Diskusije : Politika

 Komentar
Ко је овде луд и где све ово води?
D-Man
(Analyst)
19. septembar 2022. u 12.52
Значи, држава тј. МУП Србије, као забрани парадирање у Београду 17-ог септембра и они који су организовали литије, као мирни и послушни грађани, одлучили су да нема литије тог дана.

С друге стране, ЛГБТ популација не само да није поштовала одлуку МУП-а Србије као ни одлуку Суда који је потврдио одлуку МУП-а, већ су одржали своју шетњу и уз то још нoсили и транспарент на којем је писало ''Шетамо и шетаћемо''.

Наводно је, уколико сам тачно чуо, 26 амбасадора у Београду, исто тако, учествовало у тој паради кича и бестијалности и на тај начин директно омаловажили и Суд, и МУП Србије а самим тим и државу Србију.
Кад држава дозвољава да јој институције буду тако гажене и не чини апсолутно ништа против тога, онда, на жалост, ствар у своје руке преузимају неки други елементи којих, прилично сам сигуран, не би било да је држава остала чврста по ставу да парадирања неће бити.

И шта се онда дешава? Долази до бруталног обрачуна између полиције и оних којих не могу скрштених руку да гледају како ко год стигне понижава државу Србију.

За то време, ЛГБТ мирно прошета неком скрећеном трасом обезбеђена од стране полиције. Исте оне полиције која је забранила тај скуп!
Данас, скоро нико да не говори о инаћењу ЛГБТ популације, о Вучићу и Брнабићки који су потписали захтев да Београд тражи организацију те параде и то још пре 3 године али сви пишу о томе како је Србија заштитила права свих својих грађана.

Извините, молим вас, ко је заштитио државу Србију од свих оних који су поцепали одлуку МУП-а Србије и Суда? Па тај исти МУП не спроводи своју одлуку о забрани већ је, напротив, директно гази пошто помаже да се парадирање ипак одржи. Јбт, па ко је овде луд?

Па државу Србију газе и Вучић и Брнабићка и ЛГБТ и страни амбасадори а цену плаћају они који су протествовали због тога.

Ово није ништа друго до психолошки рат против огромне већине људи у Србији који су сада могли да виде да ни МУП Србије ни Суд уопште и не постоје јер се њихове одлуке одбацују од оних који су непослушни.

Да ли Вучићеве подгузне муве уопште схватају шта тај човек ради? То је једна карикатура од човека који тренира строгоћу над грађанима Србије док се повија пред разноразним мањинским интересним групама и Западним државама.

Па ко уопште може том нарцисодном психопати може да верује када каже да неће признати Косово као независну државу? Додуше, примертио сам да је у последње време променио терминологију па често каже да неће признати ништа против интереса Србије.

А који су то интереси Србије? Е, то је већ нешто о чему ће одлучити Вучић, зар не!?
C_A_B_OPoruka negativno ocenjena. Pokaži

C_A_B_O
19. septembar 2022. u 15.01
NIJE problrm u PEDERIMA.. OVDE su SVI pederi RODOLJUBI...no izdajnicki rezim je GORI no P.Lavale i Vichy France!!!!!!
XEBITE SE OKUPATORI...ne postavlajte srpsku policiju da bije bogobojazne ...possaljite NATO uztasse!

ZASTO rezim u srbijici glumi neOperedeLJEnog?...I pismen i polupismen ZNA da je srbijica u goroj okupaciji no 41ve... i GOROJ no 44te!
NAROD srpski IMA pameteeeeeti da prezivi ,no zabranjena mu je buducnost. ZATO USSmija i Taraba vladaju dok SRBI b(j)eze iz srbijice
Jocko4
(observer)
19. septembar 2022. u 15.07
C_A_B_O,

Буди тако љубазан и дешифруј то што си рекао.
HoboPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Hobo
(Pacifing by force)
19. septembar 2022. u 15.54
Ovim komunistima stalno mora da se crta .

Rusi puse na istocnom frontu , vucko nema u koga da se uzda... tata amerika se pita .
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
19. septembar 2022. u 20.57
Samo su 3 osobe pusile u bijeloj kuci:
https://tinyurl.com/2p9f994w
Power12345Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Power12345
20. septembar 2022. u 01.23
?...kad Sex postane perverzija

A tek Pederi i koji u godini po statistici njemačkog BILD a promjene i do 500 partnera.
Što znači i psi lutalice...kuja , ker i kome vreme treba pa po čitav dan se guze, laju, noću zavijaju...samo što kuje nedaju dupe i ne ližu usranu kitu..
Vi gospodo i članovi ove diskusije puno serkite ...dal se pitate a ko ste vi i šta je u vašim glavama ...Dr.kate i sanjate o nečem , nekom, nekoj šta je vaš privatan život i dal brišete guzicu papirom ili perete vodom je vaša stvar..
Mislim lično da se puno piše o ovom izopačenom narodu svetu i koji kroz ovu našu dragu demokratiju se ispoljava i tako javno kako i jeste radi, laje, škevće ..
Šta činiti , raditi kad je i društvo a la Monika Levinski
koliko parova..muškaraca..žena danas ima normalan sex
Koliko je kuća po Skandinaviji Evropi...svetu i koji prodaju sveg i svaček po uzoru nekadašnje gospodje Beate Uze
Gledam čitam i pitam se..
zašto vi osuli paljbu na AV i što god čova uradi to ne valja.
Pital se gospoda tj vi...kako bi vi vodili neku firmu, klub ili zemlju kad je sve i sva samo kritika .

AV je biran od sveg i svačeg ..lopova, lezbejki, pedera...koliko je samo trulo i faul , pijano

Vodja nije jednostavno bit pa ne znam i lično mislim da nije fer što se sve otura na vodju i koga je većina ili što ste ga vi izabrali

Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
20. septembar 2022. u 06.23
Niko ovdje na natura vodji ništa sto on sam nije sebi već naturio.
D-Man
(Analyst)
20. septembar 2022. u 12.35
„zašto vi osuli paljbu na AV i što god čova uradi to ne valja.
Pital se gospoda tj vi...kako bi vi vodili neku firmu, klub ili zemlju kad je sve i sva samo kritika .”

Power12345,

Типична замена теза само да би се бранио лик и дело врховног нам ВоЏе.
Није тачно да га нападају шта год да уради већ за лажи, обмане, нарцисоидно понашање и тоталну узурпацију власти у држави Србији.
Буди реалан па признај да ово више није Србија већ АВлија јер у Србији нема ни Владе ни Скупштине већ само један човек који управља и одлучује о свему и свачему.

Што се тиче ове параде, зар није АВ рекао да параде неће бити? Зар то није рекла чак и Брнабићка? Зар то није рекао и Вулин? Зар МУП Србије није забранио ту шетњу?

И шта смо од свих тих силних речи и забране добили? Педери су шетали Београдом и то у пратњи огромног броја полицајаца а уз то још носили и транспарент ''Шетамо и шетаћемо''.

Шта, дакле, треба теби још наводити као пример да схватиш да је Вучић изопачени лажов?

А како се води држава? Па, јбт, сигурно се не води онако како је води Вучић који као Председник има фактички протоколарне дужности али он уместо тога има сву власт у држави.
Њему и Влада и Скупштина дођу за спрдњу. Појави се у Скупштини 9 година након што је потписао Бриселски споразум (за који га Скупштина није овластила да га потпише) и онда као тражи неке закључке Скупштине. О чему? О сра''у које је већ направио!?

Због тога и управо пишем стално о томе да му се не сме веровати. Обрати пажњу на његове коментаре како неће потписати ништа што ће наштетити Србији! Проблем је у томе што управо он одлучуе у томе шта је штета а шта не.
И да сутра призна тзв. Косово, појавиће се у свим медијима и рећи да је тим потезом заштитио државу Србију од пропасти али да не може да каже од које пропасти већ ће то носити дубоко у себи и патити јер довољно је да пати само он а не и други.

То је његова прљава, патетична и подла игра.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.