Diskusije : Politika

 Komentar
Evroprajd neće biti održan i promene te odluke…
vacuum
17. septembar 2022. u 16.13
…neće biti

-Upravo smo doneli odluku da se ne održi parada. Može da zove Bajden mene ili Brnabić, koga kog, mogu zvati Putin ili Erdogan, neće biti promene odluke- podvukao je A. Vucic

30 Avgust 2022
zupaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

zupa
(DR.MR)
17. septembar 2022. u 17.27
Александар Вучић је схватио да српи воле лажове и што бестидније
лажеш добијеш већу подршку,па зар и овде нисмо доживели то исто они
који говоре истину се безкрупулозно бришу и забрањују...пропаст
СРПА следи метеорском брзином остаће само СРБИ момци су то данас
потврдили.
vacuum
17. septembar 2022. u 18.05
Ја се бојим његовог „ми никада нећемо признати Косово”... очито му није проблем рећи једно а на дјелима показати (урадити) нешто тотално супротно.
zupaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

zupa
(DR.MR)
17. septembar 2022. u 18.32
https://youtu.be/b5tRKt_i7Mc
--------------------**--*---
Ево још једне потврде свега онога што пише жупа овде,потврда су и
минуси од дежурних усраша на сц.
Seeb-VN1700
17. septembar 2022. u 18.45
podvukao je A. Vucic
-

Pa ako je podvukao olovkom sto je dobio od Trampa gdje rece da je Tramp smo njemu dao takovu olovku.. onda laže kao i to.
Ne radi se o Vucicu, nije on kriv. On je kriv samo zato što je nekompetentan za posao koji obavlja.
Americki „kartel” dovodi samo takove na važne funkcije kao i u mnogim državama.
Eno njemackog primjera, sve nekompetentni ministri koji nemaju pojma ni o cemu. Donose odluke kojima sopstveni narod guraju u siromastvo.

Inače Vucic i čitava ta vlada je jedan običan šou i cirkus. Ko zna dali je ona Brnabic uopce lezbejka? Svake godine Vucic na osnovu promocije tih nastranih dobije 14 milijuna eura. Nije jasno konkretno od koga ali nije mala para.. pa zato cirkus ima da ga ima i to u sred Beograda.
Šta rade sa tim parama isto nije jasno..

-
Seeb-VN1700
17. septembar 2022. u 18.49
Nemojte se zanositi mišlju da te nerede nije Vucic i Brnabic organizovali. Sto veca buka u svijetu oko toga to njima stize veca lova..

-
keramicar
(mrgud koji sedi)
18. septembar 2022. u 07.51
i vuk sit, i ovce na broju, kaže stara narodna izreka.

vlast kaže da parade (setnje) nije bilo već je to bilo odlazak organizovane grupe u pranji policije na koncert.

ovi derperi kažu da su uprkos svemu, uspeli da prosetaju zastavu ulicama Beograda i da je paradiranje uspelo iako u izmenjenoj i kracoj deonici od prvobitno planirane.

sva ova farsa je pocela upravo onomad kad je država Srbija potpisala da priznaje isprave koje izdaju kosovski Albanci.

jel se neko seca tog dogovora?

juče ujutro je ambasador Hil postrojio AV-a i obajsnio da ne talasa previse, inače ode vlast. da ovo nije tačno, AV je ladno mogao da ne obavi taj sastanak i pokaze konkretno šta je doslednost , obecanje, zadata reč...
D-Man
(Analyst)
18. septembar 2022. u 14.21
„Ја се бојим његовог ”ми никада нећемо признати Косово„... очито му није проблем рећи једно а на дјелима показати (урадити) нешто тотално супротно.”

Управо тако! Нећемо ми још дуго чекати а нешто слично ће се десити и са тзв. Косовом. Вучић ће нама лагати једно а стварност ће бити сасвим другачија.

Иначе, оно скупштинско заседање где се као говорило о Косово и Метохији је седница која је одржана 9 година касније него што је требало да се одржи.

У ствари, како и Обрадовић рече, у јануару 2013-е се расправљало о КиМ у Скупштини и било је речено да се ништа неће чинити без договора у Скупштини. Већ у априлу 2013-е Вучић је на своју руку потписао Бриселски споразум.
Дакле, Вучић ради шта хоће, никог ништа не пита а ово појављивање пред Скупштином пре неколико дана ми уопште није јасно. Губљење времена јер ће тај исти Вучић опет да уради шта му год падне на памет.

Иначе, и ово са парадирањем педера је још један доказ колико је Вучић спреман да лаже. Од ''Неће бити шетње'' до чињенице да се та шетња одржала и то још у пратњи полиције.
Жали Боже на шта се државне паре троше! Да се педери штите у средини која је јасно рекла да не жели никакво парадирање.
И парадирали су, заиста јесу! И још су носили и транспарент ''Шетамо, и шетаћемо'' у инат свим грађанима Србије који су против те параде кича и бестијалности.

А Вучић? Он иде на састанак код америчког амбасадора да му овај каже шта мора да ради. Жалосно да жалосније не може бити.

Да ли је неко пратио шта каже Дрецун? Свака његова реч је ишла у правцу констатације како смо ми окружени НАТО државама а Русија и Кина су далеко.
Водитељ емисије, наравно, нема храбрости да га приупита хоћемо ли бити далеко уколико Русија заузме целу Украјину и успе да окрене Мађарску на своју страну.
Seeb-VN1700
18. septembar 2022. u 14.57
„А Вучић? Он иде на састанак код америчког амбасадора да му овај каже шта мора да ради.”
-

Pa Vucica je doveo Seselj, a ko je doveo Seselja?
Dal se Seselj skolovao u Americi ili nije?
Sto bi Seselj podstrekivao hrvatske Srbe protiv Hrvata?
Kakove veze ima Seselj sa hrv. Srbima, nikakove.

Ako je Vucicev otac stvarno Albanac, i ako je njegov stric bio u ustašama.. i ima toga još.. onda kao takav nije slučajno da su upravo njega Ameri doveli na vlast.
Nema Vucic izbora, čak ni da sa vlasti da ode ako mu se prohtije..

-
Jocko4
(observer)
18. septembar 2022. u 15.50
Трошкове обезбеђења, 3 милиона евра, треба да сноси Вучићев СНС, а не држава Србија.
Из редова те странке је потекла иницијатива да се Београд кандидује за Европрајд, а Вучић и Брнабић(ка) подржали. Самим тим они су узроковали напетост у Србији и ово сра*е, које је могло да се претвори у велики неред са тешким последицама. После би слушали Вучићево драмосерско осуђивање изгредника говоранције како ће сви они бити кажњени.

Поводом закључака у Скупштини Србије о Косову и Метохији, мислим исто што и D-Man. Вучић је само задовољио форму, а из тих закључака он ће у пракси да употреби оно што њему одговара, или ће да модификује оно што му не одговара. Значи, користиће закључке за своје следеће манипулације и фалсификовања тумачења тих закључака.
Исто је урадио и са закључцима Савета безбедности Србије - у УН није се држао закључака у којима се 'НЕ ПОДРЖАВА' специјална операција Русије у Украјини, него је гласао за 'ОСУДУ'те операције. Вучић је правник и врло добро зна правну и терминолошку разлику, значење и тежину та два термина.


Power12345
18. septembar 2022. u 15.51

republike ex Yu današnje
Države ... moraju sve i kako narede preko bare...
AV hteo ili ne mora slušat instrukcije zapada
zupa
(DR.MR)
18. septembar 2022. u 20.18
Хајде 12345 не каки пуно МОРА само да се умре а то ће се десити
слушао било кога или не.
Вучић је психички болесник а таквима је лек...врло се добро зна.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.