Diskusije : Politika

 Komentar
Bajden je naredio uništenje Severnog toka
Popaj
09. februar 2023. u 03.05
Američki istraživački novinar Seymour Hersh u članku koji je objavljen danas tvrdi da je SAD bombardovao gasovode Severni tok 1 i 2. Hersh je postao poznat po otkrivanju masakra u My Laiju 1968. godine i skandala u zatvoru Abu Ghraibu sredinom 2000-ih, pisao je za The New Yorker i The New York Times, a dobitnik je i nagrade Pulicer.

https://tinyurl.com/ytsd7k2v

P.S. Otkrio toplu vodu?
C_A_B_O
09. februar 2023. u 14.23
E sad PULITZER..kao neko mErilo...je prestao oDAVNO da bude a i sva piskarala „objave: samo ono sto TREBA da objave. Ni vrapci NE cvrkucu a da nisu vaspitani od agencije,ove ili one a upiSSani Djoka nije samostalan ni da obavi nuzdu..osim u pelene. Uostalom cEEla istorija britanskih sluzbi je skup unistavnja privrednih objekata i kvaliteta zivota naroooda koje oni postave na metu”
ZorrkoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Zorrko
09. februar 2023. u 20.07
-------
Bajden je naredio uništenje Severnog toka
-------

prema vazecim kriterijima ispranomozgasa, ovo se može okarakterizirati kao sirenje teorija zavjere...

zar ne?
kt61
(*BCM)
09. februar 2023. u 21.18
Bajden naredio da mu promene pelene za odrasle…

Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
10. februar 2023. u 00.37
>>>
Voters o sukobu u Ukrajini: „Ruska specijalna operacija je odgovor”

Rusija je isprovocirana da započne „specijalnu operaciju” u Ukrajini, rekao je jedan od osnivača i lidera grupe „Pink Flojd”, Rodžer Voters, na sastanku Saveta bezbednosti UN.
„Ruska invazija na Ukrajinu je bila izazvana. Tako da najoštrije osuđujem provokatore”, rekao je on, uz napomenu da podržava „specijalnu operaciju”.

Muzičar je pozvao predsednike Rusije, Ukrajine i SAD, kao i NATO i EU, da se što pre dogovore o prekidu vatre.

Voters je više puta davao izjave o trenutnom sukobu. Dakle, prema njegovom mišljenju, „specijalna operacija” je bila odgovor na napredovanje NATO-a blizu ruskih granica.

Osim toga, on je kritikovao snabdevanje Oružanih snaga Ukrajine oružjem, a predsednika Džoa Bajdena nazvao je ratnim zločincem, zbog njegove nespremnosti da pozove ukrajinski režim na dijalog sa Moskvom. Za ovo je uvršten u bazu podataka zloglasnog sajta „Mirotvorac”.

Webtribune.rs
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.