Diskusije : Politika

 Komentar
Никанор проклео Брнабић и погодио у центар
novosadski_radikal
(Clan SRS)
12. avgust 2022. u 08.36
Никанор проклео Брнабић и погодио у центар: Уследила прљава хајка на владику ВИДЕО

14:00 12.08.2022. 0

Владика Никанор је последњом беседом у којој је проклео Ану Брнабић и геј параду можда најавио буђење свести у Српској православној цркви, а да је изјавом погодио у мету најбоље показује данашња прљава хајка коју су против епископа банатског повели другосрбијански и просодомистички медији.
Да, у одбрану режимске СНС перјанице Ане Брнабић и геј агенде нису најпре прискочили режимски таблоиди, већ „независни” медији – Н1, Нова… Тек после њих се у линч владике укључио Курир и остали блатиоиди.

„Скандал: Епископ Никанор позвао на ”употребу оружја„ на Прајду, проклео Брнабић” – нариче портал „Нова”, а посебно им смета што је владика Ану Брнавић назвао „ћерком и унуком српских кољача” (усташа) и што је позвао свештенство и народ да се побуне против геј параде.

Глобалистичко гласило НАТО пакта у Србији пресуђује да је у питању говор мржње владике СПЦ у којем је прекршио и закон – јер је јавно дискриминисао појединце и групу, а потом и позвао на насиље и линч! (јер не сме се позивати на линч окупатора Србије, прим. Србин инфо). Затим прилажу осуђујуће статусе НАТО ботова на „Твитеру” као „доказ”, а онда и настоје да га прикажу као некаквог мафијаша који илегално зарађује.

„Ова изјава представља веома отворени говор мржње према ЛГБТ заједници, али и према Хрватима и премијерки Србије. Кључно питање је сада да ли ће се патријарх дистанцирати и осудити овакву изјаву будући да је дубоко у супротности са важећим законима Србије, али и са хришћанским начелима које проповеда СПЦ”, рекао је „преподобни” Горан Милетић, програмски директор Прајда.

Владика Никанор је дирнуо у осиње гнездо. Реакција је очекивана. Али управо је ово потврда да је време да се владике, свештенство и верујући народ пробуде и устану против уништења Србије, цркве и породичних вредности.

Свештенство и монаштво СПЦ не сме да ћути на издају Косова и Метохије, издају српских светиња у Македонији, гушењу људских права у корона агенди и Великом ресету.

Остаје да се види како ће поводом овог догађаја реаговати патријарх Порфирије. У сваком случају, српском народу су као никада до сада потребни епископи и духовни оци као што је то био Свети Владика Николај Велимировић.
keserPoruka negativno ocenjena. Pokaži

keser
(Тешем букве)
12. avgust 2022. u 09.00
Ни влада Србије а ни СПЦ неможе да спречи те параде а да се не замери НАТО.
Стога свако ко таласа а унапред зна да је немогуће није никакав пријатељ овога народа.
D-Man
(Analyst)
12. avgust 2022. u 09.53
''Стога свако ко таласа а унапред зна да је немогуће није никакав пријатељ овога народа.''

Типична дефетистичка политика која нас претвара у људе без морала, вере у традицију и породицу док се истовремено претварамо у слепе послушнике који не смеју да искажу своје мишљење и кажу да им је доста наметања ствари које су против наше традиције, вере и културе.
Simo
12. avgust 2022. u 09.58
Prajd je agresija na porodicnu instituciju. Pravo na izbor i slobodu seksualnog ophodjenja je njihovo pravo i sloboda.
Nasu i njihovu ulicu neka ne diraju i ne prljaju.
Tuzan je zivot prajdasa uprkos svim njihvim zavijanjima.
Pretuzne su takodjer i blede price katolickih svecenika kada govore o ljepoti obiteljskog zivota.
Pravoslavne vladike bi takodjer imali mnogo toga reci o seksulnoj nastranosti zbog služenja Bogu i narodu bez intimnosti sa zenom.
Obični pravoslavni svestenici se veoma ispravno odnose prema braku i porodici dok se hodze sa bigamijom smeju u brk svima.
novosadski_radikal
(Clan SRS)
12. avgust 2022. u 11.45
„УСТАЋЕМО СВИ ПРОТИВ ТОГА, ЈА ПРВИ!” Владика банатски Никанор проговорио о „Еуропрају” и Ани Брнабић (ВИДЕО)
12-08-2022 11:59 Издвојено Србија Друштво

Епископи СПЦ коначно су почели да дижу глас против издајничког и глобалистичког режима Српске напредне странке и уставокршитеља Александра Вучића. Коначно су дигли глас и против предстојећег скупа содомиста у Београду из целе Европе, названог „Еуропрајд”.

Тако је у јавној беседи епископ банатски Никанор пракитчно проклео премијерку Ану Брнабић, али и све оне који ће организовати геј параду у септембру у Београду. Такође, Брнабићку је назвао ћерком и унуком српских кољача, а позвао је и свештенство и народ да се побуне против геј параде.

– Хоћемо ли дозволити да слушамо ону која је све оскрнавила у нашој земљи, нећу ни име да јој споменем,? Ону која је дозволила да брат буде отац њеног сина? Хоћемо ли то дозволити?„

”Она је нити наше вере, нити нашег порекла, већ непријатељ и она данас да нам проповеда да не постоје отац и мајка. Устаћемо сви против тога. Ја ћу први. И кунем! Проклећу свакога ко ово проповеда. И оружје бих употребио да га имам„ – поручио је владика Никанор.6226”
Registrovan
(Я люблю запад)
12. avgust 2022. u 12.15
Pozvao na oruzje? Pravoslavni duhovnik?
keser
(Тешем букве)
12. avgust 2022. u 12.26
Сироти владика је помешао много тога.

А Србији не требају никакве револуцоије већ стање као у Чешкој на пример. Мир, мир и мир.
keser
(Тешем букве)
12. avgust 2022. u 12.29
„D-Man
(Analyst)
12. август 2022. у 09.53
Типична дефетистичка политика која нас претвара у људе без морала, вере у традицију и породицу док се”

А ово је типична потпаљивачка манипулација оних који сигурно неће учествовати у биткама.
Већ виђено и мора се спречавати свим средствима.
D-Man
(Analyst)
12. avgust 2022. u 12.53
„А ово је типична потпаљивачка манипулација оних који сигурно неће учествовати у биткама. Већ виђено и мора се спречавати свим средствима.”

Јадно је и жалосно шта ти пишеш и шта ти оправдаваш. Ко позива у битке?
И кога ћеш ти то и због чега спречавати свим средствима? Огромну већину људи у Србији којој је већ мука од свакаквих парадирања.
Да ли си ти уопште нормалан?

Окривљујеш друге, очигелдно, да позивају на насиље а управо то ти радиш.

Нама тамо нека европска парада поноса уопште не треба поред већ ове домаће која се одомаћила.
У време када је доказано да се мајмунске богиње првенствено преносе сексуалним контактима међу педерима, сада треба да нам у Београд дође на хиљаде педера. Каква корист од тога? Мислиш да ће нас Запад нешто боље гледати због тога?
Због короно су се забрањивале свакакве манифестације а сада ће, је ли, да нам у посету долазе људи који могу да донесу и мајмунске богиње.
И то у време када је ситуација ионако напета због рата у Украјини и свих могућих других притисака којима смо изложени.

Зашто се мало не запиташ шта је био циљ људи који су поднели захтев да се та парада одржи у Београду?
До када ће огромна већина да трпи шиканирање те мањине?

Иначе, након једног дана парадирања доћи ће убрзо захтеви и да се обележава седмица поноса а онда и месец. Тако је већ у овој држави у којој ја живим.
Већина трпи и не сме ништа да каже јер им држава виси над главом и прети да ће те обележити цео живот уколико било шта кажеш против. Зар тако треба бити и у Србији?

Добили су свој дан када могу да шетају и питам се шта им је сада требала европска парада. Коме, дакле, они терају инат и до када ће то тако бити? Понављам, након дана долази захтев за седмицу а онда и за месец.
И ти то оправдаваш због тога што би било каква забрана разљутила НАТО!? Ајде мало размисли па се јави.

Константно испуњавање болесних жеља једне огромне мањине ништа добро не може довести једном традиционалном друштву као што је српско већ напротив, само још веће проблем.

Зашто не трошиш своју енергију на тај начин што ћеш приупитати ону организаторицу параде због чега је то урадила и шта нам све то треба уместо што овде провоцираш људе који се не слажу са тим парадирањем?
dr-mors
12. avgust 2022. u 14.29
sto bi rekli crnogorci:

'Nikanore svaka ti je k'o u njegosa'!!!

A na jucerasnjoj utakmici na prtizanovom stadionu JNA, publika ponovo skandirala:
Vucicu pederu-vucicu pederu-vucicu pederu- vucicu pederu...
zupa
(DR.MR)
12. avgust 2022. u 14.57
Нисам знао да је и Курир педерски лист,пишу против владике Никанора.
keser
(Тешем букве)
12. avgust 2022. u 16.49
Ко је реко да нам то треба? Мени сигурно не треба.

То не треба ни Шведској ни Данској.
Ко мисли другачије не познаје народ.

треба да Пустимо оне код којих је почело да то окончају. Биће пре или касније као и све друго.
CAHJAP
12. avgust 2022. u 20.29
Opšte je poznato javno mnjenje u vezi ove parade. 90% stanovništva Srbije su protiv toga da se ta nakaradnost održava u Srbiji. To je protiv svakog istinskog morala, protiv tradicionalnog, Bogom danog braka i prirodnog sjedinjenja čoveka i žene, odgoja i vaspitanja dece u takvoj sredini. Zbog čega ovi seksualno poremećeni imaju potrebu uopšte da paradiraju i da remete mir u zemlji gde to nije prihvaćeno . Što moraju da čine to u Srbiji i da stvaraju probleme u društvu, neka idu u tim zapadnim bezbožnim sredinama gde to mogu zaista sa ponosom da sprovode.
Vladika Nikanor ima svako pravo da kritikuje ovu sramotnu manifestaciju. Ona se nebi ni održavala da premijerka nije lezbača. Njoj nije mesto na političkom vrhu Srbije ili bilo kakve institucije koja se dotiče pitanja naroda uopšte.
Ja ne kritikujem ijednog pojednica na osnovu svojih seksualnih preferenci niti bi im sudio ni diskriminisao u vezi toga ukoliko to čine daleko od očiju javnosti, pogotovu dece i mladjeg sveta, i to isključivo ispoljavali među svoja 4 zida. Ali kada to guraju u oči normalnog sveta, pa i time što to zovu ponosnim, to tada predstavlja problem.
Ani Brnabić nije mesto na političkom vrhu Srbije. Lično sam donekle verovao da je tu postavljena radi međunarodnih odnosa sa zapadnim državama od kojih decenijama doživljavamo pritiske, jer kod tih država nastranost je prihvaćena pa čak i iznad normalnog. Mislio sam eto možda je postavljena radi lakše komunikacije sa zapadnim liderima u korist Srbije, mada od prvog dana sam izrazito bio protiv toga. Da je njen intelektualni i iskustveni kapacitet iznad drugih koji bi bili pogodni premijeri Srbije, nebih imao ništa protiv nje. Nemam ništa protiv nje kao osobe, čak nemam ni kritika na osnovu njenih javnih političkih izlaganja ali njoj ponavljam, nije mesto kao premijera Srbije i pogotovo udela da se ova sramotna manifestacija održava u Beogradu. To samo može da narušava naše unutrašnje i međunarodne odnose sa bilo kakvim ishodom ove parade jer svetske oči će biti uperene prema Srbiji.
Crkva ima svako pravo da se oglašava protiv toga ali isključivo bez nasilja i prozivanja, već isključivo u mirnom moralnom smislu u skladu sa Božijim i tradicionalnim vrednostima.
geriatrikus
(zvakac karamela)
13. avgust 2022. u 05.52
Великодостојници Српске Православне Цркве би морали стати у одбрану епископа и оштро и недвосмислено исказати своје противљење свим активностима које скрнаве Библију, нашег Оца и Сина Његовог, Хришћанство, Хришћанску Породицу, Човјека и комплетно човјечанство.
Али нажалост, нисам оптимиста. Наша црква је дефинитивно пала на испиту у посљедњих пар година... било је много пропуста, издаја од појединих свештеника и раније, али начин на који су нас црквени великодостојници широм свијета, а и из матице(част појединцима) „бацили под аутобус” својим односом према ђвољој креацији у виду пландемије, својим зтварањем врата Божијих кућа, својим прикривањем лица пред Богом и подстицању стада да то исто чине је гријех који носе.
У потпуности подржавам епископа, ма шта да каже не може бити толико агресиван колико су агресивне креације нечастивог у својим гурањима свих антивриједности људског постојања.
Не толико давно сам написо свој став о педерима(под тим изразом подразумијевам све оно и све оне који упражњавају и гурају све облике сексуалних девијација) па ћу овдје ископирати оно што написах прије пар мјесеци:
>>>>> geriatrikus
(zvakac karamela)
13. februar 2022. u 11.57

https://images.app.goo.gl/twkYwWsMLsT1rZdj9
Ово је један(а)(о)(...) из Бајденовог тима и ови људи доносе најважније одлуке за човјечанство.
Је ли неко гледао слике Клауса Шваба, оног што нам је увалио Брнабићку, Канади Трудоа...
Поменути тупани кажу да је ово у реду, људи имају слободе, није битна сексуална оријентација...
Па људи моји како ненормална особа може донијети нормалну одлуку?
Све мимо 2 пола и наклоности једног пола према другоме је Болесно и то највише на психолошком плану. Ти људи, ма колико се трудили, нити могу сагледати ствари на нормалан начин, а поготово донијети нормалну одлуку.
Нико не жели да му животно важне одлуке доноси неко ко не може дан почети без пар чашица да га смире, а замислите некога који је рођен као мушкарац, а његова јутарња чашица су штикле, хаљина, кармин...очекује ли се од њега да форсира природне односе између жене и мужа, њихове од њих рођене дјеце, родитеља који су њих родили...или ће можда заговарати педофилију, зоофилију, педерастију, све девијације.
Какве ће законе и мандате такви усвајати и колико ће они фаворизовати људске, хришћанске вриједности?
+4
geriatrikus
(zvakac karamela)
13. februar 2022. u 13.44

Ја заиста мислим да су педери основни проблем човјечанства. Понекада, крајем 90их сам понешто и елаборирао, покушавао да укажем чему содомисање води, појединци су и без објашњавања схватали и сами стрепили од будућих времена, али нажалост већина нити је имала људске способности да види, а поготово храбрости да и ако наслућује, каже нешто против ђавољег кота.
И онда, као и увијек у историји наступа 20годишњи период кувања жаба, а онда када је жаба спремна гарнира се новим састојцима и потпуно је спремна за употребу.
Алијенација или социјално дистанцирање, па твоје лице и твоја индивидуалност не значи ништа, покриј се маском, убоди се пар пута, па се након тога бустуј...који ли ће бити израз за 5 или шесту дозу? Све да те лијече. И онда тако куван и излијечен си спреман за живот. Свака част!
Па министри у сукњицама и министрице са брадом и брковима ће ти објаснити да је једина ствар које се требаш плашити руска инвазија Украјине. А то ће се десити ако Путин нападне. Која интелигенција.
dulebg
(posmatrach)
13. avgust 2022. u 11.18
Да ли је тачно да је сутра у 6 навече литија од Патријаршије до Цркве Светог Марка против Прајда?
Jocko4
(observer)
13. avgust 2022. u 16.41
kesere,

Није ваљда да треба да се понашамо по оној „Ај хеби и пролази!” !?
Да неће НАТО да нас бомбардује због забране Еуропрајда ?
Што нису покушали да убеде Орбана да повуче закон против једнополних бракова и парадирања „поносних” позадинаца и језичара ?
У ствари, пробали су и добили одговор какав заслужују.

Владика Никанор јесте мало претерао у експресивном изражавању незадовољства, али велико незадовољство и противљење већ постоји код око 95% нашег народа и помахниталом ЛГБТ лобију треба већ једном ставити рампу.

А ако неки из НАТО-а буду тражили образложење, то треба да припреми Вучић, јер он за себе стално говори да је одговоран и храбар.
(Баш би било интересантно да ли би му Брнабић(ка) приговорио/ла).
Zorrko
13. avgust 2022. u 20.21
-------
D-Man
(Analyst)
12. avgust 2022. u 09.53

Типична дефетистичка политика која нас претвара у људе без морала, вере у традицију и породицу док се истовремено претварамо у слепе послушнике који не смеју да искажу своје мишљење и кажу да им је доста наметања ствари које су против наше традиције, вере и културе.
-------

zanimljivo kako ovakvo mišljenje nisi imao u jeku najvece kovid propagande, nego si se zgrazao nad 'nebuloznim„ mišljenjima ”antivaksera„ i ”teoreticara zavjera„.
I naravno, priklonio se kovid narativu... odnosno, presao u слепе послушнике који не смеју да искажу своје мишљење и кажу да им је доста наметања ствари које су против наше традиције, вере и културе. ”
Jocko4
(observer)
15. avgust 2022. u 00.15
Скуп против Европрајда у Београду /видео, фото/

https://sputnikportal.rs/20220814/skup-protiv-parade-ponosa-u-beogradu-video-foto-1141086336.html
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.