Diskusije : Politika

 Komentar
Dokle će Pink vlasuljar da haraci po medijima
marisav
(Besposlicar)
17. septembar 2022. u 09.11
Prestao sam odavno komentarisati BLESAVOCE dnevne srpske politicke scene. No, ponekad me ipak iznenadjuje nivo drskosti pojedinaca koji misle da nikada neće sici sa vlasti.
Mislim da jedan od prvih koje treba razvlastiti a potom pronalazeci adekvatne tragove zločinjenja strpati u bajbuk je ovaj VLASULJASTI GAZDA TELEVIZIJE PINK...ta spodoba, koja manipulise medijima, ljudima, ljubavvnicama, pravosudnim cirkusom od sistema itd čak je poceo izigravati i zbrinjavajucu instituciju za nezaposlene majke od cetvoro ili petoro dece, ili za dobro odigrane uloge klovnova u njegovim VIRTUELNIM REALITIJIMA..
..A ssve je pocelo davno kad je izmileo ispod suknje Mirjane Markovic,,,bio julovac, a danas DEMOKRATIZUJE STRADIJU OD SRBIJE,,,IMA ZAPRAVO TOLIKO PUTERA DA JEDINO OSTANAK PRINCA VON BUGOINO GARANTUJE NJEMU Da će I DALJE I VEDRITI I OBLACITI..dotle će poput Karica da immetkom u inostranstvu obezbedi sebi da opeljeseno od naroda koristi u preostatku bestidnog i manitog zivotisanja.
Pinkove emisije su pravo VAKCINISANJE SRPSTVA,,od kojeg se čak verovatno Srbi kao narod nikada i neće oporaviti...SVI GLUME DA SU SrećNI...o bedo o zemljo!!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.