Diskusije : Politika

 Komentar
Више од 100.000 људи на литији
novosadski_radikal
(Clan SRS)
12. septembar 2022. u 04.03
ДОКАЗИ: Више од 100.000 људи на литији, почиње буђење Србије! (ФОТО, ВИДЕО)
21:51 11.09.2022. 9

На недељној литији за спас Србије учествовало је више од 100.000 људи, а учесници су поручили да ће се у још већем броју окупити следећег викенда у центру Београда уколико уставокршитељ Александар Вучић и његов режим буду дозволили одржавање параде содомита.
И поред тога што су режимски и прозападни медији готово прећутали можда и највећи скуп у последњих 15 година у Србији, докази су неумољиви.

Доносимо вам снимке са сигурносних камера, које несумњиво потврђују колико је људи прошло у литији Теразијама, а треба узети у обзир и чињеницу да је део људи био на почетку литије испред Патријаршије, односно да је део дошао само на крају – на молебан испред Храма Светог Саве.

https://tinyurl.com/3cvecsex

Колона је на Теразијама почела да пролази у 18 часова и 9 минута, а завршила се тек у 19 часова и 11 минута! Ако се сабере проток од 25 до 30 људи у секунди (литија је била веома широка) са 60 секунди и поново са 62 минута, долази се до необоривог доказа да је у молитви и протесту учествовало више од 100.000 људи, наравно уз већ поменути податак да нису сви шетали све време.

Србија је почела да се буди, чини се на време. Издајнички режим ће бити под великим притиском да у наредном периоду потпише некакав погубан споразум са приштинским терористима, да додатно дозволи Западу да нас покори (и симболички са парадом содомита), као и да уведе санкције Русији.

Извор: srbin.info
keserPoruka negativno ocenjena. Pokaži

keser
(Тешем букве)
12. septembar 2022. u 04.12
„Више од 100.000 људи на литији”

У Приштини?
dr-mors
12. septembar 2022. u 11.14
Bilo ih je nešto malo vise od 100.000 ali i 100-tka je dovpoljna, (kriticna masa)da se
P.icousti gej uhapsi.. ili da se ojadjeni narod sa Picoustim gejom obracuna na licu mesta!!
keserPoruka negativno ocenjena. Pokaži

keser
(Тешем букве)
12. septembar 2022. u 11.53
Мислиш оно што ти зовеш мантијаши?
dulebg
(posmatrach)
14. septembar 2022. u 02.54
Ако ништа - литије су омогућиле Вучићу да забрани „оба окупљања”. Не губите из вида да је амерички амбасадор залего за педер-бал, а он није тек неки службеничић МИП-а.

Педери ће одржати своје упркос забрани - али то онда баца сасвим другачије светло на њихову „угроженост” и „права”.
C_A_B_O
14. septembar 2022. u 14.16
E moja braco CRNOGRADJANI... UsMija izjednaciJo pederbal i litije pa jednakopravno zabraniJo.Siptari ulaze u srbijicu na osnovu autobuske karte...a SRBI sa kim ne mogu imati srpske tablice...da ne zaboravimo da je HaAna prelEEEEpila oznaku srbijce na tablici.
ONIM pravovEEErnim koje smeta srbijica...i koji obozavaju Usniju da se upitaju a GDE je i šta je to SRBIJA.
Na gazimestanu ni u Mitrovici je NEMA, u RASKOJ nema ni u skoli a uci se neki SSnjacki jezik..NE SRPSKI...oko WojWodinY...ne možeš disat' od Canijevih stakora i njihovog izmeta,,,a o CRNOGRADU i njegovom SMEC samo BeOgraaaadjani mogu jer su MUCENICI i zatocenici zlih.

SAD jel' TO SRBIJA koju narod zasluzuje i želi ?Da se pokazuje pravna država pa izjednacavaju pederi i vEEErnici?
I kol'ko se sEcam...nije Bog stvoriJo EVANA...osim ako to NWO ne dopise
D-Man
(Analyst)
14. septembar 2022. u 17.27
Да смо ми нека држава онда би се та држава обратила америчком амбасадору у Београду и показала му где је аеродром Сурчин и рекла му да је непожељан јер покушава да изазове крвопролиће у Србији.

Овако, како то велики ВоЏа чини, педери ће, сасвим сигурно, парадирати. Којим ће путемо парадирати то уопште није битно; они ће своје одрадити у инат и држави и огромној већини људи у Србији који су апсолутно против те параде кича и бестијалности.

Иначе, у целој тој причи се упорно заборавља чињеница да је Београду још 2019е одобрен захтев да организује ту параду.
Да, Београд је преко државе Србије тражио да организује ту параду и то је негде на Западу, наравно, прихваћено.
Уз благослов великог ВоЏе, захтев за организацијом параде је потписан он нашег Премијера или Премијерке, како вам више одговара.

Данас велики ВоЏа, видевши велики број људи на литијама, покушава да измајмунише неко решење али педери га не слушају и гурају по свом.

Таква окупљања и парадирања је требало одавно забранити и ставити ван закона а не дозволити она парадарирање наших педера која онда, наравно, прерастају у нешто више пошто они немају ни мере ни образа у својим захтевима.

Није њима циљ парада као парада већ притисак на друштво да прихвати истополне бракове као и право да усвајају децу. У томе је сва поента тога што они раде.

На Западу ту су то све већ остварили и сада им остају државе попут Србије где ће Запад ту њихову агенду да гура и по цену крвопролића и грађанског рата.
Запад на тај начин тера инат Србима и због тога држава мора наћи снаге да једном каже да је доста свега тога и да се сва парадирања таквог типа забране због вређања јавног реда и морала.

И одмах им рећи да децу никад неће моћи усвајати и да неће моћи да склапају бракове јер су бракови за мушкараца и жену. Сва друга права имају. Имовину могу поклањати на други начин а не преко склапања брака.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.