Diskusije : Politika

 Komentar
А шта ако минирају Јужни ток?
dulebg
(posmatrach)
29. septembar 2022. u 18.02
Ако су могли да минирају Северни ток, а Јужни ће тек са мераком: да казне Турску што се коорва са Русима, а Русима да ускрате један приход. Ми онда остајемо на милост и немилост продавцима течног гаса, а цене ће ваљда да оду 10х горе - што значи да га нико у Србији неће трошити. Трошиће се дрва, активирати угаљ и махом смрзавати. Можда се и обнове нека угашена окна?

Ја се грејем на ТА, а струје ће бити кад буде и коштаће ко Св.Петра. Димњаке немамо - јер смо их порушили. Дакле - да купим „Смедеревац” и који метар дрва, пробушим чунак кроз прозор - па ћемо некако?
Popaj
29. septembar 2022. u 18.22
Stotine tenkova, MLRS Himars i protivvazdušne odbrane primećene su na ruskoj granici
https://www.youtube.com/watch?v=dlJThsjMcU8
Popaj
29. septembar 2022. u 18.38
Razlozi za tako izuzetno visoku aktivnost NATO snaga su još uvek nepoznati, ali su ove poslednje primećene 72 sata, osim toga, vojna tehnika se koristi na maloj udaljenosti od ruskih granica.

Pre nekoliko dana u Poljskoj je zabeležen visok nivo aktivnosti američkih jedinica i poljske vojske.

Prvobitno se pretpostavljalo da je do transporta vojne opreme došlo zbog transporta naoružanja na teritoriju Ukrajine, ali kako se ispostavilo, tenkovi, oklopna vozila i artiljerija dovedeni su do granica sa Belorusijom i Rusijom.

Dan ranije, na granici između Estonije i Letonije, zabeležena je snažna aktivnost NATO-a, koja se dovodi u vezu sa prebacivanjem vojne tehnike na ruske granice, dok su američki MLRS Himars primećeni čak i na teritoriji Letonije.

Zbog izuzetno teškog odnosa Rusije i NATO-a, situacija izgleda izuzetno opasna, čak i ako SAD to pravdaju vojnim vežbama, iako Vašington ne komentariše zašto je vojna oprema koncentrisana direktno na ruskim granicama i u blizini Ruska Federacija će se graničiti sa susednom Belorusijom, a ne na deponijama.
https://avia-pro.de/news/v-neskolkih-kilometrah-ot-rossiyskih-granic-s-nato-zamecheny-sotni-tankov-i-bronet ransportyorov

vacuum
29. septembar 2022. u 19.11
Ти би солунар кроз прозор па заложио смедеревац, а власт не да паприке да испечеш.
http://skr.rs/zklx

Срећно.

П.С. Село је мајка.
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
29. septembar 2022. u 23.10
Popaj,

Гомилање технике у Украјини у близини границе са Белорусијом, као и „вежбе” у Пољској и Летонији указују на могуће намере блокаде Калињинграда. Циљ би био да се испровоцира Русија да потегне прва, а онда би то било искоришћено као оправдање да НАТО уђе у директан сукоб са Русијом и Белорусијом.
dulebg
(posmatrach)
30. septembar 2022. u 12.30
Није ми јасно шта може НАТО да употреби против Русије, осим нуклеарних бомби? Али мислим да ће Руси ошинути по Америци, уколико нешто падне на њихову територију.
НАТО нема и никад није имао копнену војску.
dulebg
(posmatrach)
30. septembar 2022. u 12.33
Читам да су енглески подводни дронови већ заробљени код обала Крима.

Колико неко може да чува Јужни ток? Северни иде по дну, на дубини од 50м и мање, јужни лебди изнад амбиса од 2000м.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.