Diskusije : Politika

 Komentar
Nove informacije o vakcinama
Kraj_Sveta
(socijala)
12. avgust 2022. u 23.37
Nize je tema koja se pretvorila u prepucavanja.
Mislim da ne treba izbegavati da se o tome diskutuje, pogotovo što se pojavljuju novi podaci.
Ovaj video traje 19 minuta, vredi pogledati i razmisliti:
https://www.youtube.com/watch?v=TUDqqz-qXvQ
Inače, preporucujem KIM Iversen, bavi se mnogim temama i sjajno i argumentovano komentarise.
Simo
13. avgust 2022. u 09.34
Na ovako malom javnom testu kao sto je ovaj forum dobio si minus od našeg dezurnog minusera koji nema drugi argument, ipak i to mnogo govori.
Kladim se da si ga dobio na osnovu svoje licnosti a ne postavljenog linka koji garantovano nije ni odgledao jer kao prvo ne znam koliki procenat posetilaca ovde zna engleski u meri da jasno razume ovaj dijalog.
Ako si pak dobio minus od nekog ko engleski razume potpuno i da je odgledao ovaj prilog onda je to zabrinjavajuce isto kaoliko i sama sustina teme ovog intervijua, ponistio sam minus plusem i sada ocekujem kaznu.
Kraj_Sveta
(socijala)
13. avgust 2022. u 10.11
Na ovom forumu je, čini mi se, velika vecina iz engleskog govornog podrucja, trbalo bi da razumeju.
Minus nema veze, ali bih jako voleo da ljudi pogledaju.
Koristim priliku da preporucim dva youtube kanala na kojima mogu da se nadju drugacije informacije i vrlo kvalitetni komentari potkrepljeni cinjenicama i dokumentima. Svakog dana je nova emisija sa aktuelnim temama.
https://www.youtube.com/c/RedactedNews/videos
https://www.youtube.com/c/KimIversen/videos
Zorrko
13. avgust 2022. u 11.56
stavi kratki prevod za one koji ne znaju engleski
Simo
13. avgust 2022. u 14.22
Kanada planira započeti testiranje otpadnih voda u brojnim gradovima na poliovirus nakon novih izvještaja o slučajevima u inostranstvu, potvrdila je u petak Agencija za javno zdravlje Kanade.

Iako je Kanada slobodna od dječje paralize od 1994. godine – zahvaljujući preuzimanju vakcine protiv dječje paralize – PHAC upozorava da bi se ona mogla vratiti, budući da još uvijek cirkulira u drugim zemljama.

Država New York potvrdila je jedan slučaj dječje paralize 21. jula, a Associated Press je u petak izvijestio da je virus koji uzrokuje visoko prenosivu paralitičku bolest otkriven u otpadnim vodama New Yorka.

Vlast planira pokrenuti inicijativu za testiranje otpadnih voda u Kanadi „što je prije moguće”. Do sada u Kanadi nije otkriven nijedan nedavni slučaj poliomijelitisa

Kod nas je nekad bilo obavezno vakcinisanje dece, ne znam kako je danas,
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.