Diskusije : Politika

 Komentar
Divljastvo na Kosmetu albanskog gena!
marisav
(Besposlicar)
05. jun 2023. u 00.26
I ove godine na zadusne dane poharana groblja, sa porusenim spomenicima, neki prevrnuti, drugi razbijeni treci zarasli u korov i siblje,,docekalo je one kojima su međunarodni zlotvvori i promoteri civilizacije 21 veka dopustili da obidju grobove svojih predaka.
Da je neko normalan pre 50 godina mogao zamisliti a kamoli reći da će u srcu Evrope, Evrope izgleda genetski omutavelih naroda biti nemoguće posecitvati groblja dedova, oceva i druge rodbine svak bi normalan odmah doticne koji bi to rekli proglasili sumanutima.
Uskoro ćemo verovatno prisustvovati orgijama npr Kurtijevih genetskih zloca koji će plugovima i uz obesne pesme oglasavajuci svu zlu krv siptarskih dvonozaca preoravati ostatke srpskih grobalja na Kosmetu a evropski i americki civilizanti, tj zlikovci u uniformama Kfora i dalje će se praviti ludima i izmsiljati ko je kriv a ko prav, cas ovako cas onako.
Srpska opet kastrirana vlast nesposobna je iole postaviti relevantna piranja..pa im ja predlazem sledeće. - Na forumima UNa postaviti pitanje o kakvoj se dvonoznoj pasmini ljudi na Kosmetu radi? Dali ima relevantno dokazivih cinjenica da ta GAMAD pripada pod LINNEOVU VRSTU zvanu Homo Sapiens ili da ovo poslednje treba preimenovati u neku vrstu hijene ili krvoloka,,I TIME OZNACAVATOI KURTIJEVE I HARADINOVE SLEDBENIKE. Oni koji oru groblja, ne daju mira mrtvima da pocivaju - takvi se LJUDIMA NE ZASLUZUJU ZVATI...SLUZBENA POLITIKA SRBA I SRBIJE MORA ICI U TOME SVETU...TE ZIVOTINJE SVRSTATI U ODGOVARAJUCU KATEGORIJU I ODNOSITI SE PREMA NJIMA U SKLADU SA KATEGORIZACIJOM!!!
Vartolomej
(Student)
05. jun 2023. u 01.56
Evropa je najtuznije mjesto za zivot danas, nije cudo šta se desava na Kosovu kad se u jednoj civilizovanijoj Svedskoj održava seksovizija.
D-Man
(Analyst)
05. jun 2023. u 14.25
„Srpska opet kastrirana vlast nesposobna je iole postaviti relevantna piranja..pa im ja predlazem sledeće.”

Кастрираном не вреди давати савете како да му се дигне она ствар. То, једноставно, не може! Зато су и кастирани да не могу да се кур4е. И докле год имамо такву кастрирану власти биће нам овако како нам је.

Има ли ко бољи? Реално нема али сваког новог је лакше скинути са власти од овог који држи све полуге власти само у својим рукама.
Bazorilo
05. jun 2023. u 19.36
Sramota za Srpsku vlast,da neće ni da ode na Kosovo i kaže tom narodu u cemu je stvar.Predsednik i Premijer se ponasaju kao da nisu obavesteni ni o cemu u vezi zbivanja na Kosovu.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.