Diskusije : Politika

 Komentar
TV Happy, upozorite Gutu da bude korektan voditelj
Branko-123
11. septembar 2022. u 05.34
Evo jutros gledam Jutarnji program na TV Happy i pozvani gost po pitanju rata u Ukrajini i u vezi toga stanja u nesam regionu je bio i Darko Obradovic, analiticar koga je Guta stalno prekidao i pokusavao da mu ne dozvoli da do kraja iskaze svoje mišljenje. Kad je Darko Obradovic poceo da izlaze svoje mišljenje voditelj Guta ga je non stop prekidao, pa mu čak ubacivao u intervju i predsednika Srbije na šta je ovaj covek regaovao i rekao nemojte da mi sad ubacujete predsednika u ovaj razgovor, onda ga je prekidao stalno jer Darko Obradovic ima mišljenje da je Rusija kriva za ovakvo eskaliranje rata, za tako dugo trajanje tog rata itd. Guta je ociglednu rusofil, i naravno on ima pravo na takav svoj stav i mišljenje ali ovde nije on koji iznosi svoje mišljenje, on je voditelj, on poziva sagovornike na odredjene teme i korektno bi bilo da svaku osobu koju je pozvao da ucestvuje u emisiji ostavi na miru da iznese svoj stav. Evo upravo sada u istoj emisiji prekida Paroskog da iznese svoj stav do kraja iako je i njega pozvao kao gosta.

Prema tome, molim Tv Happy, koju ja rado gledam, da ukaze Guti da je on samo voditelj a da ako želi da iznosi svoje midljenje može i on da bude gost u nekoj tv stanici i onda kao pozvani gost da iznosi svoje stavove i mišljenje. U suprotnom imacete petkom, subotom i nedeljom smanjenu gledanost jer i mojim drugovima i kolegama smeta ovakvo Gutino vodjenje Jutarnjeg programa petkom, subotom i nedeljom kada je on voditelj.

Ja nemam ništa protiv ovog voditelja Gute iako on nema ni 20% harizme koju ima Maric, ponasa se pristojno i to mu se ne može prigovoriti, ali zaista gubimo volju da gledamo jutarnji program tv Happy koji on vodi jer goste koji ne misle kao on stalno prekida i upada im u reč, prepire se sa njima a gledaoci žele da cuju mišljenje gostiju u emisiji a ne mišljenje voditelja emisije.
dr-mors
11. septembar 2022. u 06.05
Branko-123
11. septembar 2022. u 05.34

Prema tome, molim Tv Happy, koju ja rado gledam,
============

čim rado gledaš *happy* pazi se,.-neko će te prepoznato na paradi
'prajda'...cuvaj doope!..:)
D-Man
(Analyst)
11. septembar 2022. u 20.35
Мени уопште није јасно ко тог Обрадовића уопште доводи у студио и даје му шансу да јавно пљује по Русији и велича САД и НАТО.

Тај исти Обрадовић нема никакве мере у испољавању своје мржње преам свему што долази са Истока тако да је лако препознати за кога ради и ко га плаћа.
Када си толико дрзак и безобразан, као тај Обрадовић, онда и водиељ емисије има право да једног таквог главоњу прекине.

Иначе, ајде нека се било ко појави у Сарајеву и Загребу, у било којој емисији и на било којој телевизији, па да каже нешто против њихвог режима и политке коју воде а тај Обрадовић, Чанак и њима слична стално величају оне који су нас бомбардовали осиромашеним уранијумом!
Таквим сподобама би требао бити ускраћен приступ медијима у Србији јер константно изазивају својим изјавама огромну већину људи у Србији и РС.
Betty-Boop
(Ginekolog)
12. septembar 2022. u 02.18
D-Man, zašto bi trebali da se ugledamo na televizije u Sarajevu i Zagrebu i da ne dozvoljavamo ljudima da iznesu svoje mišljenje. Inače ovaj Obradovic je odličan analiticar i u Jutarnjem programu kod Happy tv uglavnom gostuju zajedno po troje analiticara, profesora,politicara i oni mogu da kažu ako se ne slazu sa njegovim mišljenjem a ne da se voditelj prepire sa gostom koga je pozvao u emisiju. Što se tiče tog Gute on se do sada pristojno ponasao u tim emisijama ali sad se zapalio za Ruse pa zaista u poslednje vreme prekida pozvane goste, spusti covece loptu, opusti se i pusti pozvane goste da iznesu svoje mišljenje. Gradjani će da cene cije je mišljenje ok a cije nije.
C_A_B_O
12. septembar 2022. u 10.05
ZASTO smo siptare pazili 50 godina...da na koriste u ZUTOJ kuci?
Igrajmo se demokratije kad bolesnici i izdajnici TO rade u mracnim uglovima a ne u srpskim medijima. Dark&Dark,StojkoWicY, Natasse, Haide,i da ne nabrajam g'o'v'n'a samo u latrinu.
U poredjenju s NJIMA muftija Z se može proglasiti 1/2 SRBINOM.

IZDAJNICI i placene k'U'r'v'e nisu nita drugo a njihovi POMAGACI da se PRICESTE...i da IZMOLE oprost
C_A_B_O
12. septembar 2022. u 12.17
Jedna od rEEEtkih zamEErki Guti jeste da : NE hvali dozivotnog preDseDnika Wuckija 77 puta u minuti.

DARKU i Darku bise moralo pokazati 90 dana u Zabeli...a mooozda obojicu ceka ambasadorsko mEsto ka' JeHleny MylYcY
D-Man
(Analyst)
12. septembar 2022. u 15.00
Betty-Boop,

А који ће то други гости да нешто кажу том Обрадовићу? Једино можда Бокан али уредништво те емисије је почело да доводи госте у студио по принципу ''мисле слично'' да не би било превише буре.

Јбт. па тај Обрадовић толико велича Запад и НАТО да је то одвратно за слушати. Исте оне који су нас бомбардовали осиромашеним уранијумом!

marisav
(Besposlicar)
14. septembar 2022. u 08.29
Možda se varam, ali neko je ovde izneo podatak i da dolazeca ponekad u emisije jutarnjih programa je i njegova supruga gdja Obradovic, Jermenka poreklom.
Pljuvanje bracnog para Obradovic po Rusima i Putinu je znakovito...pri tome ne znam da li igde debatuju na temu Nagorno Karabaha,,,gde su pre tri dana ponovo zagrmeli projektili..da li gospoda Obradovici, bracni par i dalje misle sve najgore o Rusima nakon što je Rusija evidentno pre dve godine spasila Jermene od potpunog poraza. Nasrnuli Azeri i Turci, silno naoruzani najnovijim oruzjima, ukljucujuci dronove,,naprosto su zgazili i pobili veliku masu Jermena i pretili da potpuno ociste Nagorni Karabah...nisam čuo bradonju Obradovica da je barem rekao šta njegova supruga,,ako mu je supruga, misli o sudbini sunarodnjaka,,,možda je mogla da ode na prvu liniju i da brani Jermeniju, kad već o srpskoj politici nema lepo mišljenje...imala bi cime da zaustavi barem cetu Azera...mentalna retardiranost...uostalom, davno sam ovde pitao ko placa Obradovica, Sormaza, Cedomira Stojka od advokatske cincarije i sl..ali nema niko da odgovori...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.