Diskusije : Politika

 Komentar
GospoJa Tamara i Mercedesi
C_A_B_O
29. novembar 2022. u 18.18
VIDIM da se IMA merzedes sanitetskih vozila za donaciju...al' je PITANJE (T)ko i kom(U)

GospoJa Tamara NIIIJE zagrabila iz svog novcanika no para DržavLJANA SRBIJE pa darovala prijateljicu JoHleny dz Zelene zabokrecine .Prvo misjlah da je spin,da je neukusna sala .Onda popih 2 dupla das' malo priberem.

GOSODJA precenikovica daruje...od TUDJEG neprijateljima SRBIJE...

Kad se „ima” pa se daruje,MORALO se dati SVOJIM u nevolji...Nekom... Arilju il' Ivanici...a možda s ovim godinama zaboravljam da je cin darovanja izraz slaganja sa darovanim.

Da BOG da mercedesi ne stajali duže do da se posade smijene i da jedan od vozaca bude darezljiva darodavka
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
30. novembar 2022. u 06.53
U situaciji kad dva naroda nisu mogla naći mirno rjesenje za razlike i mišljenjima i interesima, i kad je bog rata zaigrao kolo, pomoć u vozilima prve pomoći je dobar način da se pomogne.

Jednako kao i odluka da se ne uvode sankcije.

Saljuci pelene, mlijeko u prahu, sporete, zavoje, lijekove na OBE strane ratne linije ne staje se na stranu jednog naroda. Nego na stranu onih koji pate.
C_A_B_O
01. decembar 2022. u 09.53
PERO...cuj ponovo...GOSPODZ ANIJE slala od svojih para no DržavE...Slala je SAMO jednoj strani, i MERZEDESE...mogla je i FORD...

OTKAD žene precenika srbijice glUme Miru i RuSSku .jadan Nusic,da se povampiri zapalio bi sve primjerke Gospodje ministarke ,jerBO su ove nadmasile „ocekivanja”

KAK bude gospoJa Tamara izabrana za preCenicu...onda zahtEv ,pa moguće odobrenje od ministarstva zrtavja...i tek kad NIKOM u srbijici ne treba mercedes TEK onda jedan lijevo i jedan desno...

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.