Diskusije : Politika

 Komentar
Свиђа ми се Тик-ток
dulebg
(posmatrach)
20. novembar 2022. u 07.57
Тик-ток нуди прилоге из разних држава по неком свом критеријуму. Тако нас засипају прилози из Босне, мање из Хрватске, скоро никако из Словеније и Мађарске.

Интересантно је да су Румунију прогласили за ближи комшилук од Хрватске - тако да сад стижу њихови прилози, из којих видиш да су то исто живи људи, са својим смислом за хумор и сличним недаћама као и наше. Долази нам доста прилога и из Русије, а нажалост ништа из Бугарске, грчке, Македоније..

Јер медијски постоји гвоздена завеса линијом Варшавског пакта, а такође не сме да се јави ништа јужније од Коњарника (осим убистава и пожара). Треба да знамо за поплаве на Исланду, али да Бугарска има 2 града, а не само Софију - то сумњам да већина од нас зна.

Зато ми је драго да макар Тик-ток не зна за ову завесу и да је макар делимично пробија. Мада, како рекох, недостају ми вести из Бугарске, Грчке, Македоније, са Косова и из ЦГ.
geriatrikus
(zvakac karamela)
20. novembar 2022. u 11.15
Красан је Тик Ток...једино су му оне раније ублехе попут фееејса отупиле оштрицу. Навикне се човјек и прихвати да је огроман број баш тупих људи, а да им те креације само продубљују тупост. Права платформа за експонирање свих идиота планете. „Идиоти свих земаља уједините се”! и себе региструјте. Подијелите своју тупост са свима.
dulebg
(posmatrach)
20. novembar 2022. u 12.16
Не мислим ни да креатори на медијима сматрају да су њихови пратиоци интелигентнији од пилета. Бар закључујући према вестима, контактима, филмовима и било којим прилозима.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.