Diskusije : Politika

 Komentar
Pišem tebi..
Power12345
28. maj 2023. u 13.23


Apelujem na tebe da se probudiš i da se angažuješ u promovisanju slobode, demokratije i izgradnji bratstva i jedinstva sa svim narodima bivše Jugoslavije. Sada je vreme da zajedno podignemo svest o važnosti međusobnog razumevanja, pomirenja i saradnje.

Molim te da se informišeš o istorijskim događajima i političkim pitanjima koja su oblikovala našu prošlost. Otvoreno komuniciraj sa ljudima različitih nacionalnosti i poštuj njihove perspektive i identitete.

Podržavam ideju izgradnje mostova umesto zidova. Razmišljaj o tome kako možemo da prevaziđemo prošlost, da učimo iz nje i da gradimo budućnost zasnovanu na miru, saradnji i međusobnom poštovanju.

Neka naša želja za zajedništvom bude jača od bilo kakvih predrasuda ili podela. Zajedno možemo raditi na jačanju veza, ekonomskoj saradnji, kulturnim razmenama i izgradnji poverenja među našim narodima.

Sada je trenutak da se dignemo iznad prošlosti i da stvorimo budućnost koja je obeležena saradnjom, razumevanjem i zajedničkim ciljevima. Neka naše delovanje bude inspiracija za ostale i neka pokrene talas promena ka izgradnji bratsva i jedinstva u regionu.

Budi svestan svoje snage kao građanin i kao pokretač pozitivnih promena. Neka naša solidarnost prema drugim narodima bude temelj za izgradnju bolje budućnosti za sve nas.

Vreme je da se narod probudi i da zajedno gradimo društvo u kojem bratsvo, jedinstvo i saradnja prevladavaju. Neka naša snaga leži u jedinstvu svih naroda bivše Jugoslavije.

S poštovanjem za sve
Milles_BrokerPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Milles_Broker
28. maj 2023. u 14.10
Марш бре у ..

Магарчино
Milles_BrokerPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Milles_Broker
28. maj 2023. u 14.12
А јел се то крепалом загорцу обраћаш хебо те он .
Simo
28. maj 2023. u 15.50
Tim povodom RH je neki dan stampala postanske marke sa likom
A. Starcevica poznatog ustaškog ideologa.
Najbolje je to što se na nju mora najpre pljunuti pre nego što se zalepi.
Niko mene vise neće miriti sa nikim jer se sa nikim nisam ni posvadjao.
Gledam svoja posla i to je to.
dulebg
(posmatrach)
28. maj 2023. u 17.43
Сулуда ми је идеја БРАТСТВА И ЈЕДИНСТВА са народима који су измишљени и створени од српског меса - само да би уништили Српски народ ?! Како да се љубиш са њима, кад су програмирани да те кољу?
Milles_Broker
30. maj 2023. u 10.31
И док се Срби на косову боре за своје животе и опстанак
ова СВИЊА од човека промовише братство и јединство .

Багро !
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.