Diskusije : Politika

 Komentar
Retki, objektivni izvori informacija na Zapadu
Popaj
18. novembar 2022. u 21.24
Retki, objektivni izvori informacija na Zapadu za one koji razumiju nemacki jezik:

DIE WELTWOCHE (Wochenmagazin)
https://www.youtube.com/@DIEWELTWOCHEWochenmagazin

Daniele Ganser
https://www.youtube.com/@DanieleGanserOffiziell

P.S. Na čitavom nemačkom govornom području, do sada, nisam naišao na ovako nešto. Šteta što nema moguć́nosti automatskog prevoda...

Power12345
19. novembar 2022. u 01.56
Popaj
19. novembar 2022. u 03.29
Snagator,
Hvala na linku. Pametna, inteligentna i (po mom ukusu) posebno lepa Nemica.

Popaj
19. novembar 2022. u 03.45
https://www.youtube.com/watch?v=CbAfH65jGI4
1,162,295 pregleda 13.10.2022
Izveštaji o katastrofama ne prestaju. Inflacija nastavlja da obara nove rekorde i mnogi stručnjaci sada upozoravaju na nestašicu gasa sa nestankom struje u evropskim zemljama. Smatram da je eskalacija rata u Ukrajini još strašnija od ekonomskih izgleda, gde sve strane sada razgovaraju o prvom ili drugom nuklearnom udaru kao da je to samo zlokobna kompjuterska igra. Čak i američki predsednik Bajden sada upozorava na nuklearni Armagedon – a bivša kancelarka Merkel takođe upozorava na odbacivanje Putinovih pretnji da će koristiti taktičko nuklearno oružje kao blef. Istovremeno, Zapad isporučuje sve više oružja Ukrajini, dok predsednik Zelenski može da brblja o preventivnim napadima NATO-a na Rusiju, a da ga nijedna zapadna vlada javno ne postavi na njegovo mesto. Kakvo je sve ovo ludilo? Da li je zaista nemoguć́e pregovarati sa ruskim rukovodstvom? I dalje sam uveren: ovaj rat se mogao sprečiti! A moglo je da se završi već́ u martu, kada je rešenje bilo na dohvat ruke. I to bi sada moglo biti brzo okončano ako bi SAD bile spremne da naprave ustupak po pitanju ulaska Ukrajine u NATO. U svom filmskom filmu govorim o tome šta hitno treba da se uradi sada da bi se pronašao diplomatski izlaz iz zaglavljene situacije – inače bi prekretnica u eri mogla da postane kraj jedne ere, kako je to rekao Heribert Prantl.

P.S. Još jedno, veliko hvala Power12345!

Hobo
(Pacifing by force)
19. novembar 2022. u 07.07
A zašto bi zapad resavao rat u martu i pristao na Ruske zahteve kad rat dobijaju !? Zapadni topovi Ukrainsko meso ...Rusija goobi a možda i rezim da padne u Rusiji ...„kec na desetku”

Popaj
19. novembar 2022. u 07.33
Na temu promjena rezima u Rusiji, publicista Roger Koppel/WELTWOCHE postavio je sledeće pitanje: „A šta onda ako posle Putina dodje drugi puno radikalniji?”.
Popaj
19. novembar 2022. u 07.37
...svi će jesti „SARMU”.
Popaj
19. novembar 2022. u 19.39
UŽIVO - Rusija uspešno testirala OGROMNU nuklearnu raketu; RS-28 SARMAT
https://www.youtube.com/watch?v=wJ-hHULD0Us
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.