Diskusije : Politika

 Komentar
Zločin u Vranićima počinili komunisti
Tarpe-
13. avgust 2022. u 14.53
https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3540014-bebu-zaklali-u-kolevci-a-oca-terali-da-gleda-pa-mu-presudili-telegraf-u-vra nicu-mestu-četnickog-pokolja/komentari/svi

Ja mislim da su ovaj zločin u Vraniću počinili komunisti preobučeni u četnike. To se može zaključiti iz nekih činjenica koje vode do komunističkih ubica u Vraniću. Evo, u ovom članku piše da su četnici pobili te stanovnike Vranića na dan Svetog Nikole i drugi dan Svetog Nikole. Četnici su bili oficiri Jugosloveske vojske u otadzbini i garantovano oni ne bi takav zločin izvršili na tako veliki crkveni praznik. S druge strane, u ovom članku piše da su ti ljudi koji su pobijeni bili članovi komunističkih partizana i da su svi napustili te svoje partizansko-komunističke jedinice i otišli u svoje kuće u Vranicima da proslave svoju slavu Svetog Nikolu. Zna se da komunisti su bili žestoko protiv Crkve i protiv slavljenja slava i kada su ovi njihovi članovi iz tih partizanskih jedinica otišli kući da slave Svetog Nikolu, komunisti partizani su pobesneli i smislili plan kako da se tim ljudima osvete. I naravno onda su se preobukli u četnike, otišli u Vraniće i presudili tim svojim članovima koji su se usudili da slave svoju porodičnu slavu mimo pravila komunističke partije.

Ovo jasno govori da su ovaj krvavi zločin počinili partizani-komunisti jer tako nešto četnici koji su bili verujući ljudi, cenili sve svece i sve svestenike, nikada ne bi ovo napravili na dan tako velikog praznika kakav je Sveti Nikola. Ovaj zločin je smišljen u vrhu komunističke partije i nije isključeno da ga je i lično Broz osmislio.
Branko-123
13. avgust 2022. u 16.31
Bravo za komentar. Naravno da četnici kao pripadnici Jugoslovenske vojske u otadzbini nikada ne bi pocinili zločin na pravoslavni crkveni praznik. Pa tačno se zna ko ubija naše ljude u dane naših pravoslavnih praznika. Komunisti i Englezi. Englezi su nas 1944.g. bombardovali na Uskrs i tada gadjali porodiliste u Beogradu gde su sve bebe i majke poginule. A znamo da je mete tog bombardovanja doktorao Englezima lično Josip Broz.

A tek koliko nas je NATO zasipao bombama na Uskrs 1999. Prema tome zna se ko ubija Srbe bas u dane velikih hrišćanskih pravoslavnih praznika. Četnici koji su bili oficiri Jugoslovenske vojske u otadzbini i koji du se borilo za krst casni nikada ne bi ubijali u dane hrišćanskih pravoslavnih praznika.

Prema tome još jednom bravo za zapazanje, ta cinjenica u ovom objavljenom clanku otkriva prave pocinioce ovog stravicnog zločina. Dosta je vise njihovih laži.
Bazorilo
13. avgust 2022. u 17.15
Citao sam ranije neke partizanske izvestaje o tom pokolju.Nekoliko stvari su veoma simptomaticne u tim izvestajima.Naime,tamo kažu da su četnicki komandanti naredili klanje čak i male dece,pa i one u kolevkama.Tu se odmah da videti pozadina celog slučaja,jer čitav narod u Srbiji zna za takve zločine od strane hrvata koji su bili u Austrougarskoj vojsci u prvom svetskom ratu.A u toj vojsci,vojni staresina je bio i onaj koji je u drugom svetskom ratu vrsio funkciju vrhovnog komandanta partizanskih jedinica.Znaci isti scenario je mogla ponoviti samo ista politicka struja u smislu mrznje prema Srbima.Zatim,pominje se neki koljas koga su navodno četnici zvali Ustašom.Sve upucuje,da je taj monstrum mogao biti jedino asimilovan u partizanima a nikako u četnicima.Još u tom izvestaju stoji da su četnici u jednoj kuci najpre silovali maloletnicu pred roditeljima a onda je zaklali pa zatim i roditelje.To su upravo cinili hrvati u Austrougarskoj vojsci u pomenutom prvom svetskom ratu.Po tome se tačno vidi,da su zločin i genocid nad Srpskim zivljem u Vranicu učinili upravo partizani na zapovest svog vrhovnog komandanta.
kupressrpski
(vozac)
13. avgust 2022. u 22.44
Balije i ustaše u partizanima preobuceni
samadel
(snimam)
14. avgust 2022. u 12.49
Nisu svi četnici nosili brade. Stariji jesu,ali mlađi, koji su se tek priključili nisu.
Pre svega, u srpskoj tradiciji je nošenje brade znak žalosti.
U miru, kada neko umre. U ratu, kada je Otadžbina okupirana.
Četnici NISU izvršili te zločine, već komunisti, preobučeni u četnike, da bi narod okrenuli protiv četnika i privukli ga na svoju stranu, da se osveti četnicima.
Posle smrti austrijskoj kaplara koji je učestvovao u najvećim zločinima nad srpskim narodom u Mačvi, a koji je licemerno proglašen
„najvećim sinom naroda i narodnosti”, otvorili su se istorijski dokumenti, dotle zabranjeni.
Istorija posle rata je potpuno lažirana, uključujući i bitku na Neretvi, kada su ostavili hiljade ranjenika neprijatelju da ih pobije.
O četnicima je ista takva priča - lažirana!
Bazorilo
14. avgust 2022. u 13.01
Ocevici koji su preziveli taj masakar su pricali,da su ti„četnici”govorili hrvatsku verziju Srpskog jezika.
Erich_von_Daniken
(Konobar)
14. avgust 2022. u 14.57
Partizani ubijali Srbe, partizani ubijali Hrvate, partizani ubijali balijanere, partizani ubijali siptare, partizani ubijali Madjare, partizani ubijali partizane, partizani...partizani...: pa dokle ćete vise?! Ova opsesija je ozbiljan znak sizofrenog stanja i paranoje. Pa zašto se niste udruzili pa pobili komuniste, pic*ice jedne!

Komunizma(koji i nije bio komunizam) nema od 80te i još pricate o Brozu.
U Hrvatskoj na vlasti ustaše ali opet im nevalja, u Srbiji četnik na vlasti i opet nevalja, u bosanskoj federaciji islamska zgadija na vlasti i opet im nevalja!Šta vi uopste hocete? Hajde, saberite se prvo. cika Dani
Simo
14. avgust 2022. u 21.08
„Komunizma(koji i nije bio komunizam) nema od 80te i još pricate o Brozu.”
Slusaj druže da ti ispricam detalj iz moje kuce iz 1988.
U dnevnom boravku radi TV ide Dnevnik ja u kuhinji spremio veceru i zovem cerku od 9 godina, nakon par minuta ide ona iz sobe i na sav glas prica sama sa sobom kao papagaj ponavlja celu recenicu ...
zato partija mora obezbediti...bla, bla...
ja se bio skamenio.
Pa ti vidi ko smo ciji smo i odakle smo.
Bazorilo
16. avgust 2022. u 17.37
Ma dobri su bili cika partizani,samo ustaše sa petokrakama su malo ustašijasti.A njih je kako se rat blizio kraju bivalo sve vise uz vrhovni stab.To su potomci onih sto masakrirase Srpski narod po Sremu i okolici.E cika Dani,cika Dani,nešto se poremetilo u pamcenju.
dr-mors
17. avgust 2022. u 02.56
u Srbiji četnik na vlasti i opet nevalja,
=====

kakav četnik?

na vlasti je pedersko-lezbacki duo. Već sada prave nevidjenu stetu srbiji. da su na vlasti četnici, pravilibi isto stetu.. ali samo za jotu manje...
Bazorilo
17. avgust 2022. u 16.37
Da su četnici na vlasti,Borsko zlato ne bi islo u tudje trezore.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.