Diskusije : Politika

 Komentar
Дјевојка из мариупољског породилишта ЕКСКЛУЗИВНО
semperaliquem
18. jul 2022. u 03.04
https://tinyurl.com/bdh4y9ke

У марту ове године док су трајале борбе за Мариупољ, свијет су обишле фотографије Марјане Вишемирске из порушеног породилишта.

Влада у Кијеву и њихови западани савезници тврдили су да је породилиште порушила руска авијација, а неки руски званичници не чекајући на њену причу оптижили су Маријану су да је глумица, која нема везе са породилиштем.

Игор Дамјановић, наш дописник из Русије и Украјине, прије неколико дана у граду Макејевки (Доњецка област) срео се са Маријаном и урадио ексклузиван интервју за наш портал, у коме она непосредно износи шта се стварно дешавало 9. марта у мариупољском породилишту.

Маријана открива у којим болничким одјељењима се налазила украјинска војска, како су украјински војници од породиља узимали храну, као и да ли је породилиште заиста порушила руска авијација.

Такође отворено говори о пријетњама које данас добија од украјинских неонациста и екстремиста, као и о скандалозном поступању новинара Асошијетед преса, који су из њеног мартовског интервјуа избацили дио у коме тврди да мариупољско породилиште нису бомбардовали руски авиони.

Цјелокупан интервју са Маријаном Вишемирској на програму је у понедељак 18. јула, y 21 час, на нашем Јутјуб каналу.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.