Diskusije : Politika

 Komentar
Nestasica lijekova ze prehlade
Zorrko
19. novembar 2022. u 19.57
U Kanadi, a kako vidim i u Njemackoj, vlada nestasica lijekova za prehlade. Koje si donedavno mogao kupiti na svakom kiosku.

Navodni razlog je poremecaj u lancima opskrbe, kao i ogromni porast oboljenja od respiratornih bolesti.

Ali nigdje objašnjenja šta je uzrokovalo poremecaj u lancima opskrbe, niti razloga za nagli porast oboljenja od respiratornih bolesti,pogotovo kod djece.

Da li neko zna šta se desava?
Popaj
19. novembar 2022. u 20.08
Kamilica/inhalacija i limun.
Zorrko
19. novembar 2022. u 20.43
-----
Popaj
19. novembar 2022. u 20.08

Kamilica/inhalacija i limun.
-----

to je radilo za kovid.

Ovo sad, nakon što je kolektivni imunitet razvaljen maskama, lokdaunima, masovnim strahom i panikom, unistavanjem zdravstvevnog sistema, te spasonosnim vakcinama, izgleda puno ozbiljnije...

sad su djeca prva na udaru...

masala
Zorrko
19. novembar 2022. u 21.27
prenosim sa jednog hr foruma, nadam se da ne treba prijevod?

https://twitter.com/shmuelcshapira/s...79843077996544 Katastrofa cjepiva: stope mioperikarditisa su izvan ljestvica – 23 300 sumnjivih slučajeva na milijun
Jednako zabrinjavajuće, „kardiovaskularne manifestacije pronađene su u 29,24% pacijenata.” dr. Peter McCullough 18. STUDENOGA 2022. https://twitter.com/AsherPress/statu...37889770618882 https://twitter.com/AgentTruthTell3/...10021594021889

broj iznenaditisa se dramaticno povecava .. ali ne brinite ! ako dovoljno jako ignorirate ,ali ono bas jako jako - desit će se čarolija,magija,čudo,miracle ..herpesi će nestati,miokarditisi će nestati ,mozdani će prestati , žrtve iznenaditisa će ustati iz grobova , ustat će iz bolnickih kreveta i reci će nam : hahahaha,pa mi smo se samo šalili,pa niste valjda povjerovali ? pa svi znaju da nas fajzer voli .. hahaha .. i onda ćemo se svi skupa uhvatit u kolo i energicno zaplesati .. čak i oni koji su imali ugruske u nogama .. https://www.yahoo.com/video/b-smyth-...153224921.html B. Smyth, R&B Singer, Dead At 28 From Respiratory Failure https://www.stabroeknews.com/2022/11...-heart-attack/ Young Corentyne teacher died from heart attack https://www.legit.ng/education/15047...ying-football/ Tears as 22-Year-Old UNILAG Student Slumps, Dies While Playing Football on Campus https://www.msn.com/en-gb/travel/new...us/ar-AA14gfUJ EasyJet passenger dies on flight to Gatwick from Cyprus https://popculture.com/music/news/ro...iddle-concert/ Rock Drummer Eric Cougrand Dies in Middle of Concert https://twitter.com/toobaffled/statu...72783347302400 Al Roker Receives The Covid-19 Vaccine On Live Television -
How Is He Doing Now? https://twitter.com/toobaffled/statu...72197805404160 još jedan iznenaditis uzivo na tv-u https://twitter.com/toobaffled/statu...71557456707585 još jedan iznenaditis uhvacen kamerom https://twitter.com/toobaffled/statu...71203562377216 „Karin was a Facebook friend of mine and a talented artist and actress. She died unexpectedly in her sleep at 32, after being fully v-a-x-x-e-d .. https://twitter.com/toobaffled/statu...70907163844608 https://twitter.com/toobaffled/statu...70393755869184 7-Year-Old ‘Leanne Sofia Ariba’ From The Philippines Died After Receiving The Pfizer Vaccine 💉💔

First dose (Pfizer): February 7, 2022

Died suddenly: May 28, 2022

Leanne was such a cute little girl!
She had her entire life ahead of her. https://twitter.com/toobaffled/statu...69570388492288 Sudden Cardiac Arrest At A Gym In The Mall -

The Vaxxed Should Stop Working Out 💉(2022) https://twitter.com/ChanceGardiner/s...57770494320640 Šest tinejdžera u dobi od 14-16 godina umrlo je u Izraelu od srčanog udara u posljednja 72 sata. https://www.thestar.com.my/news/nati...ntres-says-igp KUALA LUMPUR: The Royal Malaysia Police confirm that three voters died while waiting for their turn to cast their ballots in the 15th General Election (GE15) on Saturday (Nov 19). https://twitter.com/Indian__doctor/s...60663235215360 . Sad news
India lost again An young doctor due to MI,
A Very gentle paediatrician
Dr Sachin Suresh from MSR Medical college #Bengaluru left us due to massive #Myocardial infarction”
Zorrko
19. novembar 2022. u 21.38
Ontario- College of Physicians and Surgeons šalje obavijest doktorima: „Pacijenti koji se nisu vakcinisali mentalno su bolesni i trebaju psihijatrijsku brigu.”

U međuvremenu, broj doktora koji su iznenada umrli u Kanadi popeo se na 93
... eto,umrlim doktorima barem ostaje utjeha da ih ne smatraju mentalno bolesnima ..

https://tinyurl.com/2nehfbpu
Starac_Foco
(--)
19. novembar 2022. u 23.03
Ne vlada samo nestasica tih lijekova.
Vlada npr nestasica salate.
Pa kompjuterskih chipova.
Pa garaznih vrata.
Dizel goriva.
Itd

Neće izgleda narod vise da radi.
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
20. novembar 2022. u 01.01
Фочо,

>'Vlada npr nestasica salate.'
- - -

Нема ђубрива из Русије.

Кад у Кини детектују оболеле од Ковида, затварају велике области и велики број људи мора да седи код куће; производња је у таквим ситуацијама у паду, што се одражава и на извоз робе широке потрошње.

Popaj
20. novembar 2022. u 03.43
Zorrko
19. novembar 2022. u 21.38

Ontario- College of Physicians and Surgeons šalje obavijest doktorima: „Pacijenti koji se nisu vakcinisali mentalno su bolesni i trebaju psihijatrijsku brigu.”
*********************************************************************
Zorrko,
Ovde u Svici, prije pandemije, kažu da je skoro svaki treci stanovnik imao ili ima psihickih problema? Lud zbunjenog!
Veseli pozdrav!
Popaj
20. novembar 2022. u 05.21
Jedan komentar na temu:
Sledeć́a pandemija
dr Džon Kembel
2,56 miliona. Abonnenten
https://www.youtube.com/watch?v=zVBcITMAqnM

Brison Akana
pre 4 sata (izmenjeno)
Volim da prisustvujem ovim transformacijama. Dr Džon, baš kao što su drugi lekari transformisali, ili ponovo analizirali celu ovu stvar, ima jedinstven stil i dubinu. Njegovo pružanje informacija sa njegovim stvarnim i objektivnim stilom je još uvek u procesu... on zadržava ono što zapravo želi da kaže jer je inteligentna osoba i veliki predstavnik medicinske zajednice. Takode analizira statisticke informacije na način koji nisam našao od bilo kog drugog doktora koji je shvatio i priznao ovaj užasan cin predatorske pohlepe koji je uticao na sve nas na nacine koje nismo mogli ni zamisliti. Želim da istaknem uticaje na SREDNJU/RADNICKU KLASU i rezultate koji su se dešavali i koji se dešavaju. Jer moc´ da se promene i poboljšaju ili zamene loši akteri u vladi i/ili samoj vladi. Ne govorim ni o ucešc´u u manjkavom korumpiranom i neiskrenom izbornom procesu. ZID KOJI NAS U TO SprečAVA JE NAŠA SOPSTVENA IDEALOŠKA PRISTRASNOST KOJA ZAPRAVO NE POSTOJI KAKO VERUJEMO DA DA IMA. Nastavljamo da se borimo, svadamo i borimo jedni sa drugima umesto da se ujedinimo jedni sa drugima. Timski mentalitet i Ego nastavljaju da grade taj zid daleko već´i nego što je Tramp ikada mogao da zamisli. Ili bilo ko što se toga tiče. To je depresivno. Zbog toga volim da gledam ove transformacije kako se dešavaju u realnom vremenu. Skoro da me čini cinicnim... da se povucem! Skoro... što više vidim da se svest dešava u realnom vremenu, to više nestaje. Zbog toga se osec´am malo lakše u vezi buduc´nosti naše dece. Ipak, ni blizu toga.
MOLIM VAS BUDITE I PRAC´ITE STATUS RADNICKE/SREDNJE KLASE... Što je već´ina nas. Mi smo kljuc za otkljucavanje blokada od autoritativne vladavine, kako bismo sprečili našu decu da podlegnu platama ropskog rada i da im buduc´nost ostane otvorena da postignu sve što žele u svojim životima. Pretpostavljam da je to jednoglasna želja koju svi imamo za našu decu. Uglavnom nismo svesni rata koji je tiho... malo po malo. I tokom dugog vremenskog perioda, u kojem smo mi meta. To je eliminacija srednje/radnicke klase. Uvek nadgledajte. To radim već´ neko vreme. Slabiji smo nego što smo ikada bili. Na svaki način. Statisticka analiza to pokazuje.
VID NAS JE ODNEO VELIKI KOMAD. TAJ REZULTAT NJEGOVE STATISTICKE ANALIZE JE DIREKTNO POVEZAN SA ELIMINACIJAMA SREDNJE/RADNICKE KLASE JOŠ JEDAN RAZLOG ZA KOJI OVAJ DOKTOR IMA TOLIKO MOJE ZAHVALNOSTI! GRATITUDE! I POŠTOVANJE. HVALA DOC!
Starac_Foco
(--)
20. novembar 2022. u 08.33
Nije to Jocko. Ne treba salati bas toliko djubriva jer ne sije se na povrsinama od miliona hektara kao npr soja, psenica ili kukuruz.

A ne vjerujem ni da je Kanadi i Americi potrebno rusko gnojivo jer Kanada je najveci svjetski proizvodjac potaše (jedan u glavnih sastojaka umjetnog gnojiva iz kojeg se izdvaja kalijum, cijeli Saskacevan bukvalno lezi nad jednim velikim bivšim morem na cijem se dnu nalaze velike rezerve potaše, KCl).

Već:

California, which supplies 70% of Canada’s lettuce has experienced a combination of torrential rains and a heat wave, which affects the quality and volume of the crops.

Impatients necrotic spot virus (INSV), a virus that affects plants, has been more widespread this year „wiping out whole fields.” In addition, as growing season ends, inflation, fewer crops, and rising demand during American Thanksgiving has led to soaring lettuce prices.

Objasnjenja za razne nestasice koje se pripisuju ratu u Ukrajini su u najmanju ruku sumnjiva.

Npr, kad slusas vijesti ispade da Ukrajina hrani pola svijeta psenicom. Ali kad pogledas statistiku, pa oni su tek 8-mi u svijetu po proizvodnji psenice, i proizvode samo 3% od globalne proizvodnje...

A posto ni oni nisu bas skroz prestali proizvoditi, koliko to fali psenice na planeti zbog tog rata? Ne izgleda vise od 1%... Kina proizvodi 6 puta vise psenice od Ukrajine, Indija 4 puta, Rusija 3 puta, a US 2 puta. Čak Francuska, Kanada i Pakistan proizvode vise od Ukrajine koja je po proizvodnji u rangu sa Njemackom, Turskom i Argentinom npr.
Popaj
20. novembar 2022. u 15.54
Kod starca se uvek da nesta nauciti, HVALA!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.