Diskusije : Politika

 Komentar
Kontra
bezdomni
(maestro)
05. jun 2023. u 08.02
Javljaju ako ne lažu da su Ukre pokrenule dugo najavljivanu kontraofanzive kojoj je cilj totalno etnicko ciscenje Rusa sa teritorije koja im je pripala prilikom raspada SSSR-a kao sto su Hrvati nama uradili.
Ne znam šta je vase mišljenje a ja lično mislim da će uspeti da vrate ako ne sve ali dobar dio spomenut teritorije.
https://shorturl.at/sxBPR
zoxthegreat
05. jun 2023. u 08.24
po cemu znaš da će tako da bude
je si li bio na frontu
to je isto ko sto su nasa sredstva informisanja objavila da je
k.k. poubijao svoje vrsnjake u skoli a nigde nema snimka
a narod veruje u sve

ne kažem da nisu upravu ali il si bio tamo il si povezan sa duboku državu(guvzonima) il si nevidjeni genije
Popaj
05. jun 2023. u 08.56
Portret poraza ukrajinske vojske na bojnom polju, rusko topništvo uništava redove ukrajinske opreme
Tribun Timur
Potret Kekalahan Tentara Ukraina di Medan Perang, Artileri Rusia Hancurkan Deretan Peralatan Ukraina
https://www.youtube.com/watch?v=rcHuWV7A7sc
Starac_Foco
(--)
05. jun 2023. u 09.28
U principu vrijeme ne radi u koristi Rusije.

Iako možda 70% planete (mjereno brojem stanovnika) nije protiv Rusije, sve su to manje vise posivni posmatraci a ne pomagaci. Ili pokusavaju da nešto usicare u situaciji, tj kupujuci ruske energente jeftino (Kina, Indija).

S druge strane, cijeli zapad, a to je bar milijardu ljudi, i svi mi koji živimo u njemu bez naše volje neprestalno pomazemo ukre.
zoxthegreatPoruka negativno ocenjena. Pokaži

zoxthegreat
05. jun 2023. u 09.35
s.f, sve se može rešiti pojavljivanjem presednika rusije ili možda
nekog generala sa saopštenjem + nekoliko taktickih na granici poljske i rumunije sa ukrajinom. to je to. pitanje je ko vlada rusijom.
valjda isti oni koji vladaju u merkom

ovako izginuse sloveni
D-Man
(Analyst)
05. jun 2023. u 09.45
„S druge strane, cijeli zapad, a to je bar milijardu ljudi, i svi mi koji živimo u njemu bez naše volje neprestalno pomazemo ukre.”

Обичног смртника на Западу нико ништа не пита исто онако као што у Србији нико ништа не пита обичног човека јер само један човек одлучује о свему.

Тако је и у Канади где један обичан фићфирић буквално ради шта хоће и нико му ништа не може јер Либерали имају своје гласаче који ће увек гластати за њих.

Конзервативци су пре 10ак година фактички напустили своју конзервативну политику и прихватили неке нове ''норме'' чиме су изгубили управо онолико бирачког дела колико им недостаје да остваре већину. Тад део бирача сада гласа за ону десничарску партију која не може ни да пређе цензус.

Резултат свега тога је владавина једног човека који стално чини грешке али једноставно нема ко да га скине са власти. Тај сам на своју руку одлучује да шаље више стотина милиона долара помоћи оном коме он хоће и ту не можеш ништа учинити.
Simo
05. jun 2023. u 09.46
Siguran sam da ni jedan diskutant na ovom forumu neće docekati povratak obnovljene Rusije i Ukrajine u nešto što se zove normala.
Ako gresim, bas fino...
Seeb-VN1700
05. jun 2023. u 11.27
„U principu vrijeme ne radi u koristi Rusije”
-

Foco moguće Rusi upravo igraju na tu kartu odugovlacenja, jer mislim da se zapadu dosta zuri i da je ovu sloznost koju zapad pokazuje teško na dugi rok održavat.
Glavni komandujuci te sloznosti je Amerika, ali Amerika je do prije neki dan bila bankrot. Spasila se tako da je sama sebi pozajmila pare.
Na šta to lici teško je zdravom razumu objasnit.

Vojno gledano Rusi ratuju protiv Ukrajine sa svega 300 hiljada vojnika, od 10 milijuna koliko ima na raspolaganju.
O nekoj ozbiljijoj ukrajinskoj ofenzivi nema ni govora, niti je moguća bez kontrole vazduha.

-
Seeb-VN1700
05. jun 2023. u 11.29


kontrole vazdusnog prostora .. jelte :))

-
Starac_Foco
(--)
05. jun 2023. u 12.57
„Резултат свега тога је владавина једног човека који стално чини грешке али једноставно нема ко да га скине са власти. Тај сам на своју руку одлучује да шаље више стотина милиона долара помоћи оном коме он хоће и ту не можеш ништа учинити.”

Ne znam ja da li Jusaga samo čini greške, vjerovatno ima i toga, ili uglavnom izvrsava naredjenja. Kao sto on radi šta hoće i nema ga ko skinuti sa vlasti, tako i ona mala grupa ali odabrana koja je aminovala njegove ustolicenje već decenijama ako ne i vijekovima vlada svijetom i radi šta oce, i za sad se nije nasao neko na ovoj planeti da ih skine sa vlasti...

U principu ovaj rat je rat između te male grupe i neposlusnih. Premda neke teorije idu i do toga da je i Putin dio te male grupe, pa ga onda ispade da obje strane ne samo da rade u korist vlastite stete već protiv vaskolikog dunjaluka i za održavanja postojeceg svjetskog poretka.

Kako god, i šta god, normalizacija odnosa Rusije i Ukrajine, kao sto Simo prognozira, neće da docekaju ni oni sto im je sad 30 godina...
Starac_Foco
(--)
05. jun 2023. u 13.05
„Spasila se tako da je sama sebi pozajmila pare.”

Jok. Spasila se tako po ko zna koji put sto sama sebi ukuca brojeva u kompjuter i poslije toga bude para ko pljeve...

Mnogi su mislili (i ja) da takvom spasavanju jednom mora doći kraj i da će na kraju Amerika i Engleska postati zemlja proleterska, ali to nikako da se dogodi i ne izgleda da će uskoro...
Simo
05. jun 2023. u 16.35
Ovo smo već ranije gledali, divna zabava miliona.
Narodu se objavi veliki problem i onda jaka država i sistem isti rese ko od sale da narod može mirno da spava.
Šta bi bilo da nisu izglasali? Prvo bi stradali svi oni koji nisu digli prste u vis.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
05. jun 2023. u 19.11
„U principu vrijeme ne radi u koristi Rusije.”

Foco,
Meni se čini da vrijeme manje radi u korist Ukrajine. I ono malo proizvodnje zapadne firme su prebacile na sigurno. Zivot je haotican. Ako nisu posijali zito imace oskudicu hrane.

Ako krenu da potiskuju Ruse u Rusiju, nije iskljuceno da Rusi bace koju.
I ako uspiju da potisnu Ruse sa teritorije prije upada Rusa, to bi mogla biti biti pirova pobjeda. Zemlja unistena.
Starac_Foco
(--)
05. jun 2023. u 19.26
Dobro ti se čini Pjerivoje ali ovo i nije rat između Rusije i Ukrajine. Već Rusije i onih koji istinski kontrolisu Nato snage. A to uglavnom nisu presjednici, premijeri, kancelari, kraljevi i knezevi u clanicama Nata. Već to su ONI... A ti i ja ćemo da NJIH finansiramo dokle god se drugacije ne naredi. Nebitno je šta će Ukrajina da proizvede ili neće i da li će u njoj iko ziv ostati ili neće.
Simo
05. jun 2023. u 19.36
Vas dvojica tj za nas trojicu vazi upozrenje, velka opasnost od pozara. naročito severni deo plus upravo sam primio vest.
Ontario could be at risk of energy shortfall this sommer.
Foco jel ovo tvoja zona, šta misllis oce li stvarno biti romantike svecera...ili nas samo drže na trzalici.
CAHJAP
05. jun 2023. u 20.02
bezdomni
Ne znam šta je vase mišljenje a ja lično mislim da će uspeti da vrate ako ne sve ali dobar dio spomenut teritorije.

● ○ ●

Znaš bezdomni, da sam davno mislio da si hrvat i da ovde sistematski remetiš diskusije što si mnogo puta dokazao. Od pozivanja Srba da se iseljavaju, do negativnog stava svega Srpskog i Ruskog, do vulgarnog stava prema onima koji ispoljavaju ljubav prema Srbiji. Sad ti se omakla ikavica od truda da pišeš ekavicom kad si napisao „dio” umesto deo.
CAHJAP
05. jun 2023. u 20.18
Nije teško zapaziti da navijaš da Rusi izgube a to nije u Srpskom duhu.
Rusi neće izgubiti jer volja, patriotizam i podrška Putinu u ovom momentu je na opšrem vrhuncu. Proizvodnja naoružanja i svega ostalog u Rusiji ide punom parom. U Rusiji se ne osećaju sankcije, ima svega, strane firme koje su se povukle su preimenovane u Ruske i nastavljaju punom parom da rade. Jedino koga su pogodile sankcije su Ruske milijardere što je opet pomoglo Rusiji jer ogromni deo kapitala koji se pre izlivao izvan granica sada ostaje u Rusiji.
Ovo odugovlačenje nikako ne ide na štetu Rusije, već na štetu Ukrajine, amerike i njenih satelita jer istovremeno se učvršćuje uzajamna saradnja zemalja BRIKSa gde sada dodatnih 81 država žele da se priključe briksu gde će za novac postojati pokriće u vidu minerala a ne kao američki dolar u rukama elite koji se štampa bez pokrića i ispumpava i svetu kako nebi stvorio hiper inflaciju na američkom tržištu. Zato i jeste sva ova panika i želja da se sruši Rusija a i Kina. Bez Rusije BRIKS je nemoguć a sa Kinezima je lako upravljati bez Rusa.
Starac_Foco
(--)
05. jun 2023. u 23.01
Simo
05. jun 2023. u 19.36

Vas dvojica tj za nas trojicu vazi upozrenje, velka opasnost od pozara. naročito severni deo plus upravo sam primio vest.
Ontario could be at risk of energy shortfall this sommer.
Foco jel ovo tvoja zona, šta misllis oce li stvarno biti romantike svecera...ili nas samo drže na trzalici.

****

Ma jok Simo, to je samo malo zastrasivanja da narod ne bi gundjao kad struja poskupi, a uskoro će. Ovako oni malo prepadnu nestasicom, narod će da kaže, suti dobro je, nek je ima, pa posto po to...

A narod je i malo razmazen, jer mooda se izgleda lade do zamrzavanja. Neki drže temperaturu u kuci ljeti na 20C. To je da se smrznes, ne vidim nikakve potrebe za tim. Ili pokusavaju da drže tako nisko sto sa klimama koje su dimenzinisane samo za „dovoljno” ladjenje i nije bas moguće. „Dovoljno” bi bilo da npr kad je temperatura napolju 35C da skine na 25C sto je slučaj sa većinom klima u vecini kuca. Pogotovo u starijim kucama sa losijom izolacijom.
Simo
05. jun 2023. u 23.07
Sanjar veoma je lepo i interesantno cuti i drugacija mišljenja, pitanja, zapazanja i iskustva.
Ovde među nama nema podcinjenih i nadcinjenih svi smo jednaki
i stvarno ne vidim razlog da ovde vredjam, pogadjam i nagadjam ko je ko;
čak šta vise lepo je znati koja kvalifikacija i autoritet stoji iz pojedinih tekstova.
Meni je interesantno da mi neko skrece paznju svojim mišljenjem ili argumentom a ne samo da dolazim ovde i tražim podrsku svojih stavova, to tek nema smisla jer se ne javljamo pod zvanicnim imenom ili javnom funkcijom. Ovako izgleda da je poželjno udarati u talambase u stilu totalirizma znaš već kojeg. Kompleksi su cudo, pogotovo oni nize vrednosti.
Godinama ovde pretresamo iste teme svako normalan bi se upitao pa dokle mislite ovako pametnjakovici jedni.
Na svakoj temi nastupamo kao na svojoj licnoj premijernoj promociji i zaboravljamo da se u stvari jako dobro i dugo poznajemo i to isto kada je i nik promenjen zbog istrosenosti.
Simo
05. jun 2023. u 23.22
Ne mogu da ne prokomentarisem ovo oko temparature i izolacije.
Termostat koji se nalazi na zidu meri temparaturu unutar kucista i ona je tamo uvek veca od sobne,
Mi držimo AC na 26,5c sto je definitivno netačno, temparatura u sobi je niza za oko 2 stepena. Zimi držim na 22c i uvek sam u celoj kuci u kosulji kratkih rukava.
Drugo još pre nekoliko godina Ontario je donio zakom tj building code da u novogradnji 2x4 zid mora biti zamenjen sa 2x6 a izolacija umesto ranijih R12 u R24 sto je bukvalno uduplano kao i krovna sa R40 na R60.
Pošto sam dobro iskusio predhodni i ovaj standard mogu samo reći da je razlika u grejanju i hladjenu drasticna u korist ustede energije.
CAHJAP
05. jun 2023. u 23.42


Simo
05. jun 2023. u 23.07

Sanjar veoma je lepo i interesantno cuti i drugacija mišljenja, pitanja, zapazanja i iskustva.

●○●

Naravno da jeste, u tome je i poenta svih diskusija. Ali kad neko počne da vređa, to više nije diskusija, već primitivizam koji narušava diskusije.
Svako ima pravo na svoje mišljenje, tako i bezdomni koji svakako ne podržava Rusiju što se videlo iz svih njegovih obraćanja od poĉetka ove specijalne operacije da nazovemo. Ja ne podrżavam ovu bratoubilačku borbu gde braća se ubijaju ali činjenica je da Rusija nije imala izlaz. Da je duże čekala u Ukrajini bi bile instalirane najnovije američke balističke rakete a verujem i nuklearne koje bi bile nadomak Moskve. U svemu tome amerika nebi marila za živote niti Rusa, niti Ukrajinaca niti bilo koje države u okruženju koju bi pogodile posledice rata ili nuklearnog zračenja. Amerika vodi proksi rat i rakete ispaljene sa teritorije Ukrajine ka Moskvi ili okolnih drżava bi dobile srazmerni odgovor od Rusije na tom tlu a ne na američkom. Eto, jedna neutralna Finska se preko američke sluge predsednice prikljičila Nato-u i istovremeno eliminisala svoju bezbednost i sigurnost jer time postaje legitimna meta Rusije u slučaju moguće opasnosti prema Rusiji. Ako Finska instalire rakete natoa istovremeno postaje Ruska meta. Ja imam prijatelja iz Finske i oni su se protivili priključenja Finske nato-u, međutim medije i propagande su efikasne u ispiranju mozgova kada se konstantno vrti ista ploča kako su Rusi za sve krivi i kako njihova bezbednost zavisi od Nato-a.
Starac_Foco
(--)
05. jun 2023. u 23.59
Jah, Simeune, kao vlasnik dvije kuce, stare sa 2x4 i izlolacijom u zidovima koja je skoro nestala posle 50 godina i druge prilično nove 2x6 jasno mi je o kojoj razlici pricas.

I ja sam primjetio isto to, termometar u sobi pokazuje kad klima radi 1-2C nize nego termometar na termostatu.I čak mi je podesena temperatura za ladjenje isto kao do tebe, 26.5 C, stim sto ponekad kad su sparne noćipodesim nize da još malo smanji vlagu.

U podrumu je ljeti samo od sebe jedno 6 stepeni C nize nego gore kad ne radi klima. Jer je neobično dubok oko 9' i poveliki (bungalow), pa sam improvizao neku vrstu dodatnom besplatnog ladjenja - imam neku klapnu na usisnom daktu dolje, tako da mogu da pumpam hladniji vazduh iz podruma gore. Doduse on je i dosta vlazniji tako da korist i nije bas velika.

A da ne odstupimo bas skoz od teme, zimus gas i ovde bijase jedno 50% skuplji nego prošle zime. Kažu kriv Putin... Kriv Putin sto je kanadski gas, koji tece samo kroz kanadske cijevi i do kanadskih potrosaca, poskupio 50%??? A da pri tome taj gas uopste i nema nekog alternativnog kupca osim domaćeg potrosaca jer jedino mjesto gdje mogu da ga izvezu u ogranicenim kolicinama je Amerika a oni imaju i vlastitog gasa vise nego dovoljno.
intrigue
06. jun 2023. u 00.26
Ne znam šta je vase mišljenje a ja lično mislim da će uspeti da vrate ako ne sve ali dobar dio spomenut teritorije.

''''''''''''''''''''''''''''''''
Ипак човек не може да се отме утиску да ипак није у питању мишљење већ жеља .
:))

пс. крио или не крио не можеш сакрити жељу .
aristokrat
(unuk narodnog neprijatelja)
06. jun 2023. u 03.11
Zoxthegreat, otkud znaš da nema snimaka ovih strašnih ubistava u školi Ribnikar. Možda nema snimka u učionicama ali sigurno ima snimak na ulazu u školi gde je KK ubio čuvara i dve dežurne učenice. Jel to sada napamet ovde pišeš ili imaš neke informacije o tome.
zoxthegreat
06. jun 2023. u 05.26
pa gde su snimci sigurnosnih kamera ako ih ima? ako je pocinilac priznao delo, navodno,
i istraga neće biti ugrozena zašto nema ništa. izvode nekog momka
sa prekrivenom glavom i neki zvucni snimak pucnjave
ima još neki snimak gde su navodno neka deca snimila telefonom kako hapse k.k. u hodniku.
postoji masa postavljenih snimaka okolo i naokolo pre i posle ali nikako ni delic sekunde ni kad kosta ulazi u skolu

evo jedan snimak nekih svedoka

https://odysee.com/@plandemiolog2:1/masakr-i-u-kafi%C4%87u-pored-%C5%A1kole-na:a

šta je sada ovde istina? je li ovo prepravljan video
gde je original ovog videa?

jel se to tako desilo kako se prica ili se nešto krije.
bezdomni
(maestro)
06. jun 2023. u 05.27
Simo
05. jun 2023. u 09.46

Siguran sam da ni jedan diskutant na ovom forumu neće docekati povratak obnovljene Rusije i Ukrajine u nešto što se zove normala.
Ako gresim, bas fino...

Simo u pravu si 100 %.
Evo danse je raznesena brana na Dnjepru.
Ukre optuzuju Ruse a Rusi optuzuju Ukre da su razneli branu.
Uzas Šta se radi.
Sve ono što se gradilo,stvaralo decenijama bude unisteno u trenu...
Gradovi, fabrike, zeljezare, elektrane, brane.
Ovo je katastrofa biblijskih razmera za Ruse sa obe strane granice i ovde već sada se može reći da nema niti će biti pobednika.
Diskutante koji nisu procitali osnovna pravila ovog foruma bi zamolio da to učine pre nego sto pocnu pljuvanje i vredjanje.
Nisam ja tema niti neki drugi diskutant nego kontraofanziva ukrajinske vojske i ako imate neko mišljenje informaciju..to napisite. Nemojte vredjati mene ili druge jer i vas mogu krenuti vredjati i to onda nije forum nego neka pljuvaona najnizeg nivoa.
bezdomni
(maestro)
06. jun 2023. u 05.33
Zox te teorije postavi na tvoju temu,ovde pricamo o drugom...
Nije decak sve pobio postoje preziveli ranjeni koji su bili u skoli i u razredu i postoje njihova svedocanstva ko je i kako pucao, sto su gledali svojim ocima.
Hebali te snimci ,snimci uvek mogu biti naknadno preuredjeni.
zoxthegreat
06. jun 2023. u 05.41
pa otkud mi znamo kako će se zavrsiti kontraofanziva
ako nije još ni dobro pocela

ja sad mogu, ili neko drugi, da kaže ukoliko uspe ukrajinska kontraofnaziva, rusi će da upotrebe takticko izvrsice potpunu mobilizaviju i ponovo uci u berlin. dobro ajde ne berlina ali će izaci na granicu sa poljskom i rumunijom(osvojiti celu moldaviju)

mogu da kažem da će početi i treci svetski rat jer su već umesane mnog strane
neko treci može da kaže rusija će izgubiti sve i biti rasparcana

na osnovu čega ja to mogu da tvrdim , pa na osnovu ničega
isto tako i tvoja tvrdja je „može da bidne al ne mora”
zoxthegreat
06. jun 2023. u 05.58
bezdomni ti se zalis da te vredjaju a ti isto cinis
pa jel si bio na frontu, il imaš vezu sa dubokom državaom il si genijalac
to ti kao da dva velemajstora igraju sah a nas dvojica pacera komentarisemo njihove poteze

inače što se tiče druge teme ako neki snimci mogu biti preuredjeni i neki svedoci mogu biti lažni kao i njihovo svedocenje
dok se ne svedoci pred sudom svi mogu da lažu i izmišljau a mogu to i u zvanicnoj istrazi

još nešto, nekima je ovde upao jedan detalj a to je „dio”
iz mog iskustva ovde najmanje 5-6 nijh rade za sluzbe
meni ne smeta ako neko piše dio deo ili dijeo
bitan je razlog i namera. neko bas namerno može da se predstavlja kao hrvat kao potkrala mu se jedna greškaa a da bude sasvim treće
bezdomni
(maestro)
06. jun 2023. u 06.17
Zox dragi ako nemas svoje mišljenje i kontraofanzive ili smatras da je o tome glupo pisati to je ok 100 %.
Onda se i ne trebaš javljati na ovoj temi.
Prosto
A o tim stvarima koje nemaju veze sa ovom temom fino otvori drugu temu, to je isto prosto. LP
zoxthegreat
06. jun 2023. u 06.27
„Javljaju ako ne lažu da su Ukre pokrenule dugo najavljivanu kontraofanzive kojoj je cilj totalno etnicko ciscenje Rusa sa teritorije koja im je pripala prilikom raspada SSSR-a kao sto su Hrvati nama uradili.
Ne znam šta je vase mišljenje a ja lično mislim da će uspeti da vrate ako ne sve ali dobar dio spomenut teritorije”
====================================================================

Pa ovde nema ništa osim nagadjanja i nekog tvog mišljenja i neko ti kao javlja ko onom trgovcecivu

[znameniti Ljubiša Trgovčević, poznat po tome što je, kada padne u predskazivački trans, izgovarao- „Javlja mi se...”.]

Evo na primer, moje mišljenje je da ti radis za neku sluzbu i mutis vodu ovde kao još neki ovde.

Ono je(dva masovna ubistva) orgnaizovano od nekih sluzbi. Niti znamo koliko stvarno ima mrtvih niti koje stvarno pucao i itd

Eto zato sam postavio poredjenje na tvojoj temi, sluzbenik i sluzbe
je zajednicko, javlja mi se

Simo
06. jun 2023. u 07.35
Zoki dok trazis dokaze o skolskoj pucnjavi ajde kumim te kao brata pa mi posalji jedan najmanji primer iz akcija te tvoje sluzbe kako direktno rade protiv nas običnih smrtnika naročito u emigraciji.
Ja se slazem da postoje mnoge i razne spijunaze, ekonomske, vojne, politicke i svaka zemlja ih ima i zvanicno ime svojih sluzbi a način njihovog rada je poznat. Međutim kako i šta oni imaju protiv mene malog Djokice objasni mi molimte. Znam da mogu biti globalna žrtva i već smo svi bili.
Mogu oni procitati i šta mi pišemo na SC, pa šta? ja od mog mišljenja ne odsupam pa ko god mi sagovornik bio, Možda bi neko mogao da mi promeni iskaze samo uz jače zvrtanje jajaca. Ali ko sam to ja i ostala milionska boranija?
Starac_Foco
(--)
06. jun 2023. u 07.37
Jes', jes', tajne sluzbe nemaju preceg posla nego da mute vodu na jednom propalom forumu dje još uvijek svraca jedno 20 diskutanata prosjecne starosti preko 65 godina. Od toga možda ih je jedno 10 stalno tu, ostali povremeno svrate.

Kao sto je ranije objavljeno, znameniti clanovi kanadske sluzbe su Simo, Pjer i ja. Pjer i ja smo strategijski raspoređeni jer oba živimo na granici sa USA ali na razlicitim lokacijama, i motrimo nećeš li se ti ohrabriti da predjes granicu da te malo stalkiramo. A Simo, koji nam je sef i živi na pola puta između nas dvojice, nam svakodnevno nevidljivim dimnim signalima salje zadatke i smjernice.
zoxthegreat
06. jun 2023. u 07.48
stante ljudi malo, pa nisu svi clanovi nekih sluzbi
najveca vecina su korisni idioti a vecina i ne zna da radi za sluzbe
jer nekoga može da usmerava komsija, prijatelj, nadredjeni na poslu,
svestenik ..., a ovaj i da ne zna zašto dok su svi ovi pomenuti mogući
saradnici sluzbe

ti momci u sluzbi su veoma pametni i imaju razradjene i proverene metode

evo nas ssime je exceptional 007, nadam se da starac i pjer nisu ljubomorni na ovu tvrdnju

zoxthegreat
06. jun 2023. u 07.54
evo primer jedne koja je verovatno saradnik neke sluzbe,
najverovatnije, ne mogu da tvrdim 100% ali kad se slozi mozaik veoma
je moguće
naravno ako me pitate zašto joj ne piše na celu da je sloozbenik
pa dragi ssime, focco i pjer,u sluzbi nisu imali flomastere
samo one tanke grafitne

https://www.youtube.com/watch?v=rBP_7k7vxE8
Starac_Foco
(--)
06. jun 2023. u 08.16
Jah, Simo je ono krajiski visepran kao i vecina njih, pa je kao takav dogurao do 007. Vjesto zamece tragove tako što u sve svoje diskusije ubacuje pricu o kucama, gradjevinskom materijalu, opstinskim taksama, termostatima, majstorima, daskama i letvama.

A Pjer i ja smo vise ono bosanske bukve pa dugo nismo ni znali za koga radimo dok Simo nije čuo za nas pa se sazalio i objasnio na kako sluzba funkcionise.

Mene je inače godinama suptilno indokrinisao moj komsija Cliff zvani Stena. Koji je inače predradnik u nekoj fabrici i koji svako jutro ustaje u 4 sata da bi navodno mogao stici na posao u 6. Ali ali to mu je samo kamuflaza jer njegov osnovni posao je Sluzba.
Simo
06. jun 2023. u 08.55
Predivni ste svaka cast obojici.
Međutim do te mere sam isprovociran da opet ne mogu da se suzdržim.
Zoki je nanjusio neku tajnu vezu između ssime i oo7.
Pa ja sam 1982 na Kanskom filmskom festivalu u hotelu Carlton u ime
7.sile bio na prijemu kod pravog pravcatog 007 poznatog kao Roger Moore i na veoma toploj terasi tog hotela na Azurnoj obali popio dva tri ladna sapanjca. So Zoki imao sam veze sa 007 no problemos.
Starac_Foco
(--)
06. jun 2023. u 09.52
Simo, ti kao da ne čitaš šta je napisano. Ne pita se tebe da li si ti žrtva sluzbe već da priznas da si ti u stvari Sluzba.

Dakle, ne zavrce Sluzba jajca tebi (osim, jasno, ponekad kad ne ispunis normu) već da priznas da si ti taj tajni agent koji omogućava Sluzbi da zavrce jajca onima koji su pod vjecnom pratnjom kao nas mucenik Zox.
zoxthegreat
06. jun 2023. u 10.10
bezdomni evo šta kaže nas covek sa fronta
mada ja mislim da i on malo zna a i ono sto zna ne sme da kaže
u ratu se ne otkrivaju niti namer niti šta si saznao o protivniku

INTERVJU: Dejan Berić - Sprema se nešto veliko! (6.6.2023)
https://www.youtube.com/watch?v=VWeIiNmuwTg
Simo
06. jun 2023. u 10.11
Ma znam ja koje metode mi koristimo u našim sluzbama nego on je taj koji je na strani zrtava pa samo hoću da proverim kako to izgleda iz njegovog ugla kad ovi moji dejstvuju po neduznima.
Dovoljno je da imamo zakone, sankcije i piramidu vlastodrzaca i eto ti sluzbi koliko hoćeš.
Simo
06. jun 2023. u 10.27
E Zoki sad ozbiljno, taj posao sluzbenika sam stvarno obavljao a zove se izvestavanje sa ratista.
Broj jedan moras da se pitas odkud neki izvestac sa ratista.
Ko ga je poslao i ko ga nadgleda.
Ko mu je nadredjeni na samom terenu.
Kome polaze racune i na koje vreme.
Ko mu je dao dozvolu da se seta po bilo kojoj zoni i dali je ima.
Kad ti nadredjeni kaže, e ovo nemoj snimati, ti brobaj da ga ne poslusas.
Probaj da ne ides niz dlaku onima koji ti cuvaju ledja.
Ideja možeš da imaš na pretek ali one moraju da budu u skladu sa tom famoznom sluzbom inače ćeš nestati u cudnim ratnim okolnostima.
Preziveo sam to veoma uspesno.
zoxthegreat
06. jun 2023. u 11.44
ssime, pa šta ja kažem. zato si i dobio odlične preopruke koji si opravdao u novoj lijepoj ledenoj. bio ti je i pametan potez da ne silazis u juzne i toplije krajeve za stalno.
inače, ta tvoja vojna iskustva si posle preneo u civilnu agent sluzbu
znaš rat je veoma nezgodan i dinamican to je za mladje kosti ali
uprkos velikoj sposobnosti iskustvu i znanju ipak nisi mogao u vrhove
nove lijepe ledene. znaš kod njih se zna red, dosljak je dosljak.

evo u skladu postavljene teme bezdomni preko mene te pita koje srusio
branu u ukrajini i kako to utice na moguće kotrafoanzive

https://www.youtube.com/watch?v=2TDOPVc8RBQ

both agents pjer and focco are welcome with their answers, too.

mora se držimo teme :)
Popaj
06. jun 2023. u 12.29
bezdomni
(maestro)
05. jun 2023. u 08.02

Javljaju ako ne lažu da su Ukre pokrenule dugo najavljivanu kontraofanzive kojoj je cilj totalno etnicko ciscenje Rusa sa teritorije koja im je pripala prilikom raspada SSSR-a kao sto su Hrvati nama uradili.
Ne znam šta je vase mišljenje a ja lično mislim da će uspeti da vrate ako ne sve ali dobar dio spomenut teritorije.
*********************************************************************
Beskućnik,
Kakvu korist omaju Ukre od sire teritorije uz rusku granicu koja će biti radioaktivno kontaminirana? Ovo danas je puno opasnije od Kubanske krize 60-tih. Da pobede nuklearnu velesilu koja posjeduje vise od 6'000 Nuke???
bezdomniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

bezdomni
(maestro)
06. jun 2023. u 12.59
Popaj zašto mene pitas? Pitaj ukrajinske vojnike koji se zestoko bore i njihovo rukovodstvo zašto hoće da spomenut teritoriju vrate pod svoju kontrolu.
Što se tiče 6000 nukija postoji 8 milijardi razloga da ni jedna ne bude upotrebljena jer ode onda sve u q.
Simo
06. jun 2023. u 13.02
evo u skladu postavljene teme bezdomni preko mene te pita koje srusio
branu u ukrajini i kako to utice na moguće kotrafoanzive„
-----
mogu ja, mogu ja, uciteljice,
ajde Simo ti.

Branu u Ukrajini su porusile iste one cike sto su minirali i ruski gasovod.
Jel može petica?”
bezdomniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

bezdomni
(maestro)
06. jun 2023. u 13.19
Simo 5 podvuceno i zakljuceno. Ne moras vise dolaziti ove skolske godine:)))
Starac_Foco
(--)
06. jun 2023. u 13.40
Ja mu ne bi dao vise od 3. Odgovor za 5 treba biti opsirniji, da kaže koje su to cike, sto su tako zlocesti, i sto ruse samo objekte koji su u vodi ili pod vodom?
ofarbaniboy
(varim)
06. jun 2023. u 13.43
Ja bih ga tukao ivicom drvenog lenjira po noktima🤣🤣🤣
Simo
06. jun 2023. u 14.02
Hvala bezdomni ali
--
Kraj školske godine u Srbiji 6. juna, saopštilo Ministarstvo tj danas,
Starac_Foco
(--)
06. jun 2023. u 14.04
Ima gore. Mene su u osnovnoj skoli slali do obliznjeg sumarka da tamo sam sebi proberem ljeskovu sipku kojom će da me mlate po dlanovima...
Simo
06. jun 2023. u 14.09
Zato si i izisao na zelenu granu...
A ovo sto si mi dao tricu zbog nepeotpunog odgovora je u redu,
nisam dobio saglasnost sluzbe ...
ofarbaniboy
(varim)
06. jun 2023. u 14.09
Vidi se da si fushao i birao nedovoljno zilave shibe focho😎🤣
bezdomniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

bezdomni
(maestro)
06. jun 2023. u 14.14
Meni javise evo iz direkcije da ovo objavi.
Najuspesniji ruski komadant se plasi ludila ruskog rukovodstva.
https://shorturl.at/rAJK7
Sad će pojedinci da kažu kako on nema pojma.
Simo
06. jun 2023. u 14.23
Ne verujem u verododtojnost te price u koliko nije deo strategije.
Mogla bi jedino biti sličnost bombi na Merkale pijaci, masakru u Racku ili oruzju za masovno unistenje koje je imao Huso..
Međutim kakve ovaj covek ima odnose sa Putinom znacemo kad svane.
Starac_Foco
(--)
06. jun 2023. u 14.46
ofarbaniboy
(varim)
06. jun 2023. u 14.09

Vidi se da si fushao i birao nedovoljno zilave shibe focho😎🤣

***

Priznajem jesam. Ali ima uvijek gore od goreg. Ja sam bar donosio kakvu takvu sipku, premda sam gledao da bude krta i da se slomi čim uciteljica zamahne njom... No bilo je onih koji su poslati do sumarka po istom zadatku i tamo su i ostali - nisu se vise vracali u ucionicu taj dan...
bezdomni
(maestro)
06. jun 2023. u 15.30
Foco ne znam da li je zbog siba ali ti si dobro mudar covek, zbog tebe Sima i još par likova ovde se isplati navratiti i kafu popiti.
Što se tiče ove brane prošlu noc ovo je najveci udar koji su Ukre ili njihovi prijatelji naneli Rusima u Ukrajini do sada. Nizvodno od brane su ruske trupe i tehnika na desnoj obali. To je sve unisteno i hiljade vojnika je tu ostalo odseceno, pobice ih kao zeceve narednih dana. Krim je ostao bez vodosnabdevanja..
Katastrofa biblijskih razmera...
Popaj
06. jun 2023. u 18.09
Hrabro! Evo borbene akcije okretnog ruskog vojnika koji napada u šumi
https://www.youtube.com/watch?v=jDlQEGi_7Ts
Starac_Foco
(--)
06. jun 2023. u 19.51
Hvala bezdomi. Kao sto znaš, na ovom forumcicu nikad nije ni bilo bitno šta neko kaže, već ko to kaže, tj. kakvu ti je etiketu neko od „podobnih” prikacio.

Čak i da si ti sve to što ti impliciraju, hrvat, spijun, vidjeni ustaša, itd, nebitno je, jer to što kažeš da se upravo desila katastrofa nevidjenih razmjera koja je vrlo negativna po ruse je po svemu sudeci vrlo tačno.

Evo šta kaže Scott Ritter, bivši americki clan „sluzbe” visokog ranga, totalno proruski orjentisan, i jedna najvecih poznavalaca situacije. I on je to nazvano katastrofom nevidjenih razmjera...

https://www.youtube.com/watch?v=rjocQFG6TcQ

Simo
06. jun 2023. u 21.29
Pogledao sam Mr, Scott is not bad, pomoglo ni je ovo da se javim da poprazbim onu trojku...
Vartolomej
(Student)
07. jun 2023. u 00.45
Gledao sam neke kanale gdje Rusi ispaljuju mocne bombe koje lice na takticke nuklearke ili „termobaric” tako da se to već desava. Sjecam se prije godinu kada su Englezi izjavljivali da će termonuklearne bombe biti crvena linija a Rusi ih uveliko koriste. Slično I za takticke nuklearne bombe one će biti koristene jer ocito rat eskalira. Što se radijacije tiče te takticke nuklearke ne ostavljaju nepodnosljivu radijaciju zbog malog kapaciteta tako da ni to neće biti prepreka za njihovo koristenje. Svi bi mi zeljeli da ne dodje do većeg sukoba ali sve ide u tom pravcu.
Popaj
07. jun 2023. u 05.51
Hindustan Times
Rusija je tvrdila da je odbila ukrajinsku kontraofanzivu u delovima Ukrajine koje trenutno okupira Moskva. Ruski ministar odbrane tvrdio je da je ubio 300 ukrajinskih vojnika, a priznao je i smrt 71 vojnika iz Rusije. Moskva je takođe tvrdila da je uništila 16 tenkova, uključujući one koje su isporučile Nemačka i Francuska.

https://www.youtube.com/watch?v=ZwKfQUJmX84
Popaj
07. jun 2023. u 11.34
U Ukrajini dignut u vazduh gasovod za amonijak
https://www.youtube.com/watch?v=omOIn1QbZ1g
bezdomni
(maestro)
08. jun 2023. u 07.30
Zelenski na prvoj liniji. Ko mu garantuje imunitet???
https://shorturl.at/fowGO
Simo
08. jun 2023. u 09.29
a može biti iholivudski projekt...
u svakom ratu istina je prva i najveca žrtva.
bezdomni
(maestro)
08. jun 2023. u 10.01
Simo sve vise na tu stranu vuce...
bezdomni
(maestro)
08. jun 2023. u 12.14
Evo danas bivši sef kod nate najavljuje da će skoro pa sigurno Poljska poslati vojsku u Ukrajinu...
Ne vidi se kraj ovom ludilu.
Simo
08. jun 2023. u 12.26
Biće zanimljiv pravni status tih tz.dobrovoljackih jedinica kao i zvanicna komandna odgovornost (verovatno Zeleni), Nato dorovoljci i Vagnerovi placenici.
Spremete se spremte...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.