Diskusije : Politika

 Komentar
Зоран Керзић Јутубер из Србије дно дна.
BeliVuk
14. novembar 2022. u 08.28
Зоран Керзић на Јутуб има скоро 500.000 пратилаца, спрдава се са Србијом. Ниједном није споменуо пакао Срба на Косову. О Хрватској само позитивно. Лако је спрдавати се са председником Србије, да је Керзић председник 100% би био много гори.
https://www.youtube.com/watch?v=MCViyxQUOYA
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
14. novembar 2022. u 12.07
спрдава ?
спрдавати се ?

keser
(Тешем букве)
14. novembar 2022. u 13.26
То му је његова интелигенција.
Јер да је има мало више не би то радио.
D-Man
(Analyst)
14. novembar 2022. u 13.33
Ради се о Зоранз Кесићу а не Керзићу.

Кесић јесте постао право ђубре од човека и за мене је прелио чашу гостовањем код оног Хаџифејзовића када је доказао колико је глуп и наиван.

Наравно, са друге стране, проблем је у томе што том Кесићу Александар Вучић даје стално повод да може да се спрда и са њим а онда индиректно и са државом Србијом.

Вучић изгледа нема паметнијег посла него да се стално појављју у јавности и износи неке бомбастичне вести. Човек је нарцисоидни психопата и он не може без медија.

Да се тај и такав Вучић мало смири, да престане да се појављује толико у јавности, да престане са драмом коју сви медији тако радо прихватају, онда би нестали и типови попут Кесића.

Дакле, Кесића и сличних протува се лако решити. Немој им давати превише повода и они ће нестати. Али, Вучићу сваки напад на њега одговара јер то онда њему даје муницију да оспе паљбу по тим својим противницима.
Зачарани круг из којег ни једни ни други не желе и неће изаћи а јавност је принуђена да то све гута јер немају другог избора осим да можда искључе ТВ.
Bazorilo
14. novembar 2022. u 16.31
Satrapu je dovoljno malo dolarcica i može svasta da trabunja.
dulebg
(posmatrach)
15. novembar 2022. u 16.57
Таквих љигаваца одувек је било. Сећам се само Минимакса - кога би тај узео на зуб, знао си да је већ политички мртав, само му нису саопштили. Па и ови Индексовци - и они су пуцали за паре. Корнелије Ковач, Бисера Велентанлић, Ђорђе Балашевић... ма не смем да мислим колико их се изређало!
dr-mors
15. novembar 2022. u 18.16
Mogu samo da kažem:

Zoran Kesic je jedan od retkih intelektualnih genijalaca, kome
-Pi.cousti sluzi,..za to zasta mu sluzi.

Uzgred, ne sluzi mu Pi.cousti samo kao predmet za zaiyebavanje..već čitava nazadnjacka stranka.Omiljeni su mu likovi kao Bakarec i ostali mladjani jurisnici i zapenusane sns divljakuse, koji se ne stide, sto Picoustom vire iz doopeta,.. a u skupstini je čak pao i predlog, kako izdejstvovati da Pi.cousti bude izabran za dozivotnog predsednika srbije???
Z.Kesic:
Imali smo jednog dozivotnog, sada, jedna sns divljakusa, ocigledno frustirana sto je zapostavjena,predlaze da ruzin pupoljak,-bude dozivotni predsednik, srećom, ustanovljeno je da je pupoljak ustvari smrdljevak.
da, da, dobro ste čuli,- pupoljak smrdljevak...
:))

Zoki, samo nastavi da udaras po sns l;azovima,lopuzama-stetocinama.


 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.