Diskusije : Politika

 Komentar
Opšta bežanija iz rusije posle najave mobilizacije
novosadski_radikal
(Clan SRS)
22. septembar 2022. u 06.20
OPŠTA BEŽANIJA IZ RUSIJE POSLE NAJAVE MOBILIZACIJE! Granice pod opsadom! BALTIČKE DRŽAVE KAŽU DA NEĆE PRIMITI NI JEDNOG RUSA! (VIDEO/FOTO)
AUTOR: REPUBLIKA

SVET
22.09.2022

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Rusi su počeli da masovno odlaze iz zemlje pošto je Vladimir Putin juče objavio mobilizaciju.

OPŠTA BEŽANIJA IZ RUSIJE POSLE NAJAVE MOBILIZACIJE! Granice pod opsadom! BALTIČKE DRŽAVE KAŽU DA NEĆE PRIMITI NI JEDNOG RUSA! (VIDEO/FOTO)Foto: Printskrin/Tviter/@Caucasuswar
Avio karte za destinacije za koje im nije potrebna viza su rasprodane, a one koje su preostale, pišu mediji, dostupne su tek za petak, i to po ceni od hiljadu evra naviše.


Hiljade ruskih državljana beži iz zemlje zbog najavljene mobilizacije. Na rusko-gruzijskom graničnom prelazu Verhnjij Lars stvorila se nepregledna kolona.

Gruzijske granice su i dalje otvorene, ali je, kako javljaju mediji, nekim vojno sposobnim muškarcima zabranjen ulazak u tu zemlju.

Istovremeno, iz sata u sat raste broj Rusa koji pokušavaju da uđu u Finsku. To je jedina granica koja je još uvek otvorena za ruske civile sa šengenskim vizama, koji pokušavaju da pobegnu iz zemlje nakon što je Putin najavio da će poslati 300.000 novih vojnika u Ukrajinu.
dulebg
(posmatrach)
22. septembar 2022. u 06.33
Западни медији праве циркус од свега што им се укаже. Ако од 300.000 виђених за мобилизацију њих 10.000 заглавиња ка граници - то се види и представља се као смак света, а у питању је 3% - проценат са којим увек имаш проблема.
Kraj_Sveta
(socijala)
22. septembar 2022. u 09.56
Gledao sam danasnje izdanje „Redacted”, covek je lično proverio na internetu. Kaže da karata nema za danas, ali od sutra i nadalje ima. Jesu skupe, ali nije vezano za trenutnu „bezaniju”, nego su inače skupe zbog sankcija i malog broja prevoznika koji lete u/iz Rusije.
D-Man
(Analyst)
22. septembar 2022. u 11.23
Повлаштена елита и богаташи су увек бежали кад год је била каква криза. Тако је било и на територији бивше СФРЈ укључујући велики број Срба који је побегао ван граница када је почео рат почетком 92е прошлог века.
Seeb-VN1700Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Seeb-VN1700
22. septembar 2022. u 15.12

Sa tolikim parama dobijenih za gas i naftu mogao je Putin platit 300.000 stranih placenika, a ne na silu mobilizirat vlastiti narod za prepucavanje Putina i Wasinktona..

Od 140 milijuna stanovnika Rusija danas ima problem i kod djelomicne mobilizacije 300.000 ljudi.
Sad kad se Ukrajina naoruzala sad mobilise ljude?!
Ebes takovu pamet.
Tako je Milosevic i JNA cekali da se Hrvati prvo naoruzaju pa onda drž nedaj.. pa begaj..

-
Bazorilo
22. septembar 2022. u 15.59
Hrvati se nikako nisu mogli odupreti niti početi odupiranje vojsci JNA,već je Tudjman, parama iz država koje su podržavale i podsticale secesiju,platio tandemu-Milosevic-Markoviceva,kao i vojni vrh JNA,sastavljen u to vreme od 90% Srba,i tako postigao da se Srbi dobrovoljno posvadjaju i miniraju JNA i rasclane je na sastavne delove po jedinicama,međusobno suprotnih stavova.Jedni dobro placeni,drugi mamje placeni,treci nepotkupljeni i odlucni da se po svaku cenu odupru krsenju ustava SFRJ,sputali su se u međusobnim obracunima i atentatima,tako da su smutljivci sa Dedinja na kraju imali odresene ruke za izdaju kakvu su i pripremali.
vacuum
22. septembar 2022. u 18.03
Чак и Финска погранична служба јепотврдила да је вијест лажна и да је стање на граници нормално.

Западни медиј http://skr.rs/zkKP
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
25. septembar 2022. u 14.56
Seeb-VN1700,

Ebes takОvu писменост.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
25. septembar 2022. u 22.55
Pozivi nekad. ;)

Voda komsija.
https://youtu.be/zHX8vQgFsGs
Power12345
26. septembar 2022. u 01.35
Logika
Rusi i koji bježe...uvijek je bilo onih koji su za kavgu, tuču , rat
kao i onih koji se sklanjaju,...

Ljudi...
ovo nije kafansia tuča ili tuča navijača...ljudi su frustrirani...
gledaju, misle, razmišljaju logično...*ići u boj i boriti se protiv nekog ...a taj neko je sličan
A drugo
neko je odgajen i rođen u pelenama i tako i u pelenama mu je lijepo.

A rat nije mir, dijalog, priča ...

C_A_B_O
26. septembar 2022. u 11.55
Ko bJEzi od odbrane otadzbine,naroda,porodice i BRACE...ima 2 izbora...sto dalje ili služenje neprijatelju. NA ZALOS' na ovijem stranama se mahom javljaju i jedni i drugi. NELJUDSKE osude srpskim oficirima i vodjama su pokazatelj nejednakosti pred zakonom...a zakon je SAMO nacionalni ! Od pederbala do „Aga... satanisti promovisu samo jednu pricu: NWO...iliti usminkani Startrek bez izbora,bez nacionalnih država, bez porodice ,oca,majke ,otadzbine ,domovine ,brata i naroda.

Da se NE LAžEMO ,i SRBI su majstori BJEZANJA od otadzbinskih OBAVEZA...od 1 sv rata do danas.SINOVI i ZETOVI bliski vlasti su UVIJEK bjezali od bilo kakve odgovornosti koja se na kraju svodila na SREDOVJECNE male ljude .

STOGA zaliti ukraJinske dezertere a hvaliti ruske je perverzno. ONI će se sjatiti oko ponudjenih 30 srebrnjaka i POMIRITI te praviti probleme u novim sredinama ukoliko su relativno geografski blizu postojbinaa.

OVDE se R i U nE DRUUUZE niti imaju ikakve ,čak ni komercijalne ”odnose„.
Za razliku od srpskih MAJMUNA koji se drUUUze sa UstašSama i Islamistima i na nekom St Louis i Chicago islamskim manifestacijama cine ikebanu i grle plavi Radion zastvu.

RAT je buisness za VELIKE i ”sinove„ a izgibija za male. SADA ”ocemo li pustiti ustašse i siptare na srpsko?

Neke „vlade” srbijice ,milogore i sQuiptodonije uzivaju plodove davanja naroda svojego u ruke ZLA...sad jel pametno ratovat il' sluzit ZLU...pitanje je od pamtivjeka
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.