Diskusije : Politika

 Komentar
Sve nam uzeše
CAHJAP
12. jul 2022. u 08.59
Nedavno sam pisao o Dušanovom carstvu i koliko se Srbija smanjila, rasparčala i koliko drugih naroda i nacija je nastalo od nas. Mogli bi mi i dalje da prodremo u istoriju ali to je tema za forum istorije.
Uzeše nam more i izlaz na more, Dubrovnik je bio naš od samog osnivanja i cela obala preko Crne gore i dela Albanije (opet neču dalje prodirati u istoriji). I ne samo to, već su nam i prirodna jezera uzeli, Ohridsko i Skadarsko, tako da u današnjoj Srbiji ne postoji nijedno prirodno jezero, već samo veštačka. Kosovo nam uzeše, Krajinu, Crnu Goru, Sarajevo, proterali nas sa vekovnih prostora a tek o broju pobijenih Srba, to nećemo nikada tačno znati ali znamo da je procenat ogroman naspram stanovništva. Bili smo žrtve otomana, hrvata, muslimana, bugara, italijana, austrougara i madjara, švaba i svih država koje sačinjavaju nato i još nas proglasiše genocidnim, nazadnim zlim, prostim i nekulturnim. Svi naši neprijatelji govore da gajimo aspiracije o velikoj Srbiji dok nas svi oni udruženi i mnogostruko vojno veći od nas preko največih svetskih sila već vekovima sistematski satiru. Satiru nas jer smo najstariji narod, sa najstarijim koren o ma, kulturom, civilizacijom kraljevinom i to njima smeta Bili smo mi njima i trn u oku još i pre primanja pravoslavlja a tek tad je krenula još intenzivnija deoba krvoproliće, pritisci i mržnja. I sa Rusijom se čini isto, samo što njihova veličina, snagai moć ti sprečava da se ostvari ali oni i dalje kao gladni vuci samo naoadaju. Nemaju oni topline, nemaju oni mira i blaženstva kao šti je imamo mi i to im smeta. Njihova istina je laž, njihovi lideri su sluge đavola kome prinose žrtve, naše je carstvo nebesko, samo Božiji duh jednog naroda može da oprosti najmonstruozjije genocide i da opet živi sa tim narodom kao braća ne jednom nego 2 puta. Zato nas mrze jer imamo ono što oni nikada neće imati, ne pojedinačno, već kao nacija, kao natod. Nemoj da ih mrzimo, nisu oni svi zli, većina njih se i ne pita, već žive, odrastaju i uče se lažnim idealima. Nemoj da usvajamo njihove ideale i nakaradnosti koja nažalost na velika vrata ulaze u Srbiju. Rusija je zabranila te nakaradnosti, tako treba i mi.
marisav
(Besposlicar)
12. jul 2022. u 10.30
Sve nam uzese???Tek će uzeti...ova skupina probisveta sto sebe SRPSKOM vladom zovu, na celu sa državljankom Endehazije izrucila je ovih dana, ako ne i juče onog mucenika Ivana koji je još 1997 godine osudjivan od ustaša jer se borio protiv njihove države. Kasnije su mu umirali clanovi familije, njega optuzivali i u Srbiji, nešto ponistavali, u Jutarnji program dovodili ga Maric, Strbac i drustvo,,,obecavali advokate, pomoćc,,,on kumio SAMO NE U HRVATSKU...e pajdo moj hrvatino,,,kad si se drznuo poverovati CINCARSKOJ KLICI U BEOGRADU I DIGAO PUSKU NA ENDEHAZIJU SADA CES TJ VEC SI OBRADJEN MOZDA U REMETINCU...SLEDI PSIHO I FIZIO OBRADA OD STRANE UstašA...verujem da ti vise neće pasti na pamet da branis rezimlije Vulina pastuva, Vucica von Bugoino isprdka ili ministarku pravde cije ime nije dostojno ovde ni pominjati jer vonja...cela srbija ovakva vonja uprkos MITROVICEVOM PINKU, MARICEVOM HAPYJU I UPRKOS BOKANIMA, STRPCIMA I KAPETANIMA DRAGANCETIMA...gde ssi sada Kapetane da se obratis cenjenoj srpskoj javnosti i da je pozovess u odbranu Srbije...takvima koji ti poveruju ne gine Zenica, Gnjilane ili Lepoglava,,,hvalio si beogradkog probisveta da ti da neke prostorije,,,a svi znaju o kakvim se prostacima na grbaci srpskog naroda radi..rezultat njihove SRPSKOSTI OVE 2022 je da je SRPSKI BORAC A HRVAT PO NACIONALNOSTI IVAN HUSNIK,,,valjda se tako zove ako sam na vestima dobro čuo isporucen UstašKIM VLASTIMA...odlicna saradnja zverine iz Bugojna i nenadmasnog HDZ klovna Hera Plenkovica...????
Simo
12. jul 2022. u 10.40
Nismo mi jedini, šta da kažu Indijanci u rezervatima, a bogami u Londonu je i dalje Muhamed najcesce ime muskog novorođenceta.
Šta da kaže Paris, Nica i Marselj? Menja li Nemacka boju koze, šta bi sa
Hausburgom.
Kakvu buducnost ima pedofilski Vatikan?
Koja je najprogresivnija veroispovest u Svedskoj?
Jel nam Kadirov postao prihvatljiv? Zar Kinezi nisu nasi prijatelji a mnoge prijateljske zemlje za koje uglavnom nismo ni znali da postoje otkaziju priznanje Kosova kao Države.
Blago onom kome se dobro piše zbog njegove nacije i dnevnih politicara
a ne zbog sopstvene tintare.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.