Diskusije : Politika

 Komentar
Нећу руску базу у Србији, хвала НАТО пакту
novosadski_radikal
(Clan SRS)
17. avgust 2022. u 12.53
ВУЧИЋ уз НАТО у Бриселу: Нећу руску базу у Србији, хвала НАТО пакту
16:45 17.08.2022. 5
SMSFacebookVkontakteTwitterViberWhatsAppTelegram
Александар Вучић и генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг су се заједнички обратили јавности, а Натовац није штедео комплименте за Сорошевог љубимца.
На питање новинара о руској војној бази у Србији, Вучић из Чипуљића је категорично одбрусио: „Нису нам потребне били чије стране базе на територији Србије!

НАТО Бондстил на српском Космету му не смета, шта више се захвалио што му чува мир и стабилност.

”Србија ће се држати свега оног што је потисано„, поручује Вучић док стоји поред Натовца, што веома злокобно звучи будући да је потписао Бриселски споразум који предвиђа међусобно признање Србије и српске јужне покрајине.

”НАТО наставља да помно прати ситуацију на Косову и Метохији, а КФОР ће преузети све мере како би се обезбедила сигурност, рекао је Столтенберг подсетивши Србе како смо се осећали сигурно док нас је НАТО убијао 1999. године. „НАТО цени дуготрајно партнерство које има са Србијом и наставиће да ради на обезбеђивању мира на Балкану”.

Председник Србије захвалио се генералном секретару НАТО-а и КФОР-у и рекао да „нове генерације младих на СЕВЕРУ КОСОВА неће да трпе терор јер они тај део доживљавају као независтан, а он и Јенс Столтенберг су већ остарили”, као и да се нада компромисном договору са Куртијем.

Практично је наговестио да ће се са Куртијем „погађати на бриселској пијаци” само за север севера КиМ где је његова Српска листа, а понизио је и бројнији део Срба у остатку Косова и Метохије јер испада да за разлику од „северњака” они прихватају Куртијево Косово као туђу земљу и да хоће да трпе терор Арнаута, што апсолутно није тачно.
keser
(Тешем букве)
17. avgust 2022. u 13.03
Извини Новосадски, јеси ли ти неки хрватски провокатор или си под утицајем неких хемијских елемената јер ми нестварно делују неке овде изговорене лажи у које ни мала деца не могу да поверују.
Нађи братац нешто уверљивије. Много вам је ово наивно.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.