Diskusije : Politika

 Komentar
Вучић решење беле куге види у мигрантима
BeliVuk
23. jul 2022. u 07.14
Вучић решење беле куге види у мигрантима План који спроводи председник СНС-а је да у наредних 20 година насели преко милион миграната у Србију да би компензовао око милион наших људи који ће у том периоду напустити земљу. У исто време, због ниског наталитета, у Србији ће да нестане још око милион људи.

Председник Србије овај проблем не види као одумирање Србије, већ као проблем недостатка радне снаге за велике, мултинационалне корпорације које субвенцијама из буџета, од нашег новца, буквално потплаћује да дођу у Србију и економски нас поробе.

За Вучића решење није да се уреди Србија и да наша деца не беже из ње зато што они нису његови гласачи. Зато и напада дијаспору, никакве гаранције не даје за дијаспору да ће бити безбедна од рекетирања, има пуно успешних богатих Срба који имају предузећа у дијаспори који би радо инвестирали у Србији али неце људи да буду пљачкани, то Вучића не интересује.
https://www.youtube.com/watch?v=MeHUgXBF1g8
Simo
23. jul 2022. u 07.59
Sto rece Seeb , takva je volja Vasingtona.
Mnogo Srba i srpskog ima na severnoamerickom kontinentu.
zoxthegreat
23. jul 2022. u 08.12
ne vidi vucic nego jevrejsko masonska klika u srbiji
kt61
(*BCM)
23. jul 2022. u 12.14
Slovenski narodi će biti proterani sa zapada, ne brini se, izbeglice cica mace i ostali
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
23. jul 2022. u 16.47
Pa kad se pravi toliko bistar, nek ih on sam lično ugosti i nek ih dovede kod svoje rodbine, pogotovu ženskim rodom, djubre jedno prokleto. Vuchichi ima interese za muje jer je njegova majka velikodušno širila bratstvo i jedinstvo sa onim albanskim novinarom Muslijem. Zato ih ih gotivi.
A zašto opada natalitet u Srbiji? To očigledno da slepac i ne zna i ne vidi, jer je i on dosta za to zaslužan.
zoxthegreat
25. jul 2022. u 01.38
ti sve znaš kt61 , hoće liproterati i kennja
dulebg
(posmatrach)
26. jul 2022. u 07.04
Обојени ће овде седети док буде пара и грејања. Кад стане - одоше на Запад. Па нису билмези препешачили 10.000 км, да се зауставе на 500км од Аустрије/Немачке ??!

Тако и наши Цигани: Швабе нам их увале као „репатријација” (знаш они су Срби, па морају да се репатрирају у Србију). Они поседе овде док има шта бесплатно, кад нема - за њих нема граница!

Жалосно је видети циганско насеље у Липовичкој шуми: то се неки паметњаковић сетио да их смести у контејнере (ваљда је на контејнере добио најбољи ушур?) и 60 породица на 1 плац. А Циганској породици треба 10 хектара Београда, и пар ари за одлагање плена. А не да свако јутро Дијанама путују на „посао”. Од насеља остало 3-4 подерана контејнера.

„Дијана” је шасија од чувеног Ситроеновог модела, само иза предњих седишта има дрвену платформу за све врсте терета; погодна за све терене, ваздухом хлађена, сипаш и возиш!
dulebg
(posmatrach)
26. jul 2022. u 07.05
Симо, па шта фали провокацији? Или више волиш да разговараш са истомишљеницима. Мене не занима мишљење мојих истомишљеника ))
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.