Diskusije : Politika

 Komentar
Pokusaj namestaljke veka
Bazorilo
25. maj 2023. u 20.35
Zašto Nato nije hteo da primi Karadzica u Hag 1997,kad je ovaj bio spreman na punu saradnju i dobrovoljno se hteo predati,čak se nudio na svaki vid istrage,u vezi svih dogadjaja tokom rata u Bosni 1992-1995?
Znate li zašto su poginuli strazari gardisti u kasarni na Topcideru?
Pricalo se da su ubijeni jer su videli da se tu kriju ratni „zločinci”.
Istina je bila drugacija.Videli su da se -tone pisanog materijala iz vremena rata u Bosni,izvoze iz kasarne i voze na spaljivanje,kako bi okrivljeni ostali bez odbrane jer nema ništa od pisanog materijala.1997,kada je Karadzic hteo da ide u Hag,nije bilo povoljno za Muslimansku stranu,jer su svi dokumenti bili spremljeni da sa njime krenu na sudjenje.Morala se naći prilika za oduzimanje tih papira ogromne gradje,pa onda napisati nove u Sarajevu i preko Dosovske vlade
u Beogradu poslati na sud.Naravno da sa takvim papirima Karadzic nije bio voljan da dobrovoljno ide na sudjenje koje je unapred već bilo izrezirano i politicki ofarbano 100%.Ej Srbijo među sljivama,sve si ratove dobila na bojnom polju,a izgubila na okruglom i zelenom stolu.
dulebg
(posmatrach)
26. maj 2023. u 05.52
И овако су га осудили за ништа: да је могао и морао да зна за геноцид. Геноцида није било, а „могао и морао” је хашка измишљотина и не постоји у историји судске праксе.

Притом нису смели да суде никоме из НАТО, а своје пулене Мује и Рвате осудили филмски - по годину дана. За највећи злочин - „злочин изазивања рата”, за шта су обесили немачке генерале, у Хагу нису смели ни истрагу да отворе.
C_A_B_O
26. maj 2023. u 12.08
Da nema ZLA na ovom svijetu HahNjoHnjiHmy nebi postojao
Power12345
26. maj 2023. u 18.50
samo jaka rusija može ili sme nešto da kaže
Bazorilo
28. maj 2023. u 17.13
Naravno,inače ovako,zakon sile.20 nato zemalja protiv jedne male zemlje.Kroje sudjenje kako im se prohte.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.