Diskusije : Politika

 Komentar
Prete Djokovicu sto je rekao za genocid nad Srbima
BeliVuk
02. jun 2023. u 06.52
PODLO, PRETE ĐOKOVIĆU ZBOG KOSOVA! Ovo je skandal nad skandalima! Rekli su mu da to ne sme više da radi...​
Sramota! Ukrajinci na sve strane pričaju o ratu, prozivaju Rusiju i ruske tenisere, a Novaku Đokoviću su zapretili zbog „Kosovo je srce Srbije”.
Podigla se velika bura nakon što je Novak Đoković na TV kameri napisao „Kosovo je srce Srbije, stop nasilju”, posle pobede protiv Aleksandra Kovačevića u prvom kolu Rolan Garosa. Đoković se to uradio kako bi pružio podršku svom narodu i posle aktuelnih dešavanja na Kosovu i Metohiju u nameri da skrene pažnju međunarodne javnosti na nasilje nad Srbima. Našao se na udaru šiptara, britanskih i američkih medija, hejtera na društvenim mrežama

To što je Nole uradio zapadu nije u redu, ali niko nema problem s tim što se Ukrajinci na terenu protiv Rusa i Belorusa ponašaju kao da su na ulici, a ne na sportskom terenu. Konferenciji za medije da ne pominjemo, Ukrajinka Marta Kostjuk prvo je napravila skandal, nije pružila ruku Beloruskinji Arini Sabalenki, a onda je pričala o ratu u Ukrajini. Devojka je praktično držala miting. Ali, pošto je to dozvoljeno, onda bi i Nole mogao sledeću konferenciju za medije da iskoristi da svetu otvori oči i kaže istinu o tome kako šiptari maltretiraju i ugnjetavju Srbe na Kosovu i Metohiji.

- Rekao bih ponovo. Svestan sam da se mnogo ljudi ne slaže, ali to je, šta je, ali ja stojim uz to. Bez drame na Grend slemu ne mogu i to je to. Ne želim više to da komentarišem, rekao sam šta sam rekao - poručio je Đoković posle pobede protiv Martona Fučoviča u drugom kolu Rolan Garosa.
https://informer.rs/sport/tenis/798990/novak-djokovic-kosovo-metohija-rolan-garos
Antisrpsko manijacko ponasanje zapada prema Djokovicu sto je rekao istinu o genocidu nad Srbima na Kosovu nije u redu zapadu dok Ukrajincima je dozvoljeno da kažu šta i kad god hoće o ratu u Ukrajini, mogu da pljuju i pozivaju na ubistvo Rusa. Gde je tu pravda?

Evo pogledajte kako je izgledalo kad je antsrpski manijak Kandicka divljacki sa siptarima u Beogradu pljuvala po Srbima sa Kosova koji su govorili o genocidu nad Srbima na Kosovu:

'Srpski patriota Miloš Stojković iz Koalicije raseljenih sa KiM prekinuo je sramnu tribinu šiptarskih plaćenika u Centru za kulturnu dekontaminaciju poručujući da je Kosovo deo Srbije​

- Kosovo je srce Srbije, vratite oteto - poručio je između ostalog on u Centru za kulturnu dekontaminaciju.
Kako saznajemo, on je nešto kasnije udaljen iz sale uz salvu uvreda osvedočenog srbomrsca Nataše Kandić.
- Sedi, budalo! - na sav glas urlikala je Kandićeva.
transparent 'Dobar dan ubicama, laku noć pameti , Kosovo je Srbija' i fotografije koje pokazuju kontinuitet albanskih zločina nad Srbima na KiM koji traju već sto godina, Zavetnici su još jednom pokazali da se ne mire sa nasilnim pokušajem zamene žrtava i zločinaca.

https://informer.rs/vesti/drustvo/3...inuo-sramnu-tribinu-jahjaginih-placenika-czkd
dulebg
(posmatrach)
02. jun 2023. u 13.32
Ђоковић је само подржао резолуцију УН 1224.
Немогуће да је то криминал, а да је пожељно рушење те резолуције?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.