Diskusije : Politika

 Komentar
Вучић: Даћемо све од себе да сачувамо мир
Milles_Broker
29. maj 2023. u 18.21
Power12345
30. maj 2023. u 02.06
makleru ... Aplauz, bravo...
Sad nisi ništa dodao, zalepio vladi Srbije i Vučiću...

marisav
(Besposlicar)
30. maj 2023. u 08.31
Zalosno je koliko još Srba ima tako oslepljenih da ne vide da je Vuci sa Nazaadnom strankom namestena vlast Srbima pod kojom treba da se dave a da se udaviti ne mogu...dao bi von Bugoino još našim neprijateljima ali izgleda vise nema ni guxice da dadne,,,sve je dao i sada poput pijanice koji je sve prokockao stoji na kisi pred kucom a u njemu jadna žena gladna i zeljna ONE stvari. E moj vucicu nisi ti niko i ništa u politici, sam si sebe naduvao, a zamisli Brnabicku isturio ispred jednog Pasica,,,kakve li sramote,, Srbi će biti pod tobom priiljeni da popuut Koste izvrse ali ne ubistvo drugih nego kolektivni suicid...MAKNI SE IZDAJNICE RADIKALNE STRANKE..tebi nije mesto na celu Srbije,,neće te vise nisa vodju zvezdaske navijacke rulje,,i tamo su u međuvremenu prevladalii novi kadrovi...sve šta baljezgas na mitinzima u Srbiji treba da se razume suprotno...STO PUTA SI REKAO DA SRBE NA KOSMETU NEćE NIKO SILOM Ništa JER CES TI...jer CEMO MI,,,joj šta ćemo..prdnuti uz kosmetsku administrativnu linijju i verovatno će ako se VUCICEVI BOJOVNICI DOBRO NAJEDU UPLASITI KURTIJA MURTNIJA KADA CUJE TAJ PRDEZ...spasi Srbiju i povuci se sa njenog cela,,,TI SI JE SVOJIM MALICIOZNIM SKARADNIM POLITICKIM DELOVAVNJIMA PODELIO I POSVADJAO,,TI SI TAJ KOJI PODCENJUJE NOVINARE, TI SI TAJ KOJI VICE,O GLE CUDA DA SI VISE OD TITA NAPRAVIO INFRASTRUKTURE,,,MA NEMOJ bugojanski bezmozgasu prevazisao si sam sebe!!!
Milles_Broker
30. maj 2023. u 09.07
Ethnic Serbs Clash With Security Forces In Northern Kosovo
https://www.youtube.com/watch?v=BtWT1eds3TQ
NOVI NEMIRI NA SEVERU KOSOVA Kosovska policija bacila suzavac na zaposlene u opštini Zvečan
https://www.youtube.com/watch?v=oF4ogKsx1aQ
Šarović: Zbog Vučićevog mitinga Srbi na Kosovu ostali bez odbrane
https://www.youtube.com/watch?v=RUuj4IkKM64
Milles_Broker
30. maj 2023. u 09.49
Power12345
30. maj 2023. u 02.06

makleru ... Aplauz, bravo...
Sad nisi ništa dodao, zalepio vladi Srbije i Vučiću...

********************************************************

Моји прадедови Јован И Милосав су дали своје животе за ову Србију.

Ацин и твој сигурно нису.

Његов Јово је био шуцкор а и твој вероватно СВИЊО одвратна.

Мој Деда Сава је након завршетка рата 45 провео СЕДАМ година у Нишком
казамату само зато што је био против ВАС комунистичких зликоваца.

Србија је МОЈА. Не Србија није твоја и ЊЕГОВА.

СВИЊО ОДВРАТНА.

CEKAC
31. maj 2023. u 01.12
„Bolje sto godina pregovarati, nego jedan dan ratovati!” Dr. Jovan Raskovic
Power12345
31. maj 2023. u 05.18
sanjar

Kao što si spomenuo mir..dijalog etc..

postoji nekoliko pozitivnih strana politike Srbije i njene uloge u očuvanju mira i stabilnosti u regionu, uključujući Kosovo. Evo nekoliko ključnih tačaka koje se često navode:

Diplomatski napori: Srbija je posvećena diplomatskom dijalogu kao sredstvu za rešavanje konflikata i postizanje održivog mira. Učestvuje u pregovorima i razgovorima s različitim međunarodnim akterima kako bi se postigao sporazum o Kosovu koji je održiv i prihvatljiv za sve strane.

Regionalna saradnja: Srbija aktivno sarađuje s drugim zemljama u regionu kako bi se očuvala stabilnost i mir. Kroz različite regionalne inicijative i organizacije, kao što je Regionalna saradnja za stabilnost, Srbija promoviše dijalog, saradnju i rešavanje problema kroz mirne i diplomatske kanale.

Izgradnja poverenja: Srbija je angažovana u procesima izgradnje poverenja s kosovskim Albancima kako bi se postigao trajni mir. Ovo uključuje mere poput razmene informacija, saradnje u oblastima od zajedničkog interesa i inicijativa za pomirenje.

Multietničko suživot: Srbija ima značajne zajednice različitih etničkih grupa, uključujući Albance, u svojoj zemlji. Posvećena je promovisanju multietničkog suživota i zaštiti prava svih građana, bez obzira na njihovo etničko poreklo.

Važno je napomenuti da politika i situacija na Kosovu i u regionu imaju mnogo aspekata i perspektiva. Ove tačke su samo neki od mogućih pozitivnih aspekata politike Srbije u očuvanju mira i stabilnosti. Dublje razumevanje kompleksnosti situacije zahteva detaljniju analizu i proučavanje.

aaaa PREDLOZI ili

Kada je u pitanju politika i doprinos miru na Kosovu i u Srbiji, postoje neki predlozi koji mogu doprineti unapređenju situacije i postizanju održivog mira.

recimo

Dijalog i pregovori:

Kontinuirani dijalog i pregovori između Srbije i kosovskih vlasti su ključni za rešavanje otvorenih pitanja i postizanje sveobuhvatnog sporazuma. Nastavak pregovora uz posredovanje međunarodnih aktera može pomoći u izgradnji poverenja i pronalaženju održivog rešenja.

Pomirenje i izgradnja poverenja: Nastavak inicijativa za pomirenje i izgradnju poverenja između srpske i albanske zajednice može biti od velike važnosti. To može uključivati međuetničke projekte, razmenu informacija, kulturnu razmenu i zajedničke inicijative za razvoj regiona.

Ekonomski razvoj: Fokus na ekonomski razvoj može imati pozitivan uticaj na situaciju na Kosovu i u Srbiji. Investicije u privredu, razvoj infrastrukture, povećanje trgovine i ekonomska saradnja mogu stvoriti stabilnost i bolje perspektive za sve građane.

Ljudska prava i vladavina prava: Zaštita ljudskih prava, pravde i vladavine prava trebaju biti prioriteti. Sprovođenje reformi pravosudnog sistema, borba protiv korupcije i jačanje institucija mogu doprineti izgradnji pravednog društva i povećanju poverenja među građanima.

Međunarodna podrška: Kontinuirana podrška međunarodne zajednice u procesu pomirenja i izgradnji mira na Kosovu i u Srbiji ima veliki značaj. Aktivno učešće relevantnih međunarodnih aktera, kao i podrška regionalnim inicijativama, može pomoći u postizanju održivog mira.

Važno je naglasiti da ostvarivanje mira i stabilnosti zahteva angažman svih strana, pa tako i građana, političkih lidera i organizacija civilnog društva.

Nadam se da dragoga Maklera..Brokera bisam uvredio i kad takaj odgovor salje.

S poštovanjem za sve
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.