaze...ocit cilj stvoren svim okupacionim vladama i „precEnicima” 2000 do danas i TUZNO je da Komy Mylossi ne bijase toliki grobar Srbije,,,on samo unisti SRBE...OVAJ majmun i njegova BANDA će se samo „reorganizovati”
dr-mors
09. septembar 2023. u 08.44
Opozicija je još i blaga, gotovo neprimetna u odnosu na sns kriminalni kartel, koji se još bavi gajenjem i rasturanjem droge!

Kažu da je sef srpske BIA, Aleksandar Vulin u ulozi glavnog narko dilera na ovim prostorima,- jugoistocnog balkana...

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.