Diskusije : Politika

 Komentar
Šta je do sada uradila ministarka zdravlja
Vlada_Dorcol
31. maj 2023. u 05.38
Ministarka zdravlja dr.Grujicic je zabranila pusenje u restoranima i klubovima. Zatim, produzila je liste cekanja za operacije pa je sada lista cekanja za operaciju kuka osam (8) godina. Zatim omalovazavala je trud lekara kardiohirurga Klinickog centra u Nisu koji su ulozili svoj trud da nekoliko nedelja operisu vikendom beslatno pacijente sa liste cekanja i taka bukvalno isprazne tu listu cekanja.Na taj njihov trud dr Grujicic je rekla da je taj njihov postupak diskutabilan. Eto to je ono sto ja znam da je ona do sada uradila. Ako neko zna nešto još sto je ona uradila molim da napisete ovde pa da znamo to.

Dr.Grujicic je vrlo elokventna osoba i verujem da je i dobar hirurg na neurohirurgiji ali za ministra zdravlja je potrebna osoba koja ima i menadzerske sposobnosti i rukovodece sposobnosti, da ispravlja greške, da predlaze kako naše zdravstvo dovesti u red.
Simo
31. maj 2023. u 09.52
Nemam pojma ko je ta al kad kažeš da je ministarka i da se bori zakonom protiv pusenja tj pusackog terora onda je dobra i svaka joj cast.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.