Diskusije : Politika

 Komentar
Jeizva rasisticka antisrpska propaganda na youtube
pestko
(odzacar)
15. mart 2023. u 23.58
Na youtube kanalu Joe Harris, koji ima preko 3 miliona posetilaca, pojavio se jezivi antisrpski prilog koji prevazilazi čak i najcrnje dubine antisrpske histerije i demonizacije iz devedesetih. Hipster Haris, ljigava figura sklon iskrivljenim prilozima prevazisao je sebe lazima i blacenjem Srba. Ni Kristin Amanpur, Toni Bler i cela CNN masinerija nisu proizvodili ovakve gadosti, kao sto je njegov „prilog” o ratu u ex-Yu i Bosni.

https://www.youtube.com/watch?v=czQrU0OPIR8

Toliko laži u 15 minuta. Taj je pokupio najgoru propagandu, pa je uvelicao visestruko svojim fantazmagoricnim prikazivanjem Srba kao krvolocnih zločinaca i genocidnih manijaka. Za Milosevica kaže da je „proveo ostatak zivota u zatvoru zbog genocida”, sto je nivo laganja kome nisu pribegavali čak ni najprljaviji zapadni mediji - Milosevic niti je osuđen, niti se ocekivalo da će ga osuditi za genocid, sto je opstepoznata stvar a o tome što se radilo o haskom pritvoru a ne o zatvoru u koji se ide posle presude da ne govorimo.

Reci nema o etnickom ciscenju Srba u Oluji, koju naziva herojskom oslobodilackom operacijom. Muslimani i Hrvati aplaudiraju u komentarima Harisu, koji bi mogao da dobije ponudu kao PR agent neoustaske i islamisticke propagande.

Mislim da srpska zajednica mora reagovati na ovakav bezocni, zapravo rasisticki pokusaj ocrnjavanja Srba na vrlo gledanom kanalu. Sada, kada je na zapadu antiruska histerija, Haris koristi priliku za nevidjenu demonizacuju Srba i nezapamceno sirenje laži čak i za youtube. Video sam dosta priloga na youtube o ratu u ex-yu, ali ovaj je ubedljivo najgori i najbesramniji.
pestko
(odzacar)
16. mart 2023. u 00.48
Mislim da je važno prijaviti ovaj prilog u youtube sistemu, kliknite na report. Ima opcija dezinformacije, kao i niz drugih opcija.

Ne vidim da ima puno komentara koji ukazuju na laži kojih je puno. Kaže da u Srebrenici niko od muslimana nije imao oruzje, jezive laži, to još nisam video.

Video je pogledalo za manje od dan pola miliona ljudi. Ne sme se ostati ravnodusan na ovakve antisrpske propagandne pokusaje, ovaj kanal je ozbiljan produkcijski to je neki bivši novinar. Mislim da moramo reagovati, proširite informacije o ovome.

Kada Srbi snime film o Jasenovcu, onda hrvati plate novinare po USA da blate Srbe, sada još i ovakve stvari. Od svih priloga o ratu u yu koje sam video, ovo je zaista dno dna. Mora se reagovati.
Hobo
(Pacifing by force)
16. mart 2023. u 06.25
Meka propaganda, ovo je naruceno, nije taj neki youtuber to sam izmislio . Propaganda se seli na internet, Srbi bi trebli malo da se angazuju na tom planu .
keser
(Тешем букве)
16. mart 2023. u 08.42
Може а не мора бити наручено.

Дотични се препоручио и већ зарађује бесне паре.
А ово му може служити и као неки CV, где нуди своје услуге једној од страна.
„Ово ја могу, тражим посао”
D-Man
(Analyst)
16. mart 2023. u 10.31
„Ne vidim da ima puno komentara koji ukazuju na laži kojih je puno.

Када имаш свој канал на YouTube (који је изузетно лако направити), онда, када год постављаш неки видео, бираш, као аутор, да ли ће коментари бити забрањени, јавни или ће се прво прегледати па тек онда објавити.

Ако нема много коментара који указују на лажи онда или аутор оставља коментаре који му одговарају или многи наши људи уопште не гледају то смеће а и ако погледају онда не коментаришу.

Видиш, муслимански лоби у северној Америци је изузетно јак. Овде у Канади су чак успели да кроз канадски парламент прогурају и резолуцију о наводном геноциду у Сребреници.

Ако узмеш у обзир западну пропаганду која је била и још увек јесте против Срба онда ти мора бити јасно да чак ни добро организована српска дијаспора не може ништа против тако јаког лобија који ужива и подршку државе у којој делују а све захваљујући оној истој подлој западној пропаганди коју сам већ споменуо.

Тај мајмун добија огроман новац од YouTube по основу броја ''претплатника'' и оних који гледају његове прилоге. Он је пронашао коку која му носи златна јаја.
Да ли се неком појединцу исплати коментарисати његове лажи? Ево, искрено да ти кажем, ја немам воље да то његово смеђе уопште и гледам.

Много пута сам ја већ рекао и то пре 20, 25 година, да држава Србија мора при Влади имати некакв одбор чији ће посао бити да се бори против антисрпске пропаганде. То је једини начин да се нешто уради. Појединци, на жалост, не могу пуно да учине осим да погледају то смеће и да оставе коментар који вероватно неће бити ни објављен јер аутор канала може сам да одлучује које ће коментаре објавити а које не.

Препоручујем ти да пошаљеш захтев Влади Србије да нешто учини поводом такве пропаганде (као што сам и ја много, много пута тражио али без успеха).

Иначе, има на YouTube и канал Redacted који је више пута објављивао прилогe који су били на нашој српској страни.
Онај Теша Тешановић је тамо чест гост и препоручујем ти да пошаљеш Теши поруку како би он можда преко Redacted покушао да скрене пажњу на лажи тог идиота којег си споменуо.
Али, кажем ти, ти и такви гмизавци и живе од тога да се њихови прилози што више гледају и њему би већа посета само добро дошла.

Иначе, хтео сам да објавиом овде и како да дођеш до Теше али канал Balkan Info где је он радио је изгледа продат а Теша више није тамо по оном што сам могао прочитати.
Balkan Info је често објављивао прилоге против Вучића а онда га је изгледа неко купио и уређивачка политика се променила. Тако то Вучић ради.”
keser
(Тешем букве)
18. mart 2023. u 04.26
Е мој Д манен.
„Пиши овоме, пиши ономе, а мене баш мрзи да се бакћем”.
А сам кажеш да муслимане ништа не мрзи.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.