Diskusije : Politika

 Komentar
bezdomniPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Krenulo je
bezdomni
(maestro)
30. maj 2023. u 05.23
Napisah ovde prije nekoliko nedelja da će verovatno Moskva biti napadnuta dronovima i evo obistini se to prorocanstvo...
https://shorturl.at/nvEHO
Nije prvi put, mnogo puta mi se desilo da predvidim stvari koje se dese čak i godinama unapred.
I ovo čitavo desavanje u Ukrajini tj da će Rusi da se bore i ginu od Rusa i da će ruska armija debelo iskrvariti zaglavljena u ukrajinskom blatu sam predvidio prije mnogo godina...
Ovo desavanje na Kosovu ako nije dogovoreno da predsednik ostane na vlasti može kostati Srbiju mnogo zivota i teritorije jer realno nikakve sanse nemamo protiv nata u sadasnjoj situaciji...
Bilo kakav ozbiljan sukob bi znacio totalni poraz Srbije, verovatno gubitak RS i dalje parcanje Srbije...
D-Man
(Analyst)
30. maj 2023. u 10.19
„Bilo kakav ozbiljan sukob bi znacio totalni poraz Srbije, verovatno gubitak RS i dalje parcanje Srbije...”

Да је психопата бар једном рекао да је Србија на све спремна па чак и на рат вероватно би се нека другачија песма певала али психопата већ годинама открива Западу и шиптарима да Србија неће, не може и не жели да ратује. Запад је покварен и рећи Западу да не желиш да ратујеш је као да си сам себи испалио метак у чело.

Даље, не можеш ти трчати за Западом и молити их да те приме у своје редове док истовремено као покушаваш да сачуваш територијални интегритет Србије јер је тај исти Запад признао тзв. Косово.

Дакле, политика врховног ВоЏе је шупља и пуна рупа. Он би једним дупетом не на две већ на три па и више столица. То тако не иде!

Хрвати су ко последње курве чим су отели Србима њихове етничке територије и протерали стотиње хиљада Срба одмах, по кратком поступку, одлучили да уђу у НАТО. Зашто? Па да сачувају те територије које им никако ни по право ни по моралу ни по свести ни по савести припадају. Али, не могу ја то замерити Хрватима јер они воде своју политику и добро знају шта и зашто то чине.

А шта ми радимо тј. шта Вучић ради јер је он и народ и држава и Скупштина и Влада? Он шурује са Западаом, дакле са онима који су нам отели Космет. Оа, ваљда би и најблупља особа до сада схватили да то тако не може.
Сада ће, наравно, дежурно Вучићеве подгузне муве да почну да питају шта бих ја радио да сам на Вучићевом месту. То сам већ милион пута рекао али поновићу и сада. Прво бих поштовао и Скупштину и Владу и не бих узурпирао сву власт у Србији. Друго, потпуно бих се окренуо Кини и Русији.
Оно што сигурно не бих радко је ова прљава и подла игра са јадним Србима који живе на Косову и Метохији.
Tarpe-
30. maj 2023. u 13.13
A šta bi ti tkz. analitičaru hteo. Da Srbija ratuje a ti da analiziras. Da sediš negde van Srbiji, da češeš ja*ca gvozdenom četkom i da analiziraš. More čibe bre. Čibee.
trek_team
(biciklista)
30. maj 2023. u 16.17
Ratovace Srbija. Sacekaj da Rusi zavrse sa zapadnim svetom.
D-Man
(Analyst)
30. maj 2023. u 16.41
Tarpe-,

Само да ти копирам оно што сам већ написао:

''Сада ће, наравно, дежурно Вучићеве подгузне муве да почну да питају шта бих ја радио да сам на Вучићевом месту. То сам већ милион пута рекао али поновићу и сада. Прво бих поштовао и Скупштину и Владу и не бих узурпирао сву власт у Србији. Друго, потпуно бих се окренуо Кини и Русији.
Оно што сигурно не бих радко је ова прљава и подла игра са јадним Србима који живе на Косову и Метохији.''

Ти сад опет питај шта бих ја радио и да ли бих чешкао јајца.
Kraj_Sveta
(socijala)
30. maj 2023. u 22.00
Прво бих поштовао и Скупштину и Владу и не бих узурпирао сву власт у Србији. Друго, потпуно бих се окренуо Кини и Русији.

Sa prvim se potpuno slazem, izvodljivo je i neophodno.
Okretanje Kini i Rusiji nije tako jednostavno. Mnoga pitanja se namecu:
Da li to znaci prekidanje svih veza sa „zapadom”? Lepo zvuci, ali šta bi radio kad oni naprave „dogadjanje naroda”? Napravili su to na samoj granici Rusije, a Kinu zezaju sa Tajvanom, odakle ocekivanja da to neće uraditi kod nas u roku odmah?
Ili, još gore, provokacije sa nekim „masakrom neduznih albanskih civila”, ili nicim izazvanom agresijom na „susedno Kosovo”? Ne zaboravimo da je Srbija okruzena NATO clanicama.
Ovo što se sada, kao, amerikanci ljute na siptare je toliko providno, jasno je da oni daju dozvole i instrukcije za sve poteze siptara.
Dakle, kako bi konkretno izgledalo „okretanje Kini i Rusiji”?
CEKAC
31. maj 2023. u 01.09
bezdomni

Sasvim solidne prognoze...
D-Man
(Analyst)
31. maj 2023. u 09.13
„Dakle, kako bi konkretno izgledalo ”okretanje Kini i Rusiji„?”

Видиш, када год почне нека прича о покварености Запада и свему оном што чине не само нама већ и многим другим народима у свету, увек се истиче то како ће нам загорчати живот, како ће нам организовати некакву револуцију, како ће нам наместити неки рат, како ће нас опет маркетиншки жигосати као некакве злочинце (што су већ и учинили неколико пута).

Дакле, та прљава и подла Западна политика је свима општепозната осим оних дупеувлакача који су директно плаћени од тог истог Запада (попут оног Дарка Обрадовића и многих сличних њему).

Оно што многи Срби изгледа забораваљају је да нас Запад НЕЋЕ! Ми смо за њих увек били, јесмо и бићемо неки мали Руси, хтели ми то или не. Ту помоћи нема!

Да не идем превише у детаље, сети се само нове демократске власти након пада Милошевића. За сву сарадњу са Западом добили су признање тзв. Косова од тог истог Запада.

Када се то све схвати, мислим на то што сам изнад написао, онда је тај потпуни заокрет према истоку потпуно јасан. Наравно, то не значи да треба прекинути контакт са Западом јер је то нереално али трчање за Западом, прихаватање њиховог, по много чему, болесног начина живота, апслутна економска завистност од Запада су непотребни.

Имаш друге две светске силе које су ти много наколоњеније. Начини и модалитети како ћеш ући у разноразне савезе са њима је лако пронаћи.

Ја знам да ћеш и ти као и многи други рећи да је то нереално јер смо, је ли, окружени НАТО државама. Ако је тако како ви мислите, онда, јбг, потпишите капитуалцију и препустите се на милосе и немилост оних који већ нема шта нам нису радили. Или ћеш покушати да живиш као човек или ћеш бити роб, трећег нема!
dr-mors
28. jun 2023. u 14.40
mb b bn
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.