Diskusije : Politika

 Komentar
Из Новости
vacuum
20. septembar 2022. u 02.21
-SRPSKA delegacija otišla je u NJujork na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija sa snažnim adutom u odbrani Kosova i Metohije: Beograd u rukama ima note osam država koje su voljne da povuku priznavanje lažne države i koje je spreman da aktivira ako se pritisci da se odreknemo južne pokrajine pojačaju.-

Ово је толико нејасно и непрецизно написано да се наравно може тумачити како се баби кхм Вучићу прохтје тј. затреба.

-----

„...i koje je spreman da aktivira ako se pritisci da se odreknemo južne pokrajine pojačaju.”

1. „вољне да повуку признање”... јесу повукле или нису повукле, нама је скоро речено да су неке државе повукле признање, не да су спремне него да СУ ПОВУКЛЕ.

2. „спреман да активира”... шта ово значи, ови су вољни да повуку призање, ми нисмо још активирали??? Шта треба активирати ако је неко повукао призање? Зашто не активираш одмах чим си добио депешу?

-----

Испада они вољни, ми се нећкамо... немој још... шта се наша држава ту нећка, шта чека, можда се предомисле и врате им депеше ако се шиптари одлуче за наставак неких квази преговора... мени овдје ништа јасно није ОСИМ ДА СЕ МУЉА (као нешто се каже а уствари ништа речено није).

ОБЈАСНИТЕ НАРОДУ МАМЛАЗИ ЈЕДНИ.
zupaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

zupa
(DR.MR)
20. septembar 2022. u 04.02
коме пишеш,то никог овде не интересује...
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
20. septembar 2022. u 06.15
Vacuum,
U Vasingtonu je potpisao da neće raditi na povlacenju priznanja odedjeno vrijeme.
Kad to istice?
vacuum
20. septembar 2022. u 07.56
Мислим да је то вријеме истекло колико ме сјећање памти, можда и гријешим.

Међутим, истекло, не истекло нама је скоро речено да је број земаља повукао признање, а данас у Новостима каже „имамо ноте држава које су спремне…” сад шта је тачно, то мене занима или јесу или нису. Зашто се народу објави једно, па за мјесец дана да оваква веома конфузна објава??

Да ли је теби из овога пасуса ишта јасно? Рекао бих иде се оном, ма ко се сјећа шта је речено и јулу.
D-Man
(Analyst)
20. septembar 2022. u 12.45
вакум,

То је типична Вучићева брљотина. Он све има негде у фиоци или капуту и само се чека да то покаже и јавности.

Па, јбт, ако имаш ноте 8 држава које су спремне да повуку признање онда би било ефикасније да је тих 8 држава већ повукло признање.

Шта, као, тих 8 држава чека? Ако се притисци на Србију појачају онда ће тих 8 држава, ваљда, повући признање!?

Какве то везе са здравом логиком има? Тих 8 држава ваљда дало Вучићу бланк чек да га он користи када буде хтео? То буквално значи да он има овлаштење тих држава да активира њихово поништење одлуке о признању.

Јбт, да ми је само знати, које су то државе? Или си неког признао па повукао (званично) призање или си само признао или ниси признао!

Али, Вучић опет замајава јавност и, у крајњем случају, ће рећи како није хтео да доводи тих 8 држава у незгодну ситуацију и притисцима па ће и даље да чува ноте тих држава у неком сефу.

Толико демагогије и шупљих прича није виђено чак ни код Броза а ја се добро сећам и тог времена.
vacuum
20. septembar 2022. u 17.44
Типично да Д-ман, зато и постујем и ово и за „параде НЕЋЕ БИТИ”… муљање на све стране, замазивање очију народу…. са ево данашњим новим јављањем/КУКАЊЕМ из Њујорка како смо „под великим, ОГРОМНИМ притиском да уведемо санкције Русији.

Баш му је тешко али он се бори лавовски… хало земљаче, ако ти је тешко, ако не можеш поднијети притисак, поднеси оставку, иди у пензију и препусти другоме… само НЕМОЈ КУКАТИ к’о нека баба кава.

Bazorilo
20. septembar 2022. u 18.55
Nije važno šta je bilo,sad je važno kako mi je.E kad vidim da je vruce,zanima me ko će hteti a i moći,to priznanjce da povuce?Kad bi htela Amerika,pored nje i Kanadica,Engeleska i Francuska,pa ostali celi svet,bas bi zasjo ko`no cvet.Ne taj Kon sto bocke nudi,niti neko ko nas kudi,već veseljko sto zna pjevat,da nam muke tada prodju,kada turci vamo dodju.Erdogan nam turke vodi,da pomogne Srbijadu,kad na vrbi grozdje rodi.Beogradska ilijada sumi lepo ko da tamo peva neko.Ma ne braco mila moja,ne verujte izdajniku ni kad peva svetomije,grmi,zove,opominje dobri
monah Antonije.
Jocko4
(observer)
21. septembar 2022. u 00.36
Pjer,

Мораторијум на дипломатске акције Србије за повлачење признања „Косове” је био орочен на годину дана и рок је истекао крајем прошле године.

vacuum,

Заиста није јасно зашто Вучић „покерашки” држи у фијоци повучена признања (неких чланица УН) !?

Једино што ми пада на памет је да су то неке земље које се прибојавају америчке освете, или су тренутно под неким другим великим притисцима Америке и ЕУ-е и да су, можда, тражиле да се за сада не помињу.

Чисто хипотетички, Мађарска је под разним притисцима и уценама ЕУ-е због своје политике и могуће је да је спремна да повуче признање „Косове”. (???)

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.