Diskusije : Politika

 Komentar
Bog na ne u Car na zemlji
bezdomni
(maestro)
02. avgust 2022. u 12.16
Stari su govorili da će to vreme doći a ja im nisam verovao.
I evo je doslo živimo u tom vremenu.
Kina preti i p.di uz vjetar a Nensi fino u posetu Tajvanu uz6 pratnju f35 komada 30 pa se ti kurci ako smes.
Putin isto ko se umesa bla bla bla a ameri i manje ni vise nego sa himarsom u Ukrajinu . Mostovi i skladista gore Rusi ginu a Putin nešto zaboravio na pretnje.
Na nebu je Bog a na zemlji USA svidjalo se to nama ili ne
Popaj
02. avgust 2022. u 12.50
bezdomni

Kina preti i p.di uz vjetar a Nensi fino u posetu Tajvanu uz6 pratnju f35 komada 30 pa se ti kurci ako smes.
*******************************************************************
Bezdomni,
Zar je trebalo otpočeti WW3 radi stare babe koja je već jednom nogom u lovistima???
bezdomni
(maestro)
02. avgust 2022. u 13.05
Ako su sila kao sto p.de da su trebali su ako imaju sa cime5 roknuti avion sa babom pa pa pitati amere jeli baba i jedan avion vredan rata.
xzy
(ing)
02. avgust 2022. u 13.58
a zašto bi roknuli avion??????????????????????????

pa nisu toliko glupi.

Nije da branim Kineze, nije da mislim da će oni biti bolji vladari od trenutnih, ali je cinjenica da „smjena” vladara dolazi. Samo stu su Kinezi pametni i strpljivi. Ima da cekaju. Mada kada dodje do te smjene kola će se vjerovatno na nama malima slomiti ponajvise
bezdomni
(maestro)
02. avgust 2022. u 14.23
A zašto bi roknuli avion???
Po zato što tvrde da je Tajvan dio Kine a taj avion tu leti bez njihovog odobrenja.
Hebes silu koja nije u stanju da kontrolise svoju teritoriju.
Simo
02. avgust 2022. u 15.40
Žene u politici su normalna stvar.
Međutim americka žena u politici je bas ona stvar.
Olbrajtova, Klintonka, baba Nancy su americki bakutaneri
poznati i kvalitetni u politici kao i Big Mac u ishrani.
Međutim moje najvece iznenadjenje žena politicar je
Kamala Harris, ona je vrhunac, od nje je čak i nas
premier Brnabic elokventnija persona.

vancaga
02. avgust 2022. u 17.57
Dynes ti zutima u besiku,ti si opste poznat po svojoj gluposti al danas si se prevazisao: znaci ti izazivas 3.sv rat zbog Babetine?eto od danas
imaš novi nadimak Bezpametni.Ti si covece tyzna prica,znalo se to i pre
zlatiborac
02. avgust 2022. u 20.00
'Bog na ne u Car na zemlji'?

Neće da može - Bog na nebu a kum na zemlji...

'Kad vidju pametnu ženu dodje mi da skinem kapu, a kad vidju lijepu,
dodje mi ga skinem gace' - Djetic.
Simo
02. avgust 2022. u 22.10
Evo u nešto sekundi od čega nastaju baba roge.
https://youtube.com/shorts/Eh5ZcRtKF-8?feature=share
Jocko4
(observer)
02. avgust 2022. u 22.43
bezdomni,

Негде 2004, или 2005. објављена је једна анализа у Америци да ће Европа ускоро постати Еурабија (Еуро-Арабија), а Кина, ако се настави истим темпом, у року од 20 година бити економски и војно јача од Америке.

Слично мишљење је тих година циркулисало у вези са економским опоравком и војним јачањем Русије, при чему је тежиште било на њеном војном јачању.

Још од тада су трустови мозгова дубоке државе у Америци кројили и прекрајали планове да некако успоре раст и јачање пре свега Русије, а каснијих година и Кине.
У оквиру тих планова је било и протеривање Русије из Средоземног Мора; најпре је извршена агресија на Либију, а затим је, уз помоћ ИСИС-а (ДАЕШ-а) покушано свргавање Асада, да би Руси били истерани из Тартуса.

НАТО је наставио да се шири на исток и од преврата у Кијеву 2014. смишљани су начини да се испровоцира сукоб између Русије и Украјине. Русија је спречила њихово запоседање Крима и од тада пи*де све време без краја и конца.
Најзад су прекорачили црвену линију коју је поставила Русија и испровоцирали ову операцију у Украјини, у нади да ће на тај начин, коришћењем Украјинаца као топовско месо, исцрпети и ослабити војну премоћ Русије.

Сличан рецепт су припремили Кини, јер су проценили да су још увек јачи од ње и да би им сукоб више одговарао сада, него у року од пар година.

Међутим, Кина такође има своју дугорочну стратегију и зато није насела на америчку провокацију, али ће сигурно да узврати на асиметричан начин, а у року од пар година и симетрично.
Vartolomej
(Student)
03. avgust 2022. u 01.49
Amerika ne pokazuje ovim svoju moc, već naprotiv ovo su sve potezi očajnika. Neće Kina početi Rat zbog jedne babe, mudar je to narod. Oni još cekaju da im ispostave racun za bombardovanje ambasade u Beogradu a i ovo će doći na red.
bezdomni
(maestro)
03. avgust 2022. u 03.31
Ova vasa prica gde nemoc Kine nazivate mudrosti je ista kao ruska prica od prije desetak godina gde su tvrdili da ih sirenje nata na istok u stvari raduje jer će tako nato da se raspline i da propadne. Evo zadnjih 5 meseci gledamo kako je propao nato dok po ruskoj zemlji ginu Rusi od nato oruzja.
CAHJAP
03. avgust 2022. u 05.31
Bezdomni, pa šta očekuješ da Rusija ispali koji nuklearni prokektil na ameriku ili neku nato državu pa da svi odemo u 3 lepe, što si inače i najavljivao. Ne boj se, Rusi i Kinezi vrlo dobro znaju šta rade. Nato da ima muda uključio bi se direktno u sukob sa Rusijom ili Kinom, ali malo morgen. Rusija ima potencijal da se sama nosi sa amerikom i nato i to bez upotrebe nuklearbih projektila, a udružena sa Kinom, nato bi nestao. Najveći ponos amerike su nuklearni nosači borbenih aviona koje bi Rusi lako potopili kad bi udarili na Rusiju. Niko nezna kakvo sve naoružanje Rusija ima. Sećaš li se pre nekih 5-6 godina kad je Ruski MiG proleteo pored američkog nosača i poremetio im svu elekroniku kad su ostali nemočni na otvorenom okeanu.
Da, jako je tužno da Rusi i Ukrajinci ginu ali nažalost to se nije moglo izbeći. Ameri postavili svog čoveka klovna hazarina na čelu Ukrajine i nato tik uz Ruske gtanice. Rusija koristi deseti deo svog potencijala u Ukrajini i bez obzira što nato zemlje naoružavaju Ukrajince, samo je pitanje vremena kad će se Ukrajina potpuno predati.
dulebg
(posmatrach)
03. avgust 2022. u 05.53
Evo u nešto sekundi od čega nastaju baba roge.
--
Ауу бре Симо, што не написа 60+
кад је видим поквари ми дан (((
bezdomni
(maestro)
03. avgust 2022. u 09.11
Da Sanjar u pravu si. Nato brodovi se odmah pokvaren kada vide Ruse. Ukrajina se evo upravo predala dibidus a ponos crnomorske flote krstarica Moskva potopila dva americka razaraca. Niko ne zna kako😃. Ameri se prepali Kineza i odbili svaki kontakt sa Tajwamom a babu Nensi prisilno poslali u staracki dom. Ojha.
Kraj_Sveta
(socijala)
03. avgust 2022. u 09.53
Amerikanci su bahati, neodgovorni i prepotentni. Uzdaju se u to što su udaljeni od svih i racunaju da se rat neće voditi na njihovom tlu. Osim toga, apsolutno ih ne interesuje broj zrtava, pa čak i svojih, jer racunaju da sa svojim bogatstvom mogu da obezbede sebi prezivljavanje.
Sa takvima je teško, ne zato što su previse jaki, nego sto su bezobzirni.
Rusi i Kinezi imaju drugaciji pristup, znaju da će sve otici u propast ako se suprotstave istim metodama, pa iako mogu da izvojevaju pobedu, cena bi bila prevelika u ljudskim i materijalnim žrtvama. Zato deluju uzdrazano i ne upadaju u konflikte vise nego sto moraju.
bezdomni
(maestro)
03. avgust 2022. u 13.41
Eto Amerika glupa pa ne zna a Rusija i Kina pametne pa znaju da bi rat bio unistenje sveta i zato popustaju...
Kako mali Perica vidi svetsku politiku i odnos sila u svetu.
Zna Amerika tačno u minut šta bi se desilo da veliki rat pocne.
Imali bi i oni gubitke velike ali bi neprijatelja totalno izbrisali sa planete.
Zato oni ne pocinju prvi jer ne žele pretrpiti velika razaranja ali zato rade šta hoće i sa naoruzajem Ukrajine i sa flertom sa Tajwanom kezeci se u facu Kini i Rusiji jer i Kina i Rusija znaju koliko su oni superiorni u ratnoj tehnici da nema sanse da se usude amerima na put stati bilo gde u svetu jer je to samoubistvo.
bezdomni
(maestro)
03. avgust 2022. u 13.50
Ukre će dobivati pomoć taman toliku da se mogu odbraniti i naneti gubitke Rusima da ne dozive totalni kolaps a Ruse će ameri pustiti da krvare u Ukrajini sve dok u samoj Rusiji ne krenu bune i neredi i nasilna smena vlasti i verovatno raspad države.
bezdomni
(maestro)
03. avgust 2022. u 15.43
Radi americka artiljerija.
shorturl.at/aDHX2
bezdomni
(maestro)
03. avgust 2022. u 16.47
Vartolomej
(Student)
03. avgust 2022. u 23.22
Rusija je rat u Ukrajini nazvala Specijalna operacija a zna se da se te operacije vode protiv kriminalistickih grupa a u ovom slučaju država Ukrajine USA EU i UK. Dakle operacija u kojoj se vodi racuna o civilima. Po Bezdomnom je Rusija a sada i Kina trebala početi nuklearni rat da nebi ispali slabici u njegovim ocima. Kao kada imate otmicara koji drzi taoce, vodi se racuna da se likvidira otmicar a prezive taoci. Obruc se polako steže i to humanim sredstvima a onim koji ih najviše boli, finansijskim. Vidjecemo koliko će EU izdrzati bez gasa, a posto se u Evropi rat vodi oni su prvi na udaru.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.