Diskusije : Politika

 Komentar
CDC konačno priznaje pravo pojedinaca
novosadski_radikal
(Clan SRS)
15. avgust 2022. u 08.33
CDC konačno priznaje pravo pojedinaca da sami biraju kako će se brinuti za osobni zdravlje: nema više prisilnog cijepljenja protiv Covida niti karantena
CDC-Broj zarazenih nakon cijepljenja

Nermin N.

Nove smjernice američkih Centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) stavile su točku na obavezno „cijepljenje” protiv koronavirusa (Covid-19) – barem što se CDC-a tiče. CDC više ne poziva niti pokušava prisiliti sve na cijepljenje. Od sada je na pojedincima da sami odluče, a da im vlada ne govori što da rade. Pod naslovom „Smjernice za smanjivanje utjecaja Covida-19”, novo izdanje CDC-a, kako je objasnio NPR, uključuje sljedeće preporuke:
Oni koji su bili izloženi virusu više ne moraju biti u karanteni.
Necijepljeni ljudi sada imaju iste smjernice kao i cijepljeni ljudi.
Učenici mogu ostati na nastavi nakon što su bili izloženi virusu.
Više se ne preporučuje ispitivanje onih koji su bez simptoma.
Ostale nove preporuke uključuju samo maskiranje ako ste bili izloženi klicama ili ste bili „pozitivni” na testu, kao i službeno priznanje CDC-a da zdrava osoba koja nije cijepljena sada ima isti imunitet kao potpuno ubodena osoba. Ove promjene predstavljaju veliko odstupanje od onoga što je CDC gurao do sada. Protekle dvije godine CDC nije želio da se itko pojavi u javnosti bez maski. Također CDC je inzistirao na tome da svi budi prisilno cijepljeni, kako bi mogli normalno živjeti. Sada, odjednom, CDC naglašava ideju individualnog donošenja odluka kada je u pitanju zdravlje. Zapravo, CDC spominje riječ pojedinac nekih 10 različitih puta u novim smjernicama. „To je u skladu s trenutnim stanjem u pandemiji”, kaže dr. Marcus Plescia, glavni medicinski službenik Udruge državnih i teritorijalnih zdravstvenih dužnosnika. „Ne mislim da ima puno državnih ili lokalnih jurisdikcija koje smatraju da će trebati početi davati mandate.”

CDC KAŽE DA SU GOTOVO SVI SADA IMUNI NA COVID – PLANDEMIJA JE GOTOVA
Greta Massetti iz CDC-a dalje je objasnila da je novi stav agencije da je, cijepljeno ili necijepljeno, najmanje 95 posto opće populacije sada potpuno imuno na Faucijevu gripu i da nije potrebna daljnja tiranija.

„Na temelju najnovijih podataka, to je oko 95 posto stanovništva”, stoji u citatu. „I tako, stvarno ima najviše smisla ne razlikovati to.” Jedno područje koje izaziva zabrinutost u vezi s novim smjernicama CDC-a jest preporuka da djeca u školi budu maskirana, a ne u karanteni nakon što su „izložena” virusu. „Praksa rukovanja izloženošću uključivala bi maskiranje, a ne karantenu”, rekla je Massetti o tome kako treba postupati s djecom u K-12.

Massetti nije uspjela proglasiti plandemiju gotovom na isti način na koji je to učinila ova spisateljica, ali je u biti proglasila kraj u toliko mnogo riječi; barem što se tiče svakodnevnog života.

„Ove smjernice potvrđuju da pandemija nije gotova, ali nam također pomažu da se pomaknemo do točke u kojoj Covid-19 više ne ometa naše svakodnevne živote”, rekla je Massetti. „Znamo da je Covid-19 tu i da će se zadržati”.

Iskreno, uopće nije trebalo biti nikakvih smetnji. Iako je sjajno što CDC odustaje od medicinskog fašizma, šteta je već učinjena u obliku ekonomske devastacije, izgubljenih života i sredstava za život te prekinutih opskrbnih lanaca.

„Koliko je jadnih duša moglo biti spašeno da se ovo dogodilo od početka?” upitao je komentator. „Odvjetnici će na tome zaraditi milijarde u tužbama.”
geriatrikus
(zvakac karamela)
15. avgust 2022. u 09.36
>>Iako je sjajno što CDC odustaje od МЕДИЦИНСКОГ ФАШИЗМА(podvukao geri), šteta je već učinjena u obliku ekonomske devastacije, izgubljenih života i sredstava za život te prekinutih opskrbnih lanaca.<<

================================================
Не будите наивни...бар ви који сте прошли опсежне тестове, ретестове интелигенције, тортуру, шиканирање, презир...и остали досљедни, не насједајте на ово „одустајање”.
Само се мало маскирају облици МЕДИЦИНСКОГ ФАШИЗМА и ДЕМОКРАТСКОГ ТЕРОРА од оних што се „ПОНОСНО” брину за вас и вашу дјецу(за њих поготово).
Monkeypox који ће ускоро постати SHEEP's pox (мајмуни су понекад непредвидиви, а за овце се зна) долазе, као прелазни облик према некој Јутутунској Јухахаха епидемији.
Zorrko
18. avgust 2022. u 20.06
ovo je simpaticno, treba pogledati, ne mogu dati kratki prevod:

https://fb.watch/e_zfAHeeS9/
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.